- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
guriga1234 #1 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
Fritz Teufel #15 üzenetére
felsőkategóriában van xiaomi, pixel, sony, stb is. de látom hogy más nem érdekel.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
SkyLine3000 #13 üzenetére
Ugy latszik, mas a kornyezetunk.
Nalam pont a tobbi marka vesztette el a szimpatiat (OP-val az elen), igy a Samsung maradt az utolso befuto. LG nekem pont kimaradt, V10 baromira tetszett, de akkoriban pont nem alltam telo vasarlas elott.
"Én 90%-ban LG vonalon vagyok vagy 10 éve, de sosem volt térerőproblémám."
Sajnos ez hamarosan valtozni fog.
-
csizipeti86
csendes tag
Azt hittem lemaradtam valamiről...Galaxy S25 nahát
-
válasz
Fritz Teufel #8 üzenetére
Azért nem csak Samsung és iPhone létezik ám
-
adamklark
senior tag
Szerencsére nekem semmi gondom a térerő /sim kezeléssel. Üzemidő lenne a lényeges fejlődés.
-
Hallosz
senior tag
válasz
7Heads Drago #17 üzenetére
"Egy vicc a hívásinfó és a 2 sim kezelése- - - " Úgy-úgy
-
Hallosz
senior tag
válasz
Fritz Teufel #15 üzenetére
Jómagam is megfutottam ezeket a köröket, az iOS-szel ötödik alkalommal próbáltam megbarátkozni. Nos, távolról tiszteljük egymást. . . :-)
De teljesen igaz, a Samu térerő mizéria. Egyszer azt mondták a Telekomnál, hogy az energia gazdálkodás miatt gyenge a GSM vétel, nem igazán értettem. Amikor újra raktam a rendszert, kikapcsoltam a wi-fi, minden mobilnetről ment. És működik, a rendszer onnantól nem a wi-fi be pumpálta a delejt, hanem a GSM-be. Amint bekapcsolom a wifit, azonnal csökken a GSM vételi jelerősség, ezért inkább mobilneten vagyok a telefonnal. -
eclipse19
senior tag
"elképesztően sok új chipes mobilt piacra kell dobni ahhoz, hogy a játékok és alkalmazások fejlesztői is elkezdjenek rá optimalizálni, és ez az Exynos vonal egyik Achilles-ínja."
Valaminek a gyenge pontját Achilles saroknak szokás nevezni. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Én is nem rég váltottam iPhonera. És valszeg el is kell adnom, mert 2 simmel katasztrófa. Random eldobálja a hívásokat. Egy vicc a hívásinfó és a 2 sim kezelése. Szóval ez se fenékig tejfel. Viszont az is biztos hogy nem Samura váltok.
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
Hmmm te nyervogó utálatosság ez érdekes.
Nálam pont fordítva volt a térerővel kapcsolatban. De egyvalamiben egyezünk: "Most már nem fogok visszaváltani egy jó darabig."
Vuffff.
-
Fritz Teufel
addikt
Csak felsőkategóriás telefonban gondolkodom. AzS20+ 5G még teljesen jó lett volna, de nagyon zavart a gyenge térerő. A munkahelyemen állandóan vadászni kellett a megfelelő helyet, munkába menet-jövet meg az út felén nem volt semmi adatfolyam. Csak azzal, hogy iPhone-ra váltottam, ez az arány javult 40%-ot! Nekem ne mondja senkisem, hogy nincs baj a Samsungokkal. Annak nincs aki nem hagyja el a városi környezetet vagy nem vasbeton irodaépületben mocorog. Samsungos voltam, előtte a Nokiára esküdtem kis HTC kitérővel. Az iPhone bizonyított, az iOS meg… Windowsnál jobb 😂 Maradjunk annyiban, hozy az androidosok lassan annyiba kerülnek mint egy iPhone, de nem adnak annyit mint az megközelítőleg sem. Samsungot kivéve, térerő gondokat elfelejtve. A többi meg nem játszik nálam… esetleg Sony bár olyanom még soha nem volt.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
Csak nem kiskegyed is? 😁
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Felesbandi #12 üzenetére
Nekem pont ezt a két márkát (samu, iphone) eszembe nem jutna venni, semmilyen körülmények közt sem. Nekem a környezetemben sincs szinte egyikből sem.
Én 90%-ban LG vonalon vagyok vagy 10 éve, de sosem volt térerőproblémám.
-
Felesbandi
senior tag
Lehet, hogy csak magambol es a kornyezetembol indulok ki, de ha valaki nem akar kiserletezni telefonvasarlaskor (felso kategoriaban), csak a bejaratott markakat nezi, akkor ha Android, akkor Samsung, ha nem, akkor Apple.
Kar amugy a tereroert, az fajo pont lehet. Ha az nem okozna gondod Exynossal, engem speciel egyaltalan nem erdekelne, ha mondjuk 20%-al lassabb, mint a Snapdragonos verzio.
-
joey04
titán
válasz
Ha csak ez volt a baj, vehettél volna másik droidost, vagy snapis samut is lehet vadászni.
-
válasz
Fritz Teufel #5 üzenetére
Jé egy fehérvári .
-
Fritz Teufel
addikt
Ezért váltottam iPhone-ra. Hosszú évek után meguntam, hogy állandóan az én telefonomon a legrosszabb a térerő a környezetemben. Galaxy S2, Galaxy S7, Galaxy S20+ és itt végeztem velük. Sokkal jobb lett a térerő, elképesztő. Ahol eddig egy csík volt és már nem volt adatküldés, ott az iPhone vígan üzemel ugyan úgy egy csíkkal és telefonálni is lehet. Ahol eddig semmi térerő nem volt, ott most van és csak a fizikailag árnyékolt helyeken nincs. És és föld.
És nem is értettem éveken keresztül, hogy mi a probléma az én készülékeimmel, amíg itt nem olvastam a processzor összefüggésről. Most már nem fogok visszaváltani egy jó darabig. Azt sem értem, hogy minek erőltetik a hajlított kijelzőt az Ultrán. Nagyon zavart már az is.Persie12: na azért!
-
Persie12
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #5 üzenetére
Uhh jogos, nem is figyeltem hogy hosszú az ő, annyira automatikusan olvastam előszörnek.
Pedig a hosszú ékezetek helytelen használta kifejezetten zavarni szokta a szemem.
Nem szóltam! -
Hallosz
senior tag
Sikerült vennem egy Made in Korea gyártmányú Exynos procis S22-t. Az összehasonlítási alap egy S22+ Vietnámi cucc volt. Ennél a készüléknél nem volt őszinte a mosolyom.
Azt kell mondjam, hogy a Korei telóval, van térerő (Telekom) stabil a hívás, nem melegszik, egy napot kacagva végéig dolgozza.
-
Persie12
aktív tag
válasz
guriga1234 #1 üzenetére
Lehet hogy én vagyok túl "falusi", de nem értem, mi a baj ezzel a megfogalmazással.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
guriga1234 #1 üzenetére
Nem! Az "előszőr" után a "középszőr" jön és utána az "utószőr".
-
csubííí
senior tag
válasz
guriga1234 #1 üzenetére
-
guriga1234
addikt
"Az Exynost váltó, saját fejlesztésű chipjeiről előszőr beszélhet a Samsung" - az előszőr mögött az utószőr van?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Exynost váltó, saját fejlesztésű chipjeiről előszőr beszélhet a Samsung.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest