- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Bidu csendes tag válasz  #92251648

üzenetére #92251648

üzenetéreSzia! Nagyon köszi a választ! Tegnap a fórumot böngészve eljutottam már a Rode márkáig. Amatőr kérdéseim. A 4 mikrofont értem, tehát akár 4 hangszer kaphat saját mikrofont, de mi az a +4 vonali csatorna?   Gondolom a mikrofonnak kellene a legjobbnak lennie. Van ezeknél jobb, ami még jó lehet nekem? 
 A monitorpár gondolom valami kontroll láda lehet. Arra mi szükség van? Kérdeztem a gyereket és azt mondta, hogy egyszer a kiraktak neki koncerten egy olyat de nagyon zavarta. Elég jól lehet hallani a többieket is és magukat is.Most gyorsan rákerestem mi az az akusztikai panel, de én olyan falra ragaszthatóakat láttam.Van abból hordozható/összecsukható? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest