Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
válasz
csabyka666
üzenetére
Bocs, ne vedd sértésnek, de a 40-80 ezer forintos kategória nagyon messze van a komoly stúdiómunkától. Ezek a podcaster termékek kezdő podcastereknek. Értem én, hogy te szeretnéd olcsóbban, meg minden. Persze lehetséges, de csodát ne várj. Sima 500 forintos trust mikrofonnal is lehet felvételt csinálni, nem is katasztrofálist. Én tuti nem vennék ilyen 5000 forintos vackokat, amik semmivel sem jobbak, mint az 500 forintosok.
(#1698) Perijon
Ilyen BM800-am van nekem is. Sosem hallgattam meg a hangját. Csak donornak vettem a háza és kengyele miatt. A belét kihánytam belőle, és építek bele egy használható belsőt. De egyébként azt hiszem a vicc kedvéért kipróbáltam, és nem sikerült hangra bírni. Hibás darab volt, vagy mit tudom én, annyira nem érdekelt. De egyébként ebben is egy filléres elektret kapszula és egy mezei FET van, semmi más. Pont annyi az egész, mint az 500 forintos, csak csecse házban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bitcoin topic
- Spórolós topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi