Hirdetés
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radnix
senior tag
válasz
Dani82 #77208 üzenetére
Nekem is kéne már egy, aminek hátul a fejem mögött megy a pántja (a csinos hajam miatt
)
Tudtok ajánlani? A lényeg: olcsó legyen, mert egyáltalán nem vagyok zene buzi, és amúgy is csak edzésen használnám, szóval ne sírjak ha ellopják, vagy épp ráöntöm a shaket
Múltkor bementem asszem' a mediamarktba és nem láttam egyetlen ilyen fajtát sem, csak a klasszikus füleseket.(#77236) kolosanyi: áhh dehogy volt, még sosem hallottuk
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest