Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
sixer66 #13909 üzenetére
vát kájnd of ötleteket várnál?
én pl szeretnék naturálban 200at nyomni fekve de nem megy, ötlet?
még adatot is küldtem R2nek de baxott segíteni
kérdeztem Godot, de azt mondta nem tud tanácsot adni. pedig ő a nagy fekvenyomó bajnok
edzett már katapulttal, nem tudom végül ez mennyit segített rajta
valamennyire gondolom segíti az izületeket a súlyhoz, mivel többet tudsz nyomni 30-40 kilóval talán.majd jön aztán mond valamit, vagy nem
addig meg hallgassuk deszar, melodi és dragonfx szakmai vitáját -
Sotho
őstag
válasz
sixer66 #10921 üzenetére
Ha nincs rendbe a kajád akkor ér a legtöbbet a plusz bevitt fehérje lehetőleg tejsavó ami jó helyről szerezve 3500Ft/kg környékén mozog a 78-82%-os
Nem megy a gugolás? Irány a lábtológép, hiperhajlítás felhúzás hasedzés, ezekbe beleerősödve könnyebb lesz belekezdeni, és/vagy elölguggolás az biztonságosabb és jól hozza combra a tömeget.
Rövid (50perc) intenzív edzésekre törekedj és érezd a fájdalmat és a durranást az izmaidban, het 3 edzés esetleg minden 2. héten 4 (h,sz,p,v//k,cs,szo például)
Kreatin kihagyásakor jó lehet a glutamin az is beszívja a vizet az izmokba bár egy kicsit másként mint a kreatin.
Mivel a kreatin közvetlen hatással van a vízháztartásra, ami kihatással lehet a fejfájásra fokozatosan hagyd el.
Kardióedzés az egésznapi futkosás mellett is szükséges (bár most én sem csinálom) heti 3 X 20 perc jó kis szívfelpörgetés nem attól fog leesni az izmod. -
Radnix
senior tag
válasz
sixer66 #10913 üzenetére
ne idegeld fel a topiclakókat azt javaslom.
nem fogod elveszteni a felszedett izmot, megnyugodhatsz. (amennyiben a kaját és az edzést továbbra is tartod)
Mennyi edzésmúlttal rendelkezel? magasságod, testtömeged, testzsírszázalékod? felhúzás, guggolás, fekvenyomás mennyivel megy? nincs több kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Májusi hardverszeánsz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Forrmell.enn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Formula-1
- További aktív témák...
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest