-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #74090 üzenetére
aztaqrva milyen arcok
-
bogil99
aktív tag
válasz
FollowTheORI #74078 üzenetére
Ja. Végignéztem az E-betűs sorokat van benne mindenféle "jó".
A francért nem bírok megenni normális kajából annyit amennyi kellene..(?) -
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #74078 üzenetére
emulzáló- emulgeáló -
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #74070 üzenetére
tömegnövelőnek ott a Syntha. De mondom semmi baj ha ez így van ráírva, csak kicsit furcsállanám ha 43%-os fehérjetartalmúként adnák el.
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #74068 üzenetére
értem nincs kérdés
de ennyi erővel Mass10-et is ehetsz. Abból is van akkora adag amiben 22 gramm fehérje van. Meg van benne biztos egy csomó nem fehérje de hasznos dolog
de arra azért figyelj, hogy a dobozban lévő kanálba nem biztos hogy egy adag fér
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #74066 üzenetére
ja, csak itt nem az összehasonlítás a lényeg, hanem ez:
BSN Syntha-6 recorded 43.3g of bound protein per 100g of product and totaled 20.4g of protein per serving.
ha ez nem azt jelenti, hogy 100 grammban 43 gramm fehérje van akkor bocsánat.
Nem tudok olvasható nutrition labelt találni, de gondolom nem így hirdetik...
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #74059 üzenetére
mi nem jó? A tesztet nem hiszed el? Ja biztos az amerikai piacra xarabbat gyártanak, azoknak tök mindegy
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #74062 üzenetére
na, van közte akkor 10gramm aromakülönbség...
csak arra akartam rávilágítani, hogy ezek a cuccok licenc alapján készülnek, de helyileg az alapanyagok tekintetében módosítják az összetételt -
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #74059 üzenetére
Optimum Nutrition Gold Rocky Road: [link]
Ebből csak annyit tudtunk meg hogy szlovák piacos a fehérjéd
-rocky road:
Energetická hodnota: 1566kJ/374kcal
Tuky: 4,1g
Sacharidy: 7,2g
Vláknina: 1,4g
Bielkoviny: 76,9g
Soli: 0,918g
Sodík: 367mg -
Dani82
senior tag
válasz
FollowTheORI #74017 üzenetére
Szoktunk beszelni vele, de meg nem kerdeztem meg tolnak e valamit. Bár ha én is 20 évesen kezdtem volna el, mint ők én is jól néznék ki
-
válasz
Nem rossz terem a Chili 2, vótam má
-
-Mike-
addikt
válasz
Tv tornáznak ezek is, semmi mást.
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #73998 üzenetére
tuti jó cucc
[link]
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #73950 üzenetére
Ha kevesen vannak, akkor én lábat 2 körben szoktam edzeni
Azaz:
guggológép - csigás vádli - combfeszítő - combhajlító: ebből 3 sorozat, 16-12-(8)
Utána pár perc pihi, pisi, kulacstöltés, majd ugyanez még egyszer 2 sorozattal
vagy másik alternatíva a lábtoló - ülő vádli - kitörés - combhajlító
A végét is elég jól bírom és nem aránytalanok a gyakorlatok.Én 3-(4x) járok egy héten, az alapvető bontásom a
1, hát-bicepsz
2, mell-tricepsz-(váll)
3, láb
(4, váll)Illetve 1 kardió vagy 1 kardió+1 kosárlabda/tollaslabda/kerékpár
Ez nekem bőven elég, ha nem fejlődök, nem érdekel, azon már rég túltettem magamViszont jól érzem magam tőle, mindig jól esik az edzés és nem vagyok idegileg sem kimerülve
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #73878 üzenetére
Ő az egyébként, ha neki elég az alapgyakorlat, akkor szerintem más csajoknak is
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #73876 üzenetére
Tudom mi a lényege, attól még hogy van pozitív hatása, illik nem elfelejteni a negatívat.
Egyébként nem csak egyfajta kitörés létezik.
egy helyben előreirányuló kitörés és bolgár kitörés is elég rendesen dolgozza a farizmotHa kevés, akkor be kell állni Smith-keretbe
Illetve goblet fogással egykezest is meg lehet tartani
Vagy leviszed a karos csigát a földig és fölötte átlépve annyit raksz a csigára, amennyit nem szégyellsz.Az egyik versenyző csaj csinálta múltkor 40-50 kilóval keretbe az emelt lábas bolgár guggolást, utána alig tudott leülni úgy fájt a segge, pedig biztos izmosabb a fara mint a topik nagyjának.
-
Cassidey
senior tag
válasz
FollowTheORI #73872 üzenetére
Nálunk ebből olyan van, aminél a terdhajlatodnal akasztod be a lábad, de szerintem a csigas gép sokkal jobb.
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #73872 üzenetére
Te pedig akkor nézd meg 0:06-nál hogy fokozódik a hát görbülete
A gond ezzel a géppel, hogy nem lehet tisztán lábból dolgozni onnatól kezdve, hogy mind a két lábad használod.
Lesz az erőnek egy forgáspontja és ez a csípő. Mivel az alsó hát gyengébb mit a farizom, ezért nem izolálható teljesen.Ezek szerint akkor Orbán Betti se tudja magát rendesen bekötni
Szerintem ebbe a gépbe nem lehet úgy rögzíteni a testet, hogy ne vigye át a terhelés jó részét a gerincre. Minimum egy csípőtől mellig érő szélességű pánt kellene, hogy rendesen lehessen fixálni a testet a forgatónyomatékkal szemben.A képen lévő is van nálunk, de ez a fajta is:
Illetve van egy ilyen is, de ez felfelé mozog kissé:
Meglátásom szerint fenékre továbbra is a kitörés különböző variációi a legjobbak
-
Dicker
őstag
válasz
FollowTheORI #73865 üzenetére
Az jó, mert olyan nem is volt benne.
-
válasz
FollowTheORI #73758 üzenetére
Semmi fehérje? Csak pirítós meg zöldség?
-
dragonfx
veterán
válasz
baxki ennek mekkora a karja...
-
syl5
őstag
válasz
Hát ennek a nagy állatnak ez semmi, ennek a dupláját megettem reggelire 80 kilósan.
Bár lehet ez csak a desszert... -
brownus
veterán
válasz
FollowTheORI #73738 üzenetére
öö, sztem tök jó cikk! de én nem vok izmos...
a burszki mónikákat meg tarkón kell baszni egy szívlapáttal és csókolom.... -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
FollowTheORI #73720 üzenetére
en arra lennek kivancsi hogy a nagyon okos politikusok a teljesitmenyfokozo szerek hasznalatat buncselekmenynek allitjak be, tehat a beres csepp hasznalata is buncselekmeny lesz ezentul...
sok nyuggerrel lesz tele a borton asszem
szerencsere a levegovetel meg nem dopping bar allitolag a wada gondolkodik rajta h betiltja azt is. remelem elotte letesztelik magukon
-
Cassidey
senior tag
válasz
FollowTheORI #73606 üzenetére
Zsírégetők ellen semmi kifogásom, de egyébként nem dobnak azok annyit szerintem. :/ Talán könnyebb tartani a diétát de hogy hány százalékot tesznek rá, fene tudja.. Bikinimodell kategóriások formája néha tetszik, néha nem, megnéznék egyet élőben.
Nekem az tetszik, ha egy nő karcsú marad, és képeken nekem sokszor vaskosnak tűnik pár, pedig tudom, élőben valószínűleg picik..
madle ilyesmi nyilván szóba sem kerül, de valahogy kisakkozom akkoris. Nem is kell nekem mind a hat kocka, csak valami kezdemény legalább.
Egyébként elég csúnya ha már bikiniben ilyenhez nyúlnak, azért szerintem az még elérhető izomtömeg egy nőnek, gondolom genetikától függ mennyi idő, de egy csaj gyorsan össze tudja kapni magát ha akarja (férfiakhoz képest). Ha nem is bikini kategóriásnak, de egy átlagon felülinek strandra.
FIREBLADE foglalt vagyok 9 éve "sajnos"
userxy 27Nálunk egyébként egészen átlagos formám van, vagyis inkább semmilyen, van néhány sokkal izmosabb csaj nálam, akik csinik. Néhányan kardióznak, ők általában csak fogyni vágyók és ritkán látni őket újra.
-
madle
őstag
válasz
FollowTheORI #73600 üzenetére
Nem csak táplálékkiegészítő kategóriában tolják a zsírégetőket, hanem a mély vízben igen igen keményen mennek veszélyesebb dolgok is, amik nőknél kifejezetten gusztustalan (már aki akar gyereket)..
-
Eagl3
veterán
válasz
FollowTheORI #73600 üzenetére
mit szednek?
-
macera2
aktív tag
válasz
FollowTheORI #73470 üzenetére
A sok infó a diéta, fogyás témába kissé elbizonytalanít. Saját tapasztalatommal sincs minden 100%-osan fedésbe. Hajdanában, kaptam egy lórugásnyi motivációt, fogyás, karcsúsodás céljából. Azért volt némi sport és súlyzós előéletem, és start. A mintegy 1 hónapos akció alatt, naponként, ferdepad felülések, 15 fejjel fent, 15 fejjel lent , vasrúddal 30 törzsfordítás, döntött törzzsel. Mindezt folyamatosan teljes intenzitással. Egy ilyen adag után kis szünet, és ebből 15 széria. A poén az, hogy semmi más nem szedtem, csak edzés után, az előírások szerint, a „Kalifornia Fitness” valamelyik tömegnövelőjét. Az eredmény látványos volt. Még a cipó fejem is felére csökkent. Azóta is nyomozok, hogy mi a fene lehetett abba a tömegnövelőbe, ami ekkora energiát adott. Mert manapság, csak a deszka elővétele a ferdepadozáshoz, már produkciónak számít.
-
Casanova*
veterán
válasz
FollowTheORI #73370 üzenetére
fejét jól odatették. fasza fotoshop. én pont ennyire vagyok szőrös. csajoknak bejön.
-
Koppanyvezer
tag
válasz
Ha már születésnapja van!
-
Zola007
veterán
válasz
nem is sz.r fizikum
a sorozatban közelében nem volt, bár a Ferrari 308 GTS sokat kompenzál -
FIREBLADE78
addikt
válasz
FollowTheORI #73356 üzenetére
TE JÓ ISTEN. EZ LEHETSÉGES? MENNYIT SZARHAT
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
FollowTheORI #73332 üzenetére
Gyantázásra gondoltam,borotva kizárt,mert megnő 1 hét után (tapasztalat). Engem nem idegesít a szőr,csak ne lenne ilyen hosszú, 2-3 cm kb
-
rwin5
őstag
válasz
FollowTheORI #73190 üzenetére
fú de szar tetko
-
kovsol
titán
válasz
FollowTheORI #73190 üzenetére
Menő mobil.
-
brownus
veterán
válasz
FollowTheORI #73090 üzenetére
Videoban dat ass...
-
Dazsar
aktív tag
válasz
FollowTheORI #73141 üzenetére
a szép színűek azzok minőségi macskák . a barna színű meg ló hús.
:]
-
-Mike-
addikt
válasz
FollowTheORI #73148 üzenetére
Majd ez motivál: Dögös Robi
-
rwin5
őstag
válasz
FollowTheORI #73145 üzenetére
17 millió? mi a fakk? !
-
rwin5
őstag
válasz
FollowTheORI #73140 üzenetére
a zene meg ment is mp-re az esti edzéshez mi?
-
Dazsar
aktív tag
válasz
FollowTheORI #73108 üzenetére
egyszer kell rászoritaní a combjával
-
Casanova*
veterán
válasz
FollowTheORI #73108 üzenetére
Zsuzsi féléket mindig bevállalnám,azok még csinosak.
-
Casanova*
veterán
válasz
istennő!
azért bevállalnád a golyóálló csajt is, te perverz.
-
Woodslave
félisten
válasz
jujj de figyel az edző a megfelelő formára
-
sutyesz96
őstag
válasz
FollowTheORI #73080 üzenetére
Nem vagyok egy keszeg, de ha elvieket nézzük, akkor ha van zsír rajtad ha nincs (persze attól függ mennyi), először izmot kéne építeni nem?
A kockák úgyis csak szálkásításnál jönnek elő.
Amúgy minden nap nyomom most a hasprést és lábemelést is.
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #73080 üzenetére
Egyszer kell megdolgozni de akkor keményen nagy súlyokkal, csakúgy, mint a többit. miért a többit így kell?
-
mayday00
őstag
válasz
FollowTheORI #73035 üzenetére
Ezek a elhízott kölykök szerinted esznek fehérjét?
2 nagy szelet fehér kenyér lekvárral, vagy nutellával. Egy jó nagy adag cukros műzli tejjel, és ez csak a reggeli..ebbe hol van fehérje?
esetleg ha megesznek egy darab túró rudit, bevisznek valamennyi fehérjét...(meg egy valag cukrot) szomszédomban a kisgyereknek már akkora a feje mint egy 120 literes villanybojler. olyan 6 éves lehet kb. Csinál neki anyuka délben jó nagy adag krumplis tésztát, délután meg megkapja a csokikáját..szegényke gyerek..ezek akkor látnak fehérjét amikor én fehér hollót.
-
kona005
senior tag
válasz
FollowTheORI #73043 üzenetére
Viccen kívül jó egy pohár kóla gyomorfájásra amúgy... Nekem 2 liter persze, nekem már bevált...
-
T_Stark
őstag
válasz
FollowTheORI #73030 üzenetére
Lehet alapja, mivel (javítsatok ki, ha tévedek) úgy tudom a fehérjéből is lehet zsír, ha nem építi izommá a szervezet, mert mondjuk nem végzel edzést csak zabálod a fehérjét kilószám.
Szóval ha a gép előtt punnyadós kiskölyök tolja ezerrel a fehérjét, attól tényleg elhízhat, de ez sportolókat nem fenyeget. -
ztoldy
senior tag
válasz
FollowTheORI #73030 üzenetére
Én is láttam...
Azt persze nem tették hozzá, hogy ha tömi a gyereket a drága anyuka fehérjével és ezáltal hatalmas kalóriatöbblet keletkezik.
Ez nem csak gyereknél van így, hanem minden embernél. -
mayday00
őstag
válasz
FollowTheORI #73007 üzenetére
ezt olvastam. a legnagyobb dopping szallito hozta neki minden nap a cuccot. (alacsony, nagyfeju, atom izmos, nagykepu srac, volt versenyzo)
-
jookomak
őstag
válasz
FollowTheORI #72947 üzenetére
Csomó hentes is elfogadja, fel kell nézni a szép kártya oldalára, irányítószámonként le lehet listázni. Ott meg megveszed a csirkemellett, és kész.
-
sutyesz96
őstag
válasz
FollowTheORI #72947 üzenetére
Az ilyen helyek nyilván nem kókuszzsírral sütnek.
-
syl5
őstag
válasz
FollowTheORI #72943 üzenetére
Hol, például?
-
syl5
őstag
válasz
FollowTheORI #72915 üzenetére
Diétázok, minimum tartani fog vagy május végéig és utána se fogok már szemetet enni, elég volt. Szóval melegétkezés kizárva.
Konditeremre nem tudok így fizetni, és myprotein sem fogadja el a szép kártyát. -
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #72394 üzenetére
ja 4-ből kettőt választhatsz
-
ztoldy
senior tag
válasz
FollowTheORI #72389 üzenetére
A friss tészta kevésbé rossz, mint a szárított, főleg, ha még utána le is van hűtve és újra megmelegítve.
-
Dicker
őstag
válasz
FollowTheORI #72350 üzenetére
Jobban lehet őket dobálni.
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #72350 üzenetére
nem baj
1-2 párna a térde alá és probléma megoldva -
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #72341 üzenetére
belőle éppen hogy hiányzik egy kis fehérje
-
madle
őstag
válasz
FollowTheORI #72267 üzenetére
Ja, veszek magamnak egy tábla sót, mint a hízlaldán az állatoknak és felkötöm az ágy fölé, hogy nyalogassam néha.
Mondjuk én soha nem csináltam olyat, mint haverom, hogy totál sótlanul étkezett, mindenből kihagyta, bár ő csak max terembe izzadt, mert azon kívül irodai munka során nem sokat. Gondolom innen onnan megkapta azt a mennyiséget ami kell. Én azért nyáron elég kemény izzadós munkát is végzek, (edzések, plusz 40fokos melegben meló) de még ilyen problémám hála Istennek nem volt.
-
marked one94
őstag
válasz
FollowTheORI #72260 üzenetére
Víz tuti megvan napi 3-4L, a ch is sima, de hogy így mondod a sót... Ma semmi sósat nem ettem.
-
Ribi
nagyúr
válasz
FollowTheORI #72209 üzenetére
És észrevetted volna hatás alapján, hogy mondjuk a fele csak valami hasonló ízű cucc? Gondolom nem.
-
válasz
FollowTheORI #72061 üzenetére
Azért más kategória, látszik rajta, hogy nem edz és nem azért tolt magába olajat, hogy izmosabbnak, hanem hogy kerekebbnek látszódjon. Amúgy akit felvágnak, mert begyullad a kokszi szuri, az is így néz ki. Csak egy lyuk van rajta.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
FollowTheORI #70854 üzenetére
Volt csajomnak volt ilyen homokóra teste, nagy seggel, nagy mellel. Meg lehet unni, főleg mert ezek nagyon hízékonyak. Pár napig nem figyel és ...
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #70854 üzenetére
és ez elvileg sportoló nem?
ez a segg....
-
shteer
titán
válasz
FollowTheORI #70772 üzenetére
De azt nagyon
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #70674 üzenetére
ja. A tuti kombináció a kérdés
Csak mert van olyan álláspont, hogy előtte sokkal jobb lenne a protein-ch főleg hogy reggel van az edzés. Akar egy kis tömeget még...
A zsír miért okozná ezt? Mondjuk az biztos, hogy elég sok a zsír, de ha meg kiveszem a protein-zsír kajákat, akkor meg a borul a dolog... Nem akarok sima csirkemellet enni csak...
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #70581 üzenetére
Hát elég rezistens vagyok rá az biztos 😁
Mindegy a második helyezett formát megcélozzuk jövőre 😌 -
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #70578 üzenetére
Vajon hány évet kell még edzenem hogy így nézzek ki? 😈
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #70578 üzenetére
azt nem tudom, de én azt mondom a videóra, hogy " rva annyukat, rohadjon meg az összes befőttjük
"
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #70527 üzenetére
(#70527) NetTom: magában, tisztán a mesterséges ízesítők elvileg nem okoznak ilyet (elméletileg, bár ezen mai naig vitatkoznak). Csak éppen ezeket általában nem tisztán fogyasztod egy pohár vízzel éhgyomorra.
Leginkább akkor, mikor már van benned kaja és nem éhomi vércukorszinten vagy.
Az ízekre történő minor inzulin shot pedig nem a teljes inzulinmennyiség kibocsátásáról van szó, az több lépéses.
A már a kajából származó glukóz-szenzitív kálcium indukált inzulin release a B-sejtekben (ez a pár perces reakció) és egy fenntartó, lassú kibocsátás a továbbiakban, ami addig zajlik, míg a vércukorszint magas
De nézz utána nyugodtan, károdra nem fog válni.
Én továbbra is fenntartom, hogy ne együnk semmit étkezések között, aminek intenzív íze van. De ha valakinek elviselhetőbbé teszi a diétát az 5-6 étkezés között még 5-10 ízesített cucc fogyasztása, akkor nyugodtan, nem vagyok én semmi rossznak elrontója. -
válasz
FollowTheORI #70527 üzenetére
*inni = enni... szóval kaja mellé.
Ettől független igen a legjobb ha leszoksz ezekről, és ez nem is olyan nehéz. Nekem sikerült. 90%-ban vizet iszom.
Kávét-energiaitalt stb soha. Már alkohol se iszok még buliban is csak nagyon nagyon moderáltan, ritkán.
És gyümölcsleveket se... pedig a narancslét imádtam. -
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #70503 üzenetére
moziba nem jársz minden nap, vagy ha igen, akkor jól megy
természetesen belefér, én se támogatom az aszkéta életmódot, csak nem egyszer látom, hogy diétázik az illető, aztán
Napközben 3-4 rágó, mert büdös a szája a brokkolitól
Este egy kis diétás kóla, mert megkívánta
itt-ott 1-2 kávé, mert fáradt az alacsony vércukor, ketózis, kevés alvás, tökömtuggya miatt
És nem mennek a kilók...
Mert tulajdonképpen biológiai szempontból egész nap eszik.#70501) gghrtz: A lényeg, hogy diétában is lehet ,sőt kelle enni 5-6x, de közte ne együnk-igyunk fölösen, mert akkor tulajdonképpen azt hiszi az agyad, hogy egész nap eszel és igen erős (>1000-1500 kcal) napi kalóriadeficit kell majd hozzá, hogy emellett is fogyjál.
-
kona005
senior tag
válasz
FollowTheORI #70499 üzenetére
Értem, hogyan tudhatnám meg hogy miből mennyire van szükségem?
-
kona005
senior tag
válasz
FollowTheORI #70494 üzenetére
bocsi a hülye kérdésért de a ch az a szénhidrát? Kimért az mit takar? VitarGO meg hasonlók?
-
syl5
őstag
válasz
FollowTheORI #70470 üzenetére
Így van.
72 kilóról mentem fel 82-re 1,5 év alatt, nemsokára végzek az építkezéssel, de már nagyon nehezen bírom. Állandóan kb hányásig vagyok már kajával, van olyan hogy reggel, 7-8 óra alvás után egyszerűen nem vagyok éhes. Hasam, csípőm is szépen megszélesedett utóbbi 1-2 hónapban. -
overclockerr
tag
válasz
FollowTheORI #70470 üzenetére
Kaja mellett majd most jön a másik érvágás. Új nadrágok kellenek legfőképpen
Téli napokon a kabát alatt nem látszik, ha épp szakadt a pulóver már... -
Assdak
őstag
válasz
FollowTheORI #70409 üzenetére
Mikor utoljára nézem a fehérjéit, még az arányok sem jöttek ki a címkén.
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #70409 üzenetére
lifetilt.hu
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
FollowTheORI #70276 üzenetére
tőlem lehet xbox is
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
FollowTheORI #70266 üzenetére
Elég aberált feje van a sok hormontól, lassan farka is nő
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #69928 üzenetére
hammmm
szilikon megbocsátva -
válasz
FollowTheORI #69857 üzenetére
Hát 15% tényleg csak jóindulattal, de azért 20%-nál láthatóan kevesebb. Inkább a bőr miatt látszik többnek, annyira azért mégsem húzódott vissza, mintha nem lett volna előtte vágósúlyban.
-
Nightmare
senior tag
válasz
FollowTheORI #69792 üzenetére
Túlaprózni sem kell. Ha csak 5 kajálás, neadjisten 4 az se baj És ha csak 2?
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #69785 üzenetére
70-100 deka csirkét pl nem tudsz általában megenni 3 részben, tehát fel kell jobban osztanod. Egy nagyobb csirkemell szelet csak 15 deka kb ebben tök igazad van, de abban nem értek egyet, hogy 5-6 piszlicsáré kis kaja fenntarthatóbbá teszi a diétát mint 2-3 nagy kaja (most nem egy 120 kilós profi testépítőről beszéljünk, hanem egy átlagemberről, pláne nőről)
A folyamatos inzulinszint nem tudom előnyös-e... Majd valaki hozzáértőbb kijavít, de az inzulin mennyiségétől függetlenül leáll a zsírszövetből történő kibocsátás... (aztán lehet nem igaz, mert akkor eddig egyetlen fitness modell se tudott volna lefogyni, vagy kizárólag az éjszakai átmeneti böjtöléssel
)
-
Nightmare
senior tag
válasz
FollowTheORI #69785 üzenetére
A vércukorral nem szállok vitába, de én úgy vettem észre minél többször eszem annál rosszabb. Nekem jót tesz a böjt, legalább azon nem kell izgulnom egész délelőtt, hogy jajj mit egyek, és mikor...
Ebből a linkből emelek ki. A gyomorürülés sebessége a gyomortartalom mennyiségétől is függ.
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #69776 üzenetére
ez is egy szisztéma
mint az egyik csaj anno a koliban. Beszélgetésünk így nézett ki:
"- Vigyázok az alakomra. Este 6 után már nem eszek"
Én: Igen? És miért?
"Mert azt mondták, hogy akkor már minden hízlal"
Én: És mit ettél ebédre?
"Rántott sajtot brassóival meg utána tanulás közben egy tábla oreós milkát"
Én: Az igen! (magamban: omájfákinghell)
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #69420 üzenetére
ez beteg
de tetszik
-
mayday00
őstag
válasz
FollowTheORI #69269 üzenetére
Vajon a párizsinak, kenőmájasnak, vagdalthúsnak stb..a összetételét ellenőrizték?
-
Rivaul
addikt
válasz
FollowTheORI #68970 üzenetére
A masodik csaj az mi gec
-
válasz
FollowTheORI #68797 üzenetére
Tegyük fel, hogy tényleg nem cukor, ami benne van, hanem rost. De én nem azért fizetek kilójáért 6-7 ezret, hogy rostot adjanak el nekem fehérje helyett. Valóban nem versenydiétába való, versenydiétába izolátumok kellenek. De a másik két termék sem az, szóval azért azokkal hasonlítottam össze, mert elvileg azokkal van egy kategóriában.
De ha megnézed az elvileg versenydiétába való termékét, a Syntha-6 Isolate-et, akkor 100 g-ban:
Fehérje: 65,8 g
Szénhidrát: 18,4 g
Zsír: 3,9 gAzért egy rendes gyártónál az izolátum úgy néz ki, hogy fehérje 100 g-ből 85-90g, a zsír meg CH pedig 2-3 g között. Szóval engem nem győzött meg a BSN, hogy miért is kéne tőlük vennem bármit is.
(#68809) Assdak
Ha nem is egy versenyző szint, de a testsúlyhoz képest nem rossz. -
válasz
FollowTheORI #68775 üzenetére
Nem olyan erős az a túlzás. Ahhoz képest, hogy "ultra-prémium száraz izomtömeg proteinpor" a BSN Syntha-6, katasztrofális az összetétele egy normális fehérjéhez képest. Összehasonlítva mnodjuk egy Scitec-kel vagy egy Optimummal:
100 g-ban:
BSN Syntha-6:
Fehérje: 46,6 g
Szénhidrát: 29,7 g
Zsír: 12,7 gScitec 100% WPP:
Fehérje: 73,3 g
Szénhidrát: 4,6 g
Zsír: 6,6 gON 100% Whey GS:
Fehérje: 78,9 g
Szénhidrát: 9,9 g
Zsír: 3,3 gErre mondom azt, hogy a francnak sem kell BSN. Fehérje helyett cukor van benne. Még diétán kívül sem enném, nem hogy akkor, amikor élesen kell tartanom a napi 100 g szénhidrátot. Ha 50 g fehérjét akarnék ebből bevinni, akkor a napi CH mennyiségem harmadát elvinné ez a szar.
-
Peddy789
őstag
válasz
FollowTheORI #68777 üzenetére
az pl miben van?
-
shteer
titán
válasz
FollowTheORI #68777 üzenetére
A hariboban milyen eredetu van?
-
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #68775 üzenetére
azért a bázis és bólus inzulin témán el lehetne szottyogni egy ideig
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #68624 üzenetére
látom nem szeretsz visszaolvasni...
mondjuk amikor elolvastam a cikket, megmozdult bennem a kisördög (bár a fazon tuti naturál természetesen) hogy mennyire képmutató dolog ez rendőrként... Bár természetesen nem vagyok naív nem kell letámadni.
Múltkor is beszéltem valakivel aki anno szűrt IFBB versenyen indult, mennyire nevetséges az is. Doppingszűrt IFBB verseny...
-
corres78
tag
válasz
FollowTheORI #67083 üzenetére
Aszongya 120 kiló!!!!
"Vastagok az ízületek" bazz
Maradjunk annyiban, hogy talán (!) 110 kiló ezen a videón. -
userxy
őstag
válasz
FollowTheORI #67008 üzenetére
Erre a cikkre két másikat tudnék linkelni ami ezt az álláspontot amit a te cikked hoz röviden azt mondja rá szépen, hogy ökörség.
A sav-bázis egyensúlyát a szervezetnek sejt szinten nem tudod befolyásolni étrenddel. Mivel már a vér PH-ját se tudod elmozdítani innentől kezdve meg tárgytalan.
Én amellett vagyok, hogy marketing az egész és sok ökör elhiszi.Az ember egyen mindent ami jól esik neki vegyesen zöldség hús gabona csoki sör, mindent mértékkel. És akkor baja nem lesz.
-
shteer
titán
válasz
FollowTheORI #67008 üzenetére
Jo a tema. Csak le ne terjunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest