- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
Woodslave #108186 üzenetére
Amennyire én tudom rák kialakulása elsősorban szintén genetikától függ. Nem feltétlen halsz bele a feldolgozott vörös húsba, ha amúgy olyan ágaid vannak, ahol nem nagyon fordult elő.
Ha ennyire foglalkoztat szerintem csináltass egy DNS tesztet amúgy. Ma már ez elég könnyen megy. Csak az alapján tudnád "tökéletesíteni" a diétád innen. Beszerzési forrásnak meg meg lehet próbálni termelőkkel összeismerkedni. Házi csirke, tojás, bacon stb esetén legalább pontosan tudod mit kapsz, a hipermarketekkel ellentétben.
Mondjuk ez nekem már kicsit túlzásnak tűnik. Nehezen tudom elhinni, hogy ugyanolyan rendszeres sport, táplálkozás stb mellett akár egy nappal is tovább élnék majd..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest