- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Most ugye sajnos melókeresésben vagyok, így ráérek. Reggel valahogy nincs kedvem még lemászni, pedig simán mehetnék mondjuk 7 óra felé is, akkor faxa az idő. Későbbi délutáni, esti időpontot meg kerülöm, ha tudom, mert jóval többen vannak, azt meg nem szeretem. Szerk.: a terem tényleg klímás, de nem szokták használni, inkább az ablakok vannak nyitva. Lehet esetefelé benyomják, nem tudom, annyira nem is szeretem a klímát.
-
marcus.fenix
aktív tag
Engem is kurvára felbasz idegileg, mert tudom hogy ez az alváshiány rányomja a bélyegét az edzéseimre, a diétámra, meg mindenre az életemben, és sajnálom azt a napi 4 órát, amit forgolódással töltök el, ahelyett hogy aludnék vagy bármi értelmesebb dolgot tennék.
El is terveztem, hogy ma 7 kor hazaérek, utána pedig egy rövid sétát követően addig szedálom magam a maradék altatómmal, míg el nem jön a reggeli kelés ideje...
-
Boxer001
veterán
Nállam, éjjszaka, sikerűlt, és akkor még nem írtam le mindent.
Keríts egy általános iskolai nyelvtan könyvet.
Ez azért szégyen...
Tegnapi láb után egyáltalán nem érzek semmit. Tudom, nem előírás a folytonos izomláz, de szerintem nem voltam elég intenzív.Jövő héten jobb lesz.
-
norbi1992
tag
17 éves vagyok ,de azért egy komolyabb csak mell edzés után azért eléggé fáj ,még 3 nap múlva is , amúgy ez normális , hogy 2-3 napig izomláz van a mellemben , hátamban , vállamban , lábamban és mondjuk egy 30 fekvőt is csak 4 nap után tolok szívesen ?
Szóval a teljes erőm talán egy 5-6 nap után jön vissza. ez normális? -
-
P00By
nagyúr
Nem kötekedés képen írtam!Csak mert neked 90 az optimális és azzal érzed maximálisan az izmot, attól még másnál nem feltétlenül így van...
Persze, nem a súly számít! De azért jól esikMOD: Most nyomtam be egy 40 centis pizzát, csak meg lesz a 90 kiló így edzés nélkül. Izomból!
-
marcus.fenix
aktív tag
117,5...
Hmm... ez furcsa... mármint hogy 1RM-be valamivel erősebb vagyok, szériába meg gyengébb...
Mondjuk én nagyon hamar kimerülök, azt észrevettem.
De valaki írt már ilyet...... megvan... emlékszem Janesz írta, hogy amikor a 90-be már 10-eket nyomott, a 100 még akkor se ment neki.
Na ha csak egy kicsit is rá ütöttél, akkor sínen vagy azt hiszem...Érdekes, nekem a 10*10 húzódzkodás simán megy. Mondjuk mégsincs semmi hátam, amin csodálkozom...
-
marcus.fenix
aktív tag
Ez így is kibaszott jó!!!
Szerintem ha 5-en vannak itt akik ezt a saját súlyukkal utánad tudnák csinálni...Mindenben ilyen jó teljesítményt hozol? Pl. önsúllyal 10*10 húzódzkodás hasonlóképpen menne, vagy csak rámentél a fekvenyomásra?
Ha 85 kilós vagy, és nem vagy ilyen "csakfelsőtestregyúroklábammegsemmi" fajta, akkor szerintem naturál viszonylatban elég jól nézhetsz ki...
1RM-et néztél mostanában? 140 körül tippelem ezek után, ami 85 kilósan
-
-
Markgx10
őstag
Szerintem tévedsz.
Én nem vagyok nagydarab az XL-es dolgok szinte rám sem jönnek (bár márkafüggő), sőt ugye múltkor az XXL-es rövidujjú ingemre is azt mondták itt, hogy mint ha a gyereké lenne rajtam.
Szóval aki igazán nagy darab (120-130kg) azokon a 3XL is feszül és úgy néz ki, mintha kicsi lenne
-
marcus.fenix
aktív tag
Én tudom hogy nincs egyértelmű összefüggés az izommennyiség és az izomerő között. Ha valaki szálkás, az mindíg is vékonyabbnak fog tűnni mint a felvizesedett, vagy zsírosabb izomtömegű emberkék, ennek ellenére teljesíthet többet.
Egyszerűen csak tudom, hogy én a saját testsúlyommal dolgozva kb. a 3. tízesnél már elbuknék, és onnan folyamatosan csökkenne az ismétlésszám... Tehát akarok látni valakit, aki a tizedik tizest is kinyomja...
-
penene
őstag
50-es bicepsz az nagy lehet.
Mekkora lehet akkor a karja?
Boxi: mondjuk nekem egyelőre csak ennyi bajom van, a többi jó, csak kicsi.
No meg akarom a bicepszen látni az eret, idegesít, h. nem jön. Nálam vékonyabb karú srácnál ott volt. Mondjuk eddig alapozó edzés van fél éve. most sem túl hc, de már legalább több gyakorlat szám.Tegnap mell, bic - 4 mell 3 bic + has gyak.
-
marcus.fenix
aktív tag
Te csak próbáld ki a 10X10-et valamelyik mellnapodon a súlyoddal...
még mindíg kíváncsi vagyok az eredményedre, mert ez a "szerintem nekem menne" dolog nekem nem meggyőző...
A menyasszonyom debil unokatesója is rámnézett 2 éve, és azt mondta, hogy ha én kinyomon a 100-at, akkor biztos ő is kinyomja párszor. Alig vártam a pillanatot amikor aláfeküdt. És le se bírta venni...
-
Majstor
senior tag
Has igazság
(Gondoltam linkpateszkodok én is egy kicsit) -
marcus.fenix
aktív tag
Az... világoskék testhezálló cowboyruhában feszít Arnie. Elég buzis... bár ezt nem mondtam volna szemébe
Na egy full ON kérdés pateszok:
Ha csak és kizárólag 1 db tápkieget vehetek, amivel a regenerálódásomat szeretném gyorsítani az edzések között, akkor az mi legyen?
Glutamin méjbi?
-
Bibby
addikt
Edzés utáni?
Power Force zeg ajánlásával.
Aktív témák
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- PlayStation 3
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest