Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hadeska22

aktív tag

LOGOUT blog

válasz Bog #10 üzenetére

"ez már elég tapasztalat lesz ahhoz, hogy genyó kérdéseket tegyek fel nekik jövőre az MWC-n :D"

:K I like this approach .

Viccet félretéve az elvárásod (és bizakodásod) reális, viszont egy hammer kaliberü cég ez nem hiszem, hogy ezt megengedheti. Nincsenek konkrét adataim (bár a nettó nyereséget meg lehet keresni valahol), de egy átlagos mérnök 14.000-20.000 PLN-t keres egy hónapban (Junior 7-14k / medior 14-20k / senior 20-28k). Anno az intel keresett mérnököket (gondolom Arc GPU-khoz vagy XeSS-hez) és ehhez képest 35%-kal többet kináltak (tudom, mert engem is megkerestek) . Persze ez az összeg lehet kevesebb is ha "kissebb városról" (200.000-300.000 fő) beszélünk de a lényeg az, hogy ehhez masszivan kellene invesztálniuk ebbe. A lokalizáció az a kamera algoritmushoz képest nagyon kicsi és low effort dolog, igazán megcsinálhatnák ennyi év után. Viszont a többi részhez komoly mérnöki munkára lenne szükség amit nem hiszem, hogy megengedhetnek maguknak. Bár lehet, hogy tévedek és tömve vannak $$$$$$$-al .

Nekem az az érzésem, hogy az összes olyan gyártó mint a Hammer "minimum effort, maximum profit" alapján működik (duh..). Aztán Paweł a 2 négyzetméteres irodában mint one-man army a képességeihez mérten megpróbálja a legtöbbet kihozni belőle

Lehet, hogy valahogy a "can't touch this"-t kellett volna beletenni :D

Új hozzászólás Aktív témák