Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Dicker #39525 üzenetére
Egyébként ez megint érdekes téma. Én azt vettem észre, hogy elég jó hatásfokkal képes alkalmazkodni az ember az edzéshez. Ha nincs állandó variálás, rövid úton oda vezet, hogy nem lesz megterhelő az edzés, aztán a fejlődés is megáll. Itt cseszi el nagyon sok kezdő is szerintem, egyszerűen nem váltanak, mikor kéne. Meg ebből eredhet az a sok rizsa a keménysittescsávókról, akik bent minden nap nyomták a fekvőt a cellatársukkal a nyakukban meg tolódzkodtak és mégis hogy ki vannak baszva. Persze ez pusztán csak feltételezés.
(#39526) MMA87
És mi lenne ha az edzésen változatnál? Nagyon edzésgyakoriság, nagyobb intenzitás, kisebb volumen. Egy próbát megér, lehet, hogy nem leszel ilyen fáradt és jobban is fejlődsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI FPV Remote Controller 2
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest