- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
D3W1L3
tag
válasz Speeedfire #157843 üzenetére
Te tényleg azt hiszed ,hogy ráállsz egy ilyen pár ezer forintos szarra és megmondja a tutit?
-
Speeedfire
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz Speeedfire #157852 üzenetére
dexa
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
bigmasterg
addikt
válasz Speeedfire #157849 üzenetére
" A vér gondolom bele van számolva az izomba. Passz. Meg a víz is."
Tudományos cikk a témában, ami a bcaa-t is említi: [link]
-
Speeedfire
félisten
válasz bigmasterg #157856 üzenetére
Azért nem teljesen ez a tudomány állása róla. Izomépítés alatt nem igazán hoz eredményt, de diéta alatt hozhat. Persze kell a megfelelő napi fehérje mennyiség is.
De szívesen fogadok valóban tudományos cikkeket ezzel kapcsolatban.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
marked one94
őstag
válasz Speeedfire #157860 üzenetére
Remélem azert nem valami olcsó bcaa vettel hanem akkor valami drága markas elit bcaa 8:1:1eset amiben minel tobb aminosav van mert az kell.
You'll Never Walk Alone
-
addikt
válasz Woodslave #157861 üzenetére
Ne tapsolj, hanem linkelj már be valami tudományosat. Te annak idején ebből Grandmaster szintet szereztél, csak maradt még valami a régi skill-ekből
(#157862) marked one94
Én anno BCAA helyett már csak simán leucint vettem. Anyámat küldtem el a boltba érte, a tápkieg boltba, mert pont nem értem rá. Lvl 9000+ -
Macka
veterán
Most basztatjátok itt szegényt a BCAA-val, mikor Előd is azt nyomja...
-
Macka
veterán
válasz aelod #157866 üzenetére
Persze-persze. Tuti Te vetted.
Amúgy én minden edzésen iszom a BCAA-t, plusz glutamint is. Nem ettől nézek ki úgy ahogy, az fix.A témával kapcsolatban a véleményem, már ha érdekel egyáltalán valakit: aki úgy érzi, hogy van rá anyagi kerete, az vegye meg. Izmosabb ettől nem lesz, erősebb sem, és edzésen sem fog jobban pörögni. Arra pont jó, ha nem sima vizet akarsz inni, hanem valamit, aminek íze is van.
-
addikt
-
kicsiogre
tag
válasz Speeedfire #157860 üzenetére
A weider bcaa tényleg hatásoss , ebben bent van a cucc a versenyzők is ezt nyomatják csak ugye azt reklámozzák aki szponzorálja őket.
-
Angel2014
addikt
A BCAA nem izomnövekedésre való , hanem az izom megtartására főleg kardió előtt és alatt , amúgy egész nap iszom én is .
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
nagyúr
Én azt nem értem,ha ez a BCAA ennyire mese kategória,hogy írhatják róla azt amit.Tehát biztos be kellett ezt anno vizsgálni,tesztelték,jóváhagyták.
Mint élelmiszer (kiegészítő),szigorú előírások vonatkoznának rá.
Mint laikus kérdezem,nem értek ezekhez a dolgokhoz-sem..... -
addikt
válasz Mikulásbá #157882 üzenetére
Úgyhogy vannak jogászaik, akik megmondják, hogy hogy kell fogalmazni ahhoz, hogy ne ütközzön törvénybe.
Ezt a Scitec BCAA-jától másoltam ki. Látsz itt bármilyen állítást, ami azt mondaná, hogy ettől diétában nem esik le az izom?
Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k), név szerint a leucin, az izoleucin és a valin, egy fontos csoportját képezik az aminosavaknak. A BCAA-k az emberi test számára esszenciális 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes az előállításukra. Az egyetlen forrásunk ezekből az aminosavakból a mindennapi táplálékunk, vagy a táplálék-kiegészítők.
Az elágazó láncú aminosavak több, mint 35%-át teszik ki az izomfehérjék esszenciális aminosav-készletének. A leucin, az izoleucin és a valin elengedhetetlen aminosavak, amelyek vegyes étkezési fehérje-forrásokból biztosíthatók. A BCAA-k bevihetőek étrend-kiegészítőként is, amely kifejezetten javasolt erőteljes edzés vagy fizikai munka körüli időpontokban. A BCAA XPRESS 2:1:1 arányban tartalmaz leucint, izoleucint és valint, és mivel italpor formában van, folyadékként fogyasztva gyorsabban tud felszívódni, mint egy tablettás formula. Továbbá, kényelmesen kortyolgatható edzés közben is.
A félkövérrel szedett rész a legerősebb állítás az egészben, de az is csak ilyen ráutaló dolog és még ez sem mond semmi ahhoz hasonlót, amiről itt a vita megy.
-
nagyúr
válasz HussarF #157884 üzenetére
Myproteintől :
"Esszenciális BCAA 2:1:1: a fehérje építőelemei
Esszenciális BCAA 2:1:1 termékünk esszenciális elágazó láncú aminosavakat tartalmaz 2:1:1 arányban, melyek a Leucin, Izoleucin és a Valin. Ezeket az esszenciális aminosavakat teste képtelen előállítani, így táplálkozásunk során kell bevinni a szükséges mennyiséget.Esszenciális BCAA 2:1:1 kiegészítőnk egy idő- és költséghatékony módszert kínál ezen esszenciális tápanyagok fogyasztására.
Esszenciális BCAA 2:1:1 készítményünket „A” minősítésben részesítette a független teszteléssel foglalkozó Labdoor cég minőség és érték szempontjából is. Esszenciális BCAA 2:1:1 termékünk hivatalosan az egyik legjobb elágazó láncú aminosav készítmény minősítést kapta a táplálékkiegészítő piacon.
Mik a Esszenciális BCAA 2:1:1 előnyei?
Esszenciális aminosavak egy könnyen fogyasztható formában. Kilenc esszenciális aminosav van, és három elágazó láncú aminosav, melyek a leucin, izoleucin és a valin. Ezek jelentik az izomzatot alkotó új fehérjeszövetek építő blokkjait. Ez rendkívül fontos, bármilyen sport cél elérésében.Akár több súlyt szeretne megmozgatni következő edzésén, akár egyéb sportban kíván jeleskedő teljesítményt elérni, termékünk támogathatja fitnesz célját.
Mikor fogyasszam a Esszenciális BCAA 2:1:1 készítményt?
Fogyasszon 5 gramm Esszenciális BCAA 2:1:1-t 2-4 alkalommal naponta. Élvezze gyümölcsös ízesítésű készítményünket, vagy adja kedvenc italához.Aminosavainkat fogyaszthatja napközben, edzés előtt/alatt vagy után is.
A maximális fejlődés érdekében:
Esszenciális BCAA 2:1:1 készítményünk elágazó láncú aminosavai jelentik az új izomszövetek alapvető építőköveit. A még jobb eredmény érdekében kombinálja alábbi termékünkkel: Impact Whey Protein — Prémium minőségű, szabad legeltetésű tehenek tejéből készült fehérjepor, adagonkénti 21 g magas minőségű fehérjetartalommal látja el izomzatát. Takarítson meg időt és pénzt és adjon egy kanál Esszenciális BCAA 2:1:1 port fehérjeitalához."A kiemelés saját! - Ha ez nem lenne igaz,ez komoly hinta lenne,ezt senki és semmi nem tűrné-itt jogász nem számít.
Tehát akkor a megfelelő táplálkozással-értem a hagyományos fehérjedús étrendet-valamint fehérje turmix-al ez bevihető,külön nem kell ezzel foglalkozni?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Mikulásbá #157885 üzenetére
Az igaz is, az általam linkeltben is benne van. De ebből semmi olyasmi nem következik, hogy ez megtartja az izmot diétáabn, ha eszed Full általános kijelentés, kb. azt is lehetne mondani ehelyett, hogy a tested képtelen a levegőből energiát előállítani, így enned kell, ha nem akarsz éhen halni
Igen, bevihető rendes táplálkozással.
-
bigmasterg
addikt
válasz Speeedfire #157887 üzenetére
Az gondolom megvan, hogy a bcaa (leucin, izoleucin, valin) aminosavakból áll, az aminosavak pedig fehérjék építőelemei.
A fenti mondatod olyan, mintha azt mondanád, hogy a legtöbb fehérje tartalmú élelmiszer tartalmaz bcaa-t. -
Speeedfire
félisten
válasz bigmasterg #157888 üzenetére
Nyilván a teszkós túróra gondoltam. Persze.
De te is tudod nagyon jól, hogy a tápkieggyártók szoktak rakni bcaa-t a tejsavó, vagy marha etc fehérjéikbe.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
addikt
válasz Speeedfire #157889 üzenetére
Szoktak, de ugyanolyan marketingfogás, mnit a BCAA külön. Mert a teszkós túróban is megvan a BCAA meg a csirkemellben is megvan a BCAA. Magában a tejsavóban, amibe még külön pluszban is raknak a marketing miatt, abban is megvan a BCAA.
-
kicsiogre
tag
válasz Speeedfire #157878 üzenetére
Én nem vagyok szakértő de angel igen tőle kérj tanácsot ő ért hozzá és mindig jót mond nem mellesleg nem kér érte pénzt tölem se fogadta el 😊.
-
tibcsi0407
félisten
Ramy növöget: [link]
utdetailing.hu
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #157892 üzenetére
Pont néztem épp. Elvileg idén nem indul. Mondjuk Kai is szép súlyban van....
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest