- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
Tenken #118329 üzenetére
Jaa én nem olyanról beszélek, hogy berakni más gyakorlatot az egyik helyett.
Azt alkalmazom persze, meg gyakorlatokat szoktam variálni.De arról beszélek, hogy az egész edzés stílusát variálta. Volt hagyományos testépítős, szétbontós, durrantós, (ezekből is volt variácó, normál tempós, meg volt a kisebb súllyal nagyon lassú negatív szakaszos),volt erőemelő jellegű, teljes testes, push-pull, volt amikor behozott 1-1 gyakorlat erejéig egy kis crossfit jelleget, vagy mászókázást (pl front lever-t gyakoroltuk)....
Woodslave:
Igen, mondjuk az volt a hátránya a mostanival szemben, hogy most idővel összeválogattam azokat a gyakorlatokat, amik legjobban bejönnek, leginkább érzem és mindegyik edzés végére durrank.
Ott ez nem volt meg, néha atta" néha meg nem. Persze lehet, hogy jobban nőttem tőle, tudja a fene, úgysem lehet összehasonlítani.(#118315) dybo :
Neked most hogy néz ki a HST edzésed, hogyan építetted fel? Vagy egy kész edzéstervet követsz?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest