- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
Aktív témák
-
bandus
veterán
nah leteszteltem ezt a one more rep-et. mondjuk egy adag nem számít tesztelésnek, de azé leírom. sose nem toltam semmilyen edzés előtti cuccot, egyszer régen egy animal pumpot, de arra nem emlékszem, szóval nincs összehasonlítási alapom.
nagyon faszán energizált, minden súlyon emeltem a legutóbbi mellezéshez képest, annak ellenére, hogy a tegnapi meg a mai kajám finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után plusz nagyon frankón be is durrantam, jó volt edzés végén tükörbe nézni
viszont talán túlságosan is felpörgetett, nagyon felgyorsult a pulzusom egész edzés alatt, ami engem eléggé zavart. olyan érzés, mint amikor egyszer bevertem egy másfél lityis kobra energiaitalt szóval aki bírja az ilyesmit annak megér egy próbát, én így viszonylag szarul éreztem magam tőle. szóval ajánlhattok valamit, ami inkább csak a bedurranást segíti, de nem pörget, nincs ebbe koffein, taurin, ilyesmiennyi lett volna.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest