-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
válasz tibcsi0407 #157148 üzenetére
Most mit mutat a mérleg?
-
gyuri860213
tag
válasz aelod #157142 üzenetére
Combom már nem fáj,most az utóbbi 2 lábazáson csak hajlító volt. Gondot nem okozott közben, utána sem.
Edző szerint nem szakadás vagy csak minimális (a fájdalom nem azt tükrözte), mindegy. Szerdán lesz kövi láb, egy laza átmozgatást már csinálok feszítőre is, de még nem terhelem agyon. -
gyuri860213
tag
válasz tibcsi0407 #157144 üzenetére
Nem tudom, majd amit a tükör mutat de 78kg-nál szeretnék megállni. túl száraz formát feleslegesnek tartom, nehéz fenntartani és értelme sincs. Formát majd lehet dobok én is
-
tibcsi0407
félisten
válasz gyuri860213 #157158 üzenetére
Dobj is, kíváncsi vagyok!
Angelnek is hiányos a gyűjteménye. LOLutdetailing.hu
-
-
MATEO6600
őstag
válasz gyuri860213 #157164 üzenetére
Én inkább olyan válaszra számítottam, hogy nem tudom.
Az instant kávé zacskójára ugyan rá van írva, hogy mennyit viszel be, de egyéb esetben elég nehéz kiszámolni, és a többség nem is szokta.
Egy Espresso átlagban 63mg, az őrölt kávé 70–140 mg körül mozog. Elég nagy a szórás. -
kk831228
addikt
válasz gyuri860213 #157164 üzenetére
ez azert nem teljesen így van... Elég sokmindentől függ..
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kicsiogre
tag
-
kicsiogre
tag
válasz Woodslave #157161 üzenetére
Amig nem lesz koffeinmérgezésed. Párszor már megszívtam kibaszott szar hidd el- hányinger szédülés álmosság brutál szarul van az ember mondjuk úgy 2 hete okádtam is egyet én hülye csak ittam a kávét nem ám hagytam volna a francba ha olyan kedvetlen fáradt vagyok jobb ha pihenek ....
-
bigmasterg
addikt
Múltkor volt arról szó, hogy a hack guggoló nem jó a térdnek, lábtoló a gerincnek, régebben pedig arról, hogy a combfeszítő gép is gyilkolja a térdet.
Marad olyan gyakorlat, amit combra szabad csinálni? -
Apollyon
Korrektor
válasz kk831228 #157166 üzenetére
Így van.
Én simán főzök olyan kávét hogy 1 csészében 300 mg koffein van.Viszont az edzés előtti meg sok kávézás helyett ajánlom inkább a rendes bemelegítést.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
MATEO6600
őstag
válasz bigmasterg #157169 üzenetére
Igen, guggolás. Nem kell ezt túlagyalni Nem látjuk a fától az erdőt effektus...
-
benfolds
őstag
úgy néz ki, hogy nem mindig tudom tartani a rendes kajálást, sokszor van fehérje mínuszom. tudnátok ajánlani valami fehérje kiegészítőt kezdőnek?
múltkor volt szó a sárgaborsó fehérjéről, asszem Zolát puffasztotta. na az asszem engem is puffasztana, szóval azt inkább nem. sokszor megfájdul a sárgaborsótól a hasam, pedig amúgy nem kényes a gyomrom. elég nehezen emészthető cucc.
hoppá. -
Zola007
veterán
racket figyeld, ne a guggit
Fasza home-made monolift linkMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
gyuri860213
tag
Páldi szakított a TSM-mel, most valami Dávid/Dani haverja írja neki a basic erőemelő edzéstervet. Insta storyban mesélt erről hogy " egy idő után a TSM-mel megrekedt egy bizonyos szinten" jól kiforrott edzésmódszer volt ezek szerint
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz gyuri860213 #157177 üzenetére
juj, akkor nem lesz több we have páldi poszt.
-
sutyesz96
őstag
Enyhe scoliosis esetén milyen gyakorlatok javasoltak konditeremben, illetve mik azok amik szigorúan kerülendők? (Zola)
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
tibcsi0407
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz gyuri860213 #157177 üzenetére
hol van erről info?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
MATEO6600
őstag
válasz aelod #157172 üzenetére
Félreértesz, én kávé párti vagyok, két kezemen meg tudom számolni összesen hányszor ittam ilyen edzés előtti pörgetőket.
Viszont a koffeinfüggőség és túlzott mennyiség napi 3 kávénál is ugyanúgy játszik, úgyhogy ez nem szempont.
Ha átlag 100mg koffein/kávéval számolunk akkor ott is megvan a napi 300mg. -
gyuri860213
tag
válasz Woodslave #157181 üzenetére
Páldi insta storyjában volt kérdezz felelek, és ott válaszolt erre hogy igaz-e a pletyka. nézd meg talán még fent van. Bár magával a teremmel nem szakított csak az edzésmódszert skippelni. De ahogy nézem nagyjából annyi változott, hogy alapgyakorlatok megmaradtak és nem 1-2 ismétlést csinál hanem 1-5 között váltogatja.
-
aelod
veterán
válasz MATEO6600 #157182 üzenetére
De nem annyi mert egy köpetet iszom csak. Diétában nem olyan jó a sok és erős kv a gyomornak.
Páldinak meg kellene egy jó felkészítő edző, Lantos Jonny pl. vele nagyon sokat fejlődött. A szulit én nem tartom jó edzőnek. A másik meg amit mondott Zola a felhúzásomról a Páldi deadliftje sem jobb, sőt.... Sok erőemelő jár hozzájuk egyik sem szól neki, hogy nem jó a technika?
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
válasz gyuri860213 #157183 üzenetére
akkor most mi van? Ez se csodamódszer amitől olyan izmos leszek mint a Páldi? Pedig majdnem elkezdtem
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
gyuri860213
tag
válasz Woodslave #157185 üzenetére
Nem tom, már én sem tudom kiben bízhatok
Ami számomra tök fura, hogy folyton kérdezgetik mikor lesz versenye, mikor megy erőemelő versenyre is stb, a válaszok: Majd ha elég erős leszek. Majd ha a magyar testépítő közösségtől kellő támogatást kapok és fejlődök izomtömegben akkor, de a közeljövőben nem. Emellett megszakítja magát, cuccol de nem profitál belőle semmit és nem látja realitását a megtérülésnek a közeljövőben. -
bigmasterg
addikt
válasz gyuri860213 #157187 üzenetére
Nem teljesen értem, hogy miért lett berakva.
-
gyuri860213
tag
válasz bigmasterg #157189 üzenetére
Ezt néha a barátnőm is megkérdezni
-
addikt
válasz gyuri860213 #157190 üzenetére
közvetlenül miután megkérdezi, hogy "Bent van már?"
-
addikt
-
Zola007
veterán
válasz aelod #157184 üzenetére
a Páldi deadliftje is rossz, csak a Páldi egészségét leszarom
#157179) sutyesz96: ez gyógytornászi kompetencia, de hány Cobb-fokos a skolid?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz gyuri860213 #157188 üzenetére
Majd ha a magyar testépítő közösségtől kellő támogatást kapok
Ezt nem is értettem, hogy mire írja? Milyen támogatást? Jó vagy Gabika, a TSM a legkirályabb módszer, a Gymszuleiman a legjobb terem Pesten? Vagy most mire gondolt?
-
aelod
veterán
válasz marked one94 #157197 üzenetére
Annyit én is húztam már. Diétában
-
benfolds
őstag
válasz marked one94 #157197 üzenetére
attól megfájdul a derekam, ahogy nézem.
erre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest