- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
samson
tag
>>Emberek, jegyezzük már meg, hogy a CRACKER programokat tör föl (másolásvédett Windows, játékok, stb.), a HACKER pedig hálózatokba tör be.
Hi Parci,
ez egy nagy tevedes...rosszul ismered a szavak jelenteset. nem irom le megegyszer, amit mar zrubi ill emvy es meg biztos sokan masok is leirtak.
ha autentikus informacio kell vkinek akkor nezzen bele a ''The New Hacker's Dictionary''-be. -
Bagoly
senior tag
Hát ezt a jóindulat, rosszindulat dolgot én is hülyeségnek tartom függetlenül attól, hogy ki mit ír......Az eredeti jelentése szerintem is az, amit Parci írt....
Sőt, ezt a jóindulat, meg becsület-lovag mítoszt is azok terjesztik szerintem akik titokban ''világmegváltó'', jóindulatú hackernek tartják magukat....
Most persze nem a fórumosokról beszélek (itt talán az egyetlen ''igazi'' hacker Nimrod). Egyszer olvastam erről egy gondolatot (mármint, hogy betörnek a gépedre és figyelmeztetnek a rendszer hibáira), valahogy így szólt....:''.......te mit tennél, ha valaki betörne a lakásodba, és kiírná egy cetlire, hogy vigyázz, a zár rossz? Én nem köszönném meg, hogy figyelmeztetett....''
Hát kb. hasonló véleményen vagyok.........
Az meg, hogy elkepnak valakit a rendőrök, nem azt jelenti, hogy a számítástechnikai ismeretei hiányosak (még csak azt se, hogy a rendőreink hatékonyak), hanem azt, hogy valószínűleg egy elővigyázatlan, dicsekevős kamasz. Majd elolvas még pár könyvet a ''sitten'', kicsit püföli a gépét, és mire kijön felnő a gondolathoz, hogy nem kell feltétlen mindenkinek tudnia mikor melyik gépen járt.......
-
Adi
senior tag
Parci bácsi, árnyékra ugrottál!
Na, akkor mindenki vegye elő az angoltudását és nézze meg a pontos definíciót:
http://www.tuxedo.org/~esr/jargon/html/entry/hacker.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest