- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
PapaMaci #2147 üzenetére
fapaci & PapaMaci
Koszi mindekettotoknek
jovo heten tudom csak kiprobalni, akkor lesz versenyunk, remelem, hogy jo lesz, mert ujabb es nagyobb terembe koltozunk, es nagyon kellene mindket lada oda mar, sot lehet egy 3. es egy 4. sem artana...
Fentebb irtam mar, hogy adott meg az a kis keverom, egy Alesis RA150 vegfok es 2 db passziv lada az olcsobbikbolLewitz PA 215B
szoval a kovi naaaagy kerdesem, hogyan lehetne ezekkel beszolni kb 1200 nm-es csarnokot
azon kivul, hogy sehogyde legfokepp beszed az erdekes
Raadaskepp a meccs kozvetitese es a helyszini szamgep iranyitasa a netrol menne
Mokasan hangzik tudom, de ez van....
A tavoli kozvetietesre mar kaptam megoldast, azt megegyszer koszi fapacinak!MineFox54
es ez mennyivel lesz jobb nekem, mintha a meglevo mukodne a fentebb leirtak szerint?ps: am, ha kozel laktok, szeretettel latok barkit a helyszinen, aki esetleg kivancsi arra, hogy mi sul ki ebbol
Felcsut, sportcsarnok
Új hozzászólás Aktív témák
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest