- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
Ma láb vót...
1 hét kihagyás után nem atta'X
-
mike1334
veterán
Volt vmi testépítő heppening Budapesten? Deák téren félpucér faszi kupával a kézben feszítette a bicepszét a zebránál, míg anyjok fotózta... másik meg szintén a Deák térnél, a szökőkútnál pózolt tangában fotóhoz...a kupákból meg abból gondolom, hogy verseny lehetett, hogy mindnek olyan színe volt, hogy bármelyik amerikai őslakos rezervátum tárt karokkal várná őket..
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
benfolds
őstag
-
Zola007
veterán
válasz mayday00 #157557 üzenetére
Eleve az a probléma, hogy szükség van testőrökre egy iskolai rendezvényen..
Rokonságomban van sok tanár, testvérem is tanít, múltkor úgy találta a kocsit az iskolai parkolóban, hogy be volt törve a hátsó szélvédő.OFF: Aláírásodat lehet átgondolnám, mert mindenhol megjelenik, ahová írsz.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
Miért nincs limitálva az edzőterembe belépő emberek száma? Van ahol belépőkártyás rendszer van, simán lehet számolni. Jó lenne ha nem hagynák, hogy túlzsúfolt legyen egy edzőterem mert egyrészt nem biztonságos ha hirtelen kell elhagyni az épületet másrészt könnyen összeröffenhet a tesztoszterontól túlfűtött társaság, azt már meg sem említem, hogy nem lehet egy pörgős edzést zsúfolt teremben végig csinálni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Zola007
veterán
válasz Narxis #157561 üzenetére
Jó meglátás
A válasz: fillérb*szó mindegyik teremtulajdonos és rengeteg a személyi edző
Időzónázni kellene a bérleteket.
Pl. 6 - 11 és 19 -22 óra közötti belépést biztosító bérlet 6e Ft, korlátlan időtartamos 12e Ft
Kevesebb lenne az össz vendégszám, de szépen megoszlana a tömeg.#2
realtime visszajelzés.
erre van már Android/iOS applikáció, pl. GymFlow, de a Google Analytics is monitorozza az alapján, hogy a belépő emberek telefonjainak koordinátái hol találhatók és mennyi ideig nem mozdulnak el. ► "Popular Times"feltenni egy foglaltsági jelzőt a terem facebook / weboldalára, ami mutatja az aktuális vendégszámot / zsúfoltságot
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bigmasterg
addikt
-
Zola007
veterán
válasz bigmasterg #157563 üzenetére
Ilyen biztonsági intézkedés mellett simán le is lőhette volna, amennyi fegyveres storyt hallunk USA-ból
Szerencséje volt Arnoldnak, hogy lecsúszott és tényleg nem pont gerincen találta[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Zola007 #157540 üzenetére
Miért, jóskapista mit ér el vele, hogy 160-at nyom a teremben? Ha ez a faszi rekordokat állított fel, akkor ne a hobbigyúrósokat hasonlítsd már hozzá, hanem az Mr. O. versenyzőket.
A "ki nyom fekve többet" bullshit-nél a "hogy nézel ki a strandon" bullshit akkor már nagyságrendekkel több élményt hoz, hidd el
-
Radnix
senior tag
Mi volt az indítéka a jóembernek, aki megtámadta az Arnit?
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #157565 üzenetére
nem vártam mást, hidd el
jó élményeket a nyárra mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
addikt
Csúnya tályog lehet.
Jó nagy IQ betyár lehet ez is, ha instára posztolgat ahelyett, hogy az orvoshoz menneHenderson januárban sérült meg, hogy hogyan, arról nem írt, aminek következtében egyre nagyobb fájdalmai lettek a combizmában. Négy hét után nem bírta tovább, és elment az egyik adelaide-i kórházba. Ott felvágták a lábát, és félliternyi gennyes folyadékot szívtak le a combjából.
Szóval begyulladt a szuri.
[ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
Újabb hét újabb PR-el zártam, persze tudom hogy a strandon leszarják de mondjuk nem úgy nézek ki mint aki nem edz
Most csak variációkat csinálok de ezekben már a nagyobb súlyokat mozgatok mint pár hónapja ezelőtt sima gyakszikban.
165kg zsámolyra gugi
150kg high bar felfele megállítva
125kg larssen fekvenyomás
182,5kg térdig lassított húzás
210kg megállítós felhúzásEz a 210es húzás sokkal nehezebb volt mint kellet volna lenni, de itt már melegítésnél is éreztem hogy elvan fáradva a hátam majd jövőhéten javítanok.
Jó edzést mindenkinek és nyomjátok keményen
You'll Never Walk Alone
-
benfolds
őstag
válasz marked one94 #157572 üzenetére
úbakker...
ez a larssen fekve nyomás, amikor felemeled a lábat, miért jó? derék kímélőbb? (csak elképzeltem, és szerintem én ott érezném a különbséget) -
Tamoo
MODERÁTOR
-
bandus
veterán
-
aelod
veterán
-
troooper
tag
Sziasztok!
Privátban kérhetek egy Myproteines ajánlói kódot vkitől?
Üdv!
-
addikt
Megvolt a bevásárlás:
Eper-fehércsoki, olyan íze van, mint régen az Eperjó csokinak.
Meg néhány ízpróba, esetleg következőnek jó lesz valamelyik.
Amúgy nem ivott ebből valaki narancs-csokisat? Abból nincs kistasak és nem merem bevállalni próba nélkül.
-
Apollyon
Korrektor
válasz HussarF #157580 üzenetére
Az eper-fehércsokit én régen nagyon szerettem. Kb. úgy tíz vödörrel simán beküldtem belőle pár év alatt. A többi scitec íz annyira már nem jött be. Fahéjas-vaníliás volt még a másik sláger nálam, a sima csokik sose ízlettek. A mogyorós-csoki pár alkalommal jó volt (értsd pár shake), de utána fájdalom volt már elfogyasztani az ötkilósat.
De látom megint vannak új ízek. A sajttortás az biztos király.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Maximum1
őstag
-
Apollyon
Korrektor
Kis OFF... HussarF mint bennfentes. Ha nézed az HBO-s Chernobyl sorozatot, szerinted mennyire legit? A szereplők okésak, de a topiktól ugyan eltérve, a kémiára és a
fizikumrafizikára gondolok.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
addikt
válasz Apollyon #157588 üzenetére
Amúgy elég jó, gyengébbre számítottam. Mondjuk még csak az első részt néztem meg. Az akkori szovjet hozzáállást elég jól bemutatja. Azért a madarak lehullása az égről meg az erdő elvörösödése, ahogy elszáll felette a füst, kicsit túlzás, de amúgy a fizikát illetően sem raktak bele nagy hülyeségeket.
Akit érdekel a téma, annak erősen ajánlom ezt a könyvet: Csernobil - Tények, okok, hiedelmek
Mondjuk, nyomtatásban már nem kapható szerintem, de Aszódiék helyében meglovagolnám a hype-ot és újranyomatnám, az biztos.
Nekem viszont meg van PDF-ben, innen le tudjátok tölteni.
Kicsit rövidebben meg itt lehet elolvasni. -
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
izületvédőből mit ajánlotok? Vettem ezt a Elasti Joint, narancs ízben. De nem az igazi. [link]
Ha elfogy akkor néznék valami mást helyette.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
aelod
veterán
válasz Speeedfire #157591 üzenetére
Megfelelő gyakorlatválasztást és kivitelezést. Mobilitás javítását.
Persze költhetsz pénzt ezekre de értelme nem sok lesz"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
tibcsi0407
félisten
-
Speeedfire
félisten
válasz tibcsi0407 #157593 üzenetére
Milyen ízben? Esetleg kapszulás verzió?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz Speeedfire #157597 üzenetére
Nekem talán narancsos volt.
Biztos jó a kapszulás is, nálam valamiért erre esett akkor a választás.utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest