- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigya
őstag
válasz
commanDOS #382 üzenetére
hm, én sem vagyok pénzes. Érdemes gyakran benézni ilyen media-m, saturn boltokba sztem, néha találni jó akciókat. Én pl 90e-ért vettem Denon erősítőt, meg CD/DVD deck-et. Teljesen meg vagyok vele elégedve, igaz kellet hogy vegyek még egy sub-ot is mert az izlésemnek annyira nem felelt meg, dehát igazából nem is tudtam jó körülmények között meghallgatni.
Nem csúcskategória de árához képest nagy tudású receiver.
B&W, KEF, JBL álló dobozokat is lehet már venni nem túl drágán.
Nekem Terratec kártyám van a gépben, és koaxiálisan digitálisan van kötve az erősítőre. De igazából inkább kiírom a dolgokat. az úgy jobb. Loseless hangformátumokat szoktam, ''szerezni'' azok azért sokkal jobbak mint az mp*, vagy CD képek (DTS/DD)
hát így ennyi, vagy használtan, dehát ez tök szubjektív, szóval, én csak leírtam a véleményem!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest