Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Magisk
- Fillérekért futott be a Redmi A5
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Dicker #39525 üzenetére
Egyébként ez megint érdekes téma. Én azt vettem észre, hogy elég jó hatásfokkal képes alkalmazkodni az ember az edzéshez. Ha nincs állandó variálás, rövid úton oda vezet, hogy nem lesz megterhelő az edzés, aztán a fejlődés is megáll. Itt cseszi el nagyon sok kezdő is szerintem, egyszerűen nem váltanak, mikor kéne. Meg ebből eredhet az a sok rizsa a keménysittescsávókról, akik bent minden nap nyomták a fekvőt a cellatársukkal a nyakukban meg tolódzkodtak és mégis hogy ki vannak baszva. Persze ez pusztán csak feltételezés.
(#39526) MMA87
És mi lenne ha az edzésen változatnál? Nagyon edzésgyakoriság, nagyobb intenzitás, kisebb volumen. Egy próbát megér, lehet, hogy nem leszel ilyen fáradt és jobban is fejlődsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nintendo Switch 2
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Mozilla Firefox
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Spórolós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest