Hirdetés
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Valaki megtudja mondani nekem, hogy a Myproteinről rendelve felszámolnak valamiféle ÁFA-t?
Előre köszönöm válaszaitokat!
-
macikos
addikt
Tudtam hogy nem szabad benézni a topikba, de még csak bejelentkezni sem, mert egyből jött a privi Márktól
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Phil tényleg szuper formában volt. Az tetszett, hogy Cutler mennyire tudott örülni a barátja sikerének. Most egyébként bele kell húznia, mert Kai Greene nagyon jön+a többieknek egy jó felkészülés kell és kész+Brandon Curry-t néztem még... 2-3 év és nagyon durván veszélyes lesz itt mindenkire.
-
Bibby
addikt
Egyébként meg ezt nektek.
Úgyhogy menjetek karozni szépen, más nem kell.
-
Bibby
addikt
Te most erre hajtasz?
Macikos ha benéztél ne olvass tovább, el van spoilerezve a végeredmény.
Ma rendes hangulatomban vagyok. 
-
LOTR
addikt
hát sajna én nem bírom tovább, addig is búcsúzom a legjobb figure versenyzővel: Nicole Wilkins

-
LOTR
addikt
én is nézem
nekem továbbra is Martinez kedvenc
Kai Green után Craig Richardsonnak (meg utána Ed Nunn-nak is)... hát nem volt túl szerencsés színpadra állnia... kai egy előember és hozzá képest mintha valami kisgyerek lenne, ránézésre fele akkora

na nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a kűrök után -
macikos
addikt
Miféle balf*szok csinálják az adást? Még Toney Freeman nevét se tudják rendesen kiírni

-
kovsol
titán
valaki ébren van még ?

Jay épp most nyilatkozik a bicepszéről. -
LOTR
addikt
jó, de nyilván az előzsűrizés és a döntő közötti időszakra gondolt, mivel ha a diéta el lett volna rontva, akkor már az első körben kiderültek volna a hibák
én nem egy versenyző diétás étrendjét olvastam el, de mivel nem értek hozzá, így passzolom, hogy mire gondol
az viszont tény, hogy mániája Márknak megcáfolni valamit, majd ott hagyja csak úgy "lógva" a levegőben, tehát felvilágosíthatna minket laikusokat is
-
dagobertpoci
csendes tag
Jay elég jó formában van, szerintem ő nyeri

-
macikos
addikt
Phil Heath szabadpóza közben mondta róla Kevin Levrone, hogy Phil egy optikai illúzió. Alapból a színfalak mögött nem tűnik nagynak, viszont a színpadon valami eszméletlenül brutális.
-
macikos
addikt
Akárki akármit mond, Phil Heath nagyon vastag lett. Ő és Kai Greene nagyon jók. Az alsó hátuk nagyon jól fejlett, a kondíció is jó. Cutler háta nem az igazi, a lába ami jó. Dexter Jackson és Victor Martinez elvannak együtt. Wolf is ott van, elég jó formát hozott.
-
LOTR
addikt
válasz
üzenetére
ha jól számolom hajnali 4kor itteni idő szerint lesz a döntő las vegas mean time event schedule
-
-
törölt tag
-
Márk01
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jay a nyerő.Linkelgettek itt mindenféle szar pillanatképet,bár mennyire is fáj Jay Cutler a sztár!

macikos:miért ne?
-
macikos
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Ilyenkor már miért szedne fel? Főleg Phil Heath...
-
headhunter
addikt
"Phil a döntőig még felszed egy 1-2 vödör vizet,Kai már eleve hozott magával 2 vödörrel,azt mondom várjunk még az eredmény hirdetéssel. "
"Igaz, még nincs vége,de ne adj Isten az is lehet,hogy Jay a jobb karját esetleg fel akarja,hozni és azt is úgy elintézi mint a balt... "
-
-
Ijk
nagyúr
Bicikliút kereszteződésben keresztbe állt két autó, gondolom beszélgettek. Direkt elölről kerültem meg, nehogy nekem tolasson. Amikor félig elé értem persze pont akkor indult el a furgon. Lábbal hirtelen még be tudtam támasztani, szerencsére én is és a kerékpár is sértetlenül megúsztuk.
De lebasztam, mondom ha egy gyerek vagy egy nyugger jön, az lehet nem ússza meg ilyen könnyen.Zomb€€: Tudod biztosra kell menni
-
Ijk
nagyúr
Faszát lábaztam, utána mikor hazafelé tekertem nekemjött egy autó.
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nem csak neked tűnik fel
, de ettől függetlenül remélem, hogy nem veszik el tőle a címet 
God Vazzeg: Sajna egyet kell veled értenem.
De a remény hal meg utoljára mert ő a gyilkos... 
-
Jojo5
őstag
Ahogy God is mondta majd ma eldől... tudnak ezek még csodát művelni az utolsó percekben is...

Ha Phil nyeri az sem zavar... de Kai remélem még nem nyer... nyugodtan "érjenek" be az izmai

Cutlernek annyi a szerencséje, hogy valószínűleg nehezebben veszik el tőle a címet, de majd kiderül
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nem tudom, de nekem Jay mellizmai miatt fent erőteljesebbnek tűnik. Majd meglátjuk idén mi tetszik jobban a bíráknak, mert eltérő a két versenyző szerintem.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
-
dnelb
veterán
[link] Nekem ez alapján phil tűnik jobbnak.

-
tome.jr
addikt
-
ForexGuru
aktív tag
női győztes avagy ms. olimpia
csak erős idegzetűeknek
[link] -
dragonfx
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
hát váll lesz jó lesz
...áhh már függő lettem hardcore.mindig megyek edzeni

nekeme gész jol bevált ez a pro nutrition mass.valakinek vélemény a pro gainerről vagy a gigant mass.ról?
-
nepszter1
addikt
Szerintem 1.Jay Cutler
2.kai
3. phil -
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Majd' mindennap találkozom vele. Most sem kis darab h már évek óta visszavonult, de azért jóval konszolidáltabb, mint amit meséltek róla h régen hogy nézett ki. Asszem kidobó is volt

Most személyi edzősködik, Hot Iron-t vagy TRX-et visz meg masszőrködik.
-
ForexGuru
aktív tag
Olympia Video, Will Begin In:
0 days, 3 hours, 34 minutesmind1 én megyek aludni
-
dnelb
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
Az a comb nagyon komoly

-
headhunter
addikt

-
szki
őstag
válasz
macikos
üzenetére
Hány órás egy ilyen verseny élő közvetítése? Azt se bánnám, ha utólag zanzásítva lehetne valahol elérni a felvételt...
(#3300) God Vazzeg: az frankó! nekem is láb volt ma (bicaj sprintek, azaz anaerob). Meg holnap is láb lesz (21 kili futva)
Meg holnapután is lábazok...
Aktív témák
Hirdetés
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és súlyra is a legnagyobbak közt van.
A legelső sunáznám azért, a többit annyira már nem

, de ettől függetlenül remélem, hogy nem veszik el tőle a címet