Hirdetés
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Magisk
- Android szakmai topik
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
sixer66 #13909 üzenetére
vát kájnd of ötleteket várnál?
én pl szeretnék naturálban 200at nyomni fekve de nem megy, ötlet?
még adatot is küldtem R2nek de baxott segíteni
kérdeztem Godot, de azt mondta nem tud tanácsot adni. pedig ő a nagy fekvenyomó bajnok
edzett már katapulttal, nem tudom végül ez mennyit segített rajta
valamennyire gondolom segíti az izületeket a súlyhoz, mivel többet tudsz nyomni 30-40 kilóval talán.majd jön aztán mond valamit, vagy nem
addig meg hallgassuk deszar, melodi és dragonfx szakmai vitáját -
Sotho
őstag
válasz
sixer66 #10921 üzenetére
Ha nincs rendbe a kajád akkor ér a legtöbbet a plusz bevitt fehérje lehetőleg tejsavó ami jó helyről szerezve 3500Ft/kg környékén mozog a 78-82%-os
Nem megy a gugolás? Irány a lábtológép, hiperhajlítás felhúzás hasedzés, ezekbe beleerősödve könnyebb lesz belekezdeni, és/vagy elölguggolás az biztonságosabb és jól hozza combra a tömeget.
Rövid (50perc) intenzív edzésekre törekedj és érezd a fájdalmat és a durranást az izmaidban, het 3 edzés esetleg minden 2. héten 4 (h,sz,p,v//k,cs,szo például)
Kreatin kihagyásakor jó lehet a glutamin az is beszívja a vizet az izmokba bár egy kicsit másként mint a kreatin.
Mivel a kreatin közvetlen hatással van a vízháztartásra, ami kihatással lehet a fejfájásra fokozatosan hagyd el.
Kardióedzés az egésznapi futkosás mellett is szükséges (bár most én sem csinálom) heti 3 X 20 perc jó kis szívfelpörgetés nem attól fog leesni az izmod. -
Radnix
senior tag
válasz
sixer66 #10913 üzenetére
ne idegeld fel a topiclakókat azt javaslom.
nem fogod elveszteni a felszedett izmot, megnyugodhatsz. (amennyiben a kaját és az edzést továbbra is tartod)
Mennyi edzésmúlttal rendelkezel? magasságod, testtömeged, testzsírszázalékod? felhúzás, guggolás, fekvenyomás mennyivel megy? nincs több kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- Epson nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- 3DMark06 eredmények
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- DJI FPV Racer drón
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- AKCIÓ! Asus Prime Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman600
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest