Hirdetés
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
válasz
Cassidey #46290 üzenetére
Köszi, érdekesek a kaják, nem is tudtam, hogy ilyenek is vannak (csirke vagy rizs
).
Amennyire kell, annyira tudja, hogy mit kellene enni, és különösebb mérés nélkül a mennyiséget is be tudja állitani, úgyhogy majd ha lesz kedve, akkor biztos csinálja (amig meg nem igy csinálja, és netán hisztizik, egyszerű oltani
).
Ha csinálja és esetleg mégse jönne össze, mert már azóta megváltozott a teste és nem reagálna, akkor majd úgyis kiderül, és belőjük a kaját jobbra, de az már más tészta.Ennél jobban egyelőre nem akar belefolyni a dolgokba (szerintem nem is kell, mert jól csinálja és jó kaját is csinál nekem is), én pedig pont ezért nem is erőltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest