Hirdetés
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigya
őstag
válasz
commanDOS
üzenetére
Igen, szóval egy lábdob, cin, tam, perka, chimes, bass, gitár hangját elég komoly, nagy dinamikájú felszerkóval lehet tényleg élethűen visszaadni. De nem emiatt olyan nagyok ezek elsősorban.
Jó meglátás, nincs annyi kütyü, kódolók/dekódolók a hang útjában mint amikor megvettél egy lemezt és hallgatog a pio ládákon, 2x240W-os erősítővel?!
A magas tölcséres, mert a magas hangok hullámhossza nagyon kicsi, emiatt kis felületen, kis kilengésekkel lehet csak előállítani őket (elektromechanikus módszerrel). De messzire kell elszólniuk viszonylag, illetve jó ha iránya is van. (méllyekkel ellentétben)
akkor azt mondom, hogy 3, de min 2 útban hajtsad a hangfalaidat, jah és ehhez végy ilyen hangfalat. Vegyél egy csillió fontos előfokot, meg úgy 6 monoblokkot, illetve az ezekhez illő kiegészítőket, éééés TESSSÉK!
Viccet félretéve, 100-150W sztem elég egy átlag szobába. Én most belekezdtem a térhangba, amivel kicsit bajban vagyok, mert keskeny helységem van hozzá. Vesszem boldogan a DTS lemezeket meg koncerteket, és pöcsölök...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest