-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz Zola007 #158799 üzenetére
Gyerekek esetében egy kicsit más. Sokkal rugalmasabbak, kisebb a valószínűsége a szakadásnak. Mindenesetre én golyóval jutalmaznám azt az edzőt, aki az én gyerekemet így nyújtja (nincs gyerekem, de nem fogom szertornára járatni). A másik, amitől hülyét kapok, az a prepubertás gyerekek maxoltatása. Most ez nagyon up to date téma, rengetegen cikkeznek róla, hogy valójában mégse káros. Csinálja csak, aki akarja, de engem eddig nem sikerült meggyőzni arról, hogy egy 10 éves gyereknek szüksége van egy 1RM felmérőre háton guggolásban.
(#158804) medica
Pedig tönkremennek.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz MATEO6600 #158806 üzenetére
Ilyesmi cikkekre gondolok most.
Ugye ez alapvetően nem a maxoltatásról szól, de vannak, akik ezt hangoztatják mostanság. -
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #158805 üzenetére
A paradoxon ott kezdődik, hogy azt a teljesítményt, erőszintet, mobilitást, nyújthatóságot ami ma egy olimpiai dobogóhoz kell csak gyerekkorban alapozva lehet elérni.
Nincs azzal semmi gond, ha egészségesen akarod nevelni a gyereked, csak akkor el kell fogadni, hogy soha nem lesz belőle olimpiai bajnok. Ennyire egyszerű.
Az élsport soha nem az egészségről szól.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Apollyon
Korrektor
válasz Zola007 #158808 üzenetére
Ha jól csinálod, van kb. 70-80 éved ezen a Földön. Ezeknél a gyerekeknél az első 20-ért hazavágják a maradék 50-et. Bár én más szemszögből nézem és lehet túlgondolom, de szerintem az egészség a legfontosabb és csak utána jön bármi más.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
kolosanyi
veterán
válasz Zola007 #158808 üzenetére
Nem is akarom, hogy élsportoló legyen. Én nem lettem profi sportoló végül, pont akkor hagytam abba, amikor az lehettem volna, de jobb is így. Tálaltam magamnak más sportágat, ahol el tudok idétlenkedni, ez nekem elég. Az élsport káros, ezt a saját sérüléseimen keresztül tapasztaltam meg anno. Pedig én csak utánpótlásban voltam ott.
-
Speeedfire
félisten
válasz mike1334 #158809 üzenetére
Én ezt szoktam venni. Árban nem találtam jobbat. Ugyan itt szoktam venni C vitamint is, szintén jó árban (bár a boltban ez még 1300 volt nemrég). [link]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #158815 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #158818 üzenetére
Ezt mondom ,..milyen lenne ha oldalról néznéd? Lehet a tied nagyobb lenne.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz tibcsi0407 #158821 üzenetére
alapvetoen a kritikaval semmi baj nincs szerintem. az lehet pozitiv is
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Angel2014
addikt
válasz BÁ Nutrition #158823 üzenetére
Azonos korosztály és azonosak a kilók is de szerintem Kiss Dezső barátom lepipálná...én nem látok benne semmilyen MO felkészülést.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Woodslave #158826 üzenetére
44 most Vida akarta indítani a master MO garantált nyerő lenne de nem indul sehol sem sajnos. Kata és Dezső testvérek,mikor anyukájuk meghalt megrogytak évekig mind a ketten ez látszik Dezsőn ő nem iszik nem turnézik neki van gyerek is, Kata az más ő beveti magát a Siófoki éjszakába hétvégenként is Renegade-ba.
[ Szerkesztve ]
-
DrDobos
őstag
Hali!
Zsiregetesnel mire kell figyelni a megfelelo pulzuson kivul? Fontos a mozgás milyensege, hogy legyen az setalas, bicikli stb?Samsung Galaxy A55 5G
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Angel2014 #158824 üzenetére
Azt ugye vagod h nem az szamit h szerinted ki jobb hanem h ki milyen eredmenyt mutat fel? Pl Kiss Jeno is izmosabb megis 10-15 kozotti helyezeseket er el. Mig a Kokeny megnyerte a versenyet.
Molnar Peti detto.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #158830 üzenetére
Jenő borzalmasan néz ki. És nem izmosabb.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
DrDobos
őstag
-
aelod
veterán
válasz DrDobos #158829 üzenetére
A diétára figyelj leginkább.
Bá
Kilóra lehet. Ha meg már vádli, akkor Jenőnek nincs konkrétan. Törzse vastag mint a magyar politikusok arcán a bőr (úgyis szeret politizálni nagyon), farizom nagyon gyenge, combon látszik a hegesedés stb.
Nem megsértődni kell amikor az arcába mondják az igazat hanem elgondolkodni.[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz Speeedfire #158835 üzenetére
Random elcsípett modell?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
aelod
veterán
válasz Speeedfire #158843 üzenetére
Ha portfólió fotózást szeretnék akkor tudom kihez forduljak
(#158841) tibcsi0407
Masszív. Súlyod mennyi most?
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
-
kk831228
addikt
válasz tibcsi0407 #158846 üzenetére
Így messziről nézve, ha 100 alá bemész az már brutális lesz... 👌
Mondjuk nincs csempe sajnos a háttérben, de elég magasnak tűnsz.. 🤔
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ukrajnai háború
- BMW topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iOS alkalmazások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok