Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigya
őstag
válasz
commanDOS #380 üzenetére
Igen, szóval egy lábdob, cin, tam, perka, chimes, bass, gitár hangját elég komoly, nagy dinamikájú felszerkóval lehet tényleg élethűen visszaadni. De nem emiatt olyan nagyok ezek elsősorban.
Jó meglátás, nincs annyi kütyü, kódolók/dekódolók a hang útjában mint amikor megvettél egy lemezt és hallgatog a pio ládákon, 2x240W-os erősítővel?!
A magas tölcséres, mert a magas hangok hullámhossza nagyon kicsi, emiatt kis felületen, kis kilengésekkel lehet csak előállítani őket (elektromechanikus módszerrel). De messzire kell elszólniuk viszonylag, illetve jó ha iránya is van. (méllyekkel ellentétben)
akkor azt mondom, hogy 3, de min 2 útban hajtsad a hangfalaidat, jah és ehhez végy ilyen hangfalat. Vegyél egy csillió fontos előfokot, meg úgy 6 monoblokkot, illetve az ezekhez illő kiegészítőket, éééés TESSSÉK!
Viccet félretéve, 100-150W sztem elég egy átlag szobába. Én most belekezdtem a térhangba, amivel kicsit bajban vagyok, mert keskeny helységem van hozzá. Vesszem boldogan a DTS lemezeket meg koncerteket, és pöcsölök...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Proxmox VE
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- MacBook Pro M1 Max 14"/32GB/1TB/1-3 hónap gar./Akku 88%/EU Bill./p4434
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- HP Probook 650 G4, 15,6" FHD IPS, I5-8350U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olva
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest