Hirdetés
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- Yettel topik
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
válasz
Cassidey #46290 üzenetére
Köszi, érdekesek a kaják, nem is tudtam, hogy ilyenek is vannak (csirke vagy rizs
).
Amennyire kell, annyira tudja, hogy mit kellene enni, és különösebb mérés nélkül a mennyiséget is be tudja állitani, úgyhogy majd ha lesz kedve, akkor biztos csinálja (amig meg nem igy csinálja, és netán hisztizik, egyszerű oltani
).
Ha csinálja és esetleg mégse jönne össze, mert már azóta megváltozott a teste és nem reagálna, akkor majd úgyis kiderül, és belőjük a kaját jobbra, de az már más tészta.Ennél jobban egyelőre nem akar belefolyni a dolgokba (szerintem nem is kell, mert jól csinálja és jó kaját is csinál nekem is), én pedig pont ezért nem is erőltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI FPV Racer drón
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- LG OLED Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest