- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Google Pixel topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemtom, hogy definíció szerint melyik micsoda, azt tudom, hogy amikor a hekker és a krekker ismerősökkel dumálok, akkor sosem keverik össze egymást, se én őket, se ők engem, se... nah, szóval érted.
Cracked by... - ezt nem mondják hálózatra, csak prg-kre.
A hálózatba betörő emberkéket pedig konzekvensen hackernek szokják hívni. -
Emberek, jegyezzük már meg, hogy a CRACKER programokat tör föl (másolásvédett Windows, játékok, stb.), a HACKER pedig hálózatokba tör be.
Ha kiiktatom a Diablo regisztrációs kódját, crackelek, ha betörök az Elenderhez, hekkelek. Én személy szerint crackeltem már életem folyamán (azok a régi ASM-es idők...), a hackeléshez viszont csont kuka vagyok.
A jó- és a rosszindulatnak a két fogalomhoz semmi köze. -
Emberek, a téma adott, a felhívás adott, akinek nem inge, ne vegye magára. De, egy újságnak jogában áll ilyesmiről írni, sőt, személy szerint én szeretem is, amikor a pro-oldalon ilyesmiről írnak. Mert sok a közhiedelemben élő marhaság, és sok az antipropaganda (meg a rosszindulatú hacker is, de ez más téma).
Ne vitatkozzunk tehát arról, hogy jó-e, vagy rossz, hogy ez a felkérés most itt van, hanem aki profi hacker, gondolja végig, hogy vállalja-e, és emailezze le Istvánnal. Felelősséget a PROHARDVER! értelemszerűen semmiért sem vállal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest