Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
shteer #26744 üzenetére
oo, már azt se tudom mi az
a nap 24 órájában vigyorgok
más: átküldtem egy havernak ezt a böjtöléses cikket, és azt mondja, hogy ő úgy tudja, hogy nincs rosszabb a beleknek annál, mint hogy egy vagy több napig böjtölünk... sztem ez hülyeség, van ötletetek, hogy miért mondja ezt? ha totál hülyeség akkor hagyjuk, nem érdekes!
na, időközben megjött a válasza:
mert nagyon nem tesz jót a bélrendszernek, ha összeszottyad. kihalnak belőle a baktériumok, megrepedhet, stb. a beleinknek mindig kell valamennyi minimális tőtélék
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest