- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
aliquis #117653 üzenetére
ja szubjejtív véleményem egy 3-ik amúgy akár 2. A kopasz fizikuma jobban bejön bár aelod mint versenyző jobban felkészült. A melltetkós srácnak a legjobb a fizikuma, de ő meg nem naturál mondjuk ez nem számít
ahogy nézem még a szakállas srác alsóteste jobb de felül legalább egál de aelod jobb. A másik kettő az tuti rosszabb mint aelod.
hogy hívják a tetkósat? Ahogy látom nyert nagyon ismerős valamelyik fórumról
-
Angel2014
addikt
válasz
aliquis #117071 üzenetére
Egy normális edzés után úgy kell kinézni az izmodnak amit edzel mintha bajolin vagy izomlazító krémmel kented volna be azt a részt tűz pirosnak..és miért ,mert a vér arra áramlik jobban...meg ott keletkeztek szakadások az izom rostokban , na ide épül be a a jó kis átalakitott fehérje aminóóóóóó-
-
aelod
veterán
válasz
aliquis #116885 üzenetére
Továbbra is tartom, hogy egy egyszerű kérdést tettem fel neked amire nem egy ilyen választ kellett volna adnod mivel nem hiszem, hogy bármikor is hasonlóképpen nyilvánultam volna meg feléd, hogy így kellett volna reagálnod rá.
- Le style, c'est l'homme -
Egyébként már elmondtam hol találsz,tehát nem arc nélkül írogatok.
Ilyen emereke társaságát már rég nem keresem köszi.
God Vazzeg
Simán működik naturálban a behízok-lediétázom téma, csak sok embernek büdös a munka. Olyan szintű izmosságot szeretnétek mint az olyan emberek akik extrém dolgokat tesznek meg azért hogy úgy nézzenek ki, de ti nem akartok extrém dolgokat, se kemény edzéseket, se tömegelni normálisan, se semmi. Nem véletlen hogy tömegelnek a "nagyok" is, és ennek semmi köze a koxhoz, ennek az izom építéséhez van köze.
Hasonlóképpen gondolom én is. De ezt fenntartva:
Vagy azért mert nem raktak bele annyi melót amennyi kellene az elégedettségi faktoruk kiváltásához - amit kétlek mert mindenki következetesen csinálja, tervezi az étrendjét eljár edzeni stb. - vagy azért mert ez egy olyan dolog, hogy sosincs "kész forma" mint egy festmény vagy egy szobor.esetében.
-
aelod
veterán
válasz
aliquis #116864 üzenetére
Endok elég gyorsan behíznak minimális ch emeléstől is. Aztán kínlódnak a leadással diéta alatt. Ektók meg tömhetik magukba a sok ch-t alig fognak valamit felszedni. (Én utóbbi vagyok, nagyon nehezen jön a tömeg). Vannak alap dogmák de minden szervezet máshogy reagál az adott étrendre, edzésre. Ezért kell megpróbálni, hogy mi az ami működik. Alacsony, ch? Keto?
De amit írtál azt eddig is tudtam. Mondj olyant amit nem.
az,hogy valaki fiatalon bevág edzés után x adag gyors ch-t,és semmi gond,az még nem jeleni azt,hogy az egészségére vált,majd később nem lesz ez oly vidám,de ez csak egy a sok közül....
Ha megnézed fiziológiai szempontból az edzés sem épp preventív sport. Pl. túlzott mértékű izületkopás. De ennyi erővel egyik sport sem egészséges vagy preventív x idő után. Teniszkönyök. Kosarasok tropa térdei, tornászok izületei stb.
Nem hiszem, hogy az edzés utáni glikogén visszatöltés most jó példa volt arra, hogy az később megbosszúlja magát...Az egészségügyi oldalát pedig el sem kezdem,pedig ezt végig járni még fontosabb lenne.
Kezd el. Bár én úgy tudom, hogy te nem vagy natural szóval ez a kijelentésed nem épp állja meg a helyét már bocs.
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz
aliquis #116866 üzenetére
Igazad van, nem tudok a szteroidokról semmit sem.
Ja, de annyit, hogy kihagyom. A második kijelentéseddel nem értek egyet.
A harmadik meg igaz. Azért kérdeztelek, hátha tudok valamit tanulni.
fiatalon bevág edzés után x adag gyors ch-t attól függ hányszor edz egy nap, és hány évig csinálja mindezt. Nincs körül határolva a vonal, ami mentén lehet sétálgatni. Az, hogy valaki szőlőcukrot iszogat edzés után, amit mondjuk hetente háromszor megtesz, nem hinném, hogy bármi baja lenne. Úgysem teszi sokáig, előbb abbahagyja az edzést.
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz
aliquis #116864 üzenetére
Kicsit ferdítést érzek a szavaidban.
Arról beszélsz, hogy kerüljük a gyors ch-t, mert későbbiekben probléma lehet(bár ez erősen megkérdőjelezhető), ugyanakkor bevallottan a sötét oldalon tartózkodsz. A kettőt nem igazán tudom összerakni, ha az egészség oldaláról veszem a mondandódat.
Attól függetlenül kicsit írhatnál, ha a téma már felvetődött...
-
Woodslave
félisten
válasz
aliquis #116856 üzenetére
ja. azért nem full blown behízok mint atom jellegű. Annyit nem tudok enni (vagyis tudnék ha megcsinálná vki
) Vannak benne azért hintáztatások (pl ma pihenőnapon kevesebb ch megy - ez is véleményes hogy van-e értelme de mindegy) igaz ahogy írtam ha akarok egy kakaóscsigát akkor most nem xarozok. De szerintem a 87 kg-t nem fogom elérni reggeli üresen mérve. Szóval az eredeti terv már amúgy is finomodott.
-
Woodslave
félisten
válasz
aliquis #116711 üzenetére
elhiszem, meg azt is hogy semmi szükség nincs rájuk, ha megvan ételből, szóval a legnagyobb baromság amit hallok amikor valaki azt mondja hogy ha nem tuti a kajálás akkor semmi értelme. Hát a faxt nem pont az a lényege...
Amúgy én edzés után szoktam, meg most reggeli zabhoz keverek, hogy könnyebben lehessen enni, de kb 2 evőkanál por, edzés után meg 35 gramm ami nettó 25 körüli fehérje, most próbálom hogy rizzsel elkevertem és hűtőben van.. De ha tehetném akkor ennék egy steak-et helyette biztos jobb lenne..
(vagy ugyanolyan legalábbis
)
Szóval nálam csak kényelmi szempont..
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz
aliquis #115900 üzenetére
Mi a problém' vele? Kemény? Nem. Miért kellene annak lennie? Hova keménykedjek? És akkor később hová emeljek? Igazán megtisztelő, vagy éppen lealacsonyító, hogy Angel2014-hez hasonlítasz.
Lehet, hogy itt egyesek a testépítés oltárán feláldozzák az életüket, és az egészségüket, de ez nekem nem életcélom.
(#115901) bigmasterg teremben, és igen, elég rövid idő. De nem értem, egy totál edzetlennek mennyit kéne/kellett volna csinálni? Szépen kúszok felfelé a súlyokkal, inkább legyen aluledzett, mint túl...
De a topic hozza a maga elvárt "minőségét". Kezdőként ne ugassak semmibe bele, kevés amit csinálok, csak a kötekedés megy. Nekem ugyan mindegy amúgy, csak mint érdekességet firkantottam ide.
-
válasz
aliquis #107125 üzenetére
Nekem van rá pénzem, mégis hülyeségnek tartom. Jól látom, hogy te még új vagy? Akkor folytasd a hagyományt és dobj be képet, csak hogy lássuk, hogy milyen referencia tartozik a véleményedhez. Ha a sötét oldalra is átkacsintgatsz, akkor biztos tudsz villantani valamit.
-
Peti78
őstag
válasz
aliquis #107100 üzenetére
A koffein nem gyakorol rám kifejezett hatást, ezért nem is rendeltem belőle. Ettől eltekintve az arányokat tekintve rendben van?
(#107101) HussarF Ez olyan placebo volt, amit nem tudtam nem érezni.
(#107102) aleister Nem ér semmit. 4 adagos kotyogóst próbálgattam, de semmit nem adott hozzá.
-
Woodslave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged