Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Lehet, hogy csak magambol es a kornyezetembol indulok ki, de ha valaki nem akar kiserletezni telefonvasarlaskor (felso kategoriaban), csak a bejaratott markakat nezi, akkor ha Android, akkor Samsung, ha nem, akkor Apple.
Kar amugy a tereroert, az fajo pont lehet. Ha az nem okozna gondod Exynossal, engem speciel egyaltalan nem erdekelne, ha mondjuk 20%-al lassabb, mint a Snapdragonos verzio.
-
Fritz Teufel
addikt
Csak felsőkategóriás telefonban gondolkodom. AzS20+ 5G még teljesen jó lett volna, de nagyon zavart a gyenge térerő. A munkahelyemen állandóan vadászni kellett a megfelelő helyet, munkába menet-jövet meg az út felén nem volt semmi adatfolyam. Csak azzal, hogy iPhone-ra váltottam, ez az arány javult 40%-ot! Nekem ne mondja senkisem, hogy nincs baj a Samsungokkal. Annak nincs aki nem hagyja el a városi környezetet vagy nem vasbeton irodaépületben mocorog. Samsungos voltam, előtte a Nokiára esküdtem kis HTC kitérővel. Az iPhone bizonyított, az iOS meg… Windowsnál jobb 😂 Maradjunk annyiban, hozy az androidosok lassan annyiba kerülnek mint egy iPhone, de nem adnak annyit mint az megközelítőleg sem. Samsungot kivéve, térerő gondokat elfelejtve. A többi meg nem játszik nálam… esetleg Sony bár olyanom még soha nem volt.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest