- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hosszú évek óta figyelem a mobilarena forumot, oroszlànrésze a “keménymagnak” büszkén hírdeti, hogy félévente, évente cserélgeti az aktuális Note-ját, vagy iphoneját, és ezt büszkén ki is írják aláírásba, kommentbe. Gondolom ez a “befutott 40-es műszaki irányultságú értelmiségi” szubkultura velejárója. Engem is bosszant ez az állandó rongyrázás, de nincs mit tenni.
-
freddirty
senior tag
hogy kinek mennyi az annyi és hogy mire költi igazából mindegy is ne turkáljunk egymás zsebében
Az innovációval egyetértek, visszafelé fejlődűnk. A note 9-em már kezdem nagyon lelakni, úgy négy év után be tudnám ide a rakni a majmos memét, hogy hátsó ujjlenyomat szenzor hol?, írisz hol? SPO2, heart rate hol? jack hol? Mit kaptunk cserébe? Több lencsét a kamerába? 40%-al magasabb árat? Ennyi?
De ez az összes gyártóra igaz. Nem tudok nagyon válogatni, eu támogatással, friss modell ami nem iphone és flagship és 4-5 évig jó lesz. Mi mást választanék?
A szoftveres történet meg nem egyedi, sajnos ez a mellékterméke a komplex megoldásoknak és az agilis szoftverfejlesztésnek az egész világon. Mindegy gyorsan kell, toljuk ki problémásan/félkészen azt majd rendberakjuk. 90-es évek óta IT-val foglalkozom látom milyen volt régen, meg most. Mondjuk azt, hogy nem szeretem ami ma van de értem -
-Gerzson-
aktív tag
-
-Gerzson-
aktív tag
-
Sisco2
tag
"Szart sem ér lassan a forint, az infláció az egekben, a fizetések kritikán aluliak, de egy fél millás teló nem drága egyeseknek"
Most egy picit teljesen függetlenül a telefon témától.
Nagyon szomorú ami itt történik körülöttünk, de főleg ebben az országban"fel milláért kocsit vagy oled tv-t is lehet venni"
Sajnos ez az 500e ft már nem az az 500e ft. Még ez a fejekben nem alakult át, ez egy folyamat és teljes mértékben érthető amikor ilyen magas inflációs környezetben élünk.
Amíg nem áll meg az árnövekedés vagy nem fordul deflácioba esetleg addig ez így lesz, csak tátott szájjal nézünk hogy ez mennyibe kerül az mennyibe kerül. A kenyéren is fogom a fejem én is.Elmondom mire gondolok pontosan.
2021 -ben az éves átlagos inflácio 5,1% volt
2022 -ben 14,5 %
2023 -ban most sokan (pl MNB is) még magasabban 18% körül várják az éves átlagos inflát.
(most lesz az infla csúcs feb márc 25-26% hó hó alapon, és év végéig szépen csökken kormány 9,9-re egy számjegyüre akarja le erőszakolni)Ez azt jelenti hogy ha veszünk 500.000ft -ot 2021 elején:
2021 végére reál értéken (-5,1%) 474.500ft -ot ér
2022 végére reál értéken (-14,5%) 405.700ft -ot ér
2023 végére reál értéken (-18%) 332.674ft -ot fog érni a nominalisan 500.000ftTudom hogy sokaknak ez Kínai de ebben a folyamatban vagyunk , és még nincs vége.
Persze emelkednek a fizetések, de nem ennyivel. Még át kell árazodni a fejekben a termékeknek.
Most ezt tényleg teljesen függetlenül írtam, az S23 áraktól. Csak azt látom hogy sokan nincsenek képben ezekkel a dolgokkal. Bocsi a hosszu OFF -ért. -
autotaxmo
őstag
Huha, vigyazz ezekkel a kijelentesekkel, mert aztan rad zudul a foss cunami itt a forumozo tarsaktol
amugy tenyleg hihetetlen szamomra is, hogy akik nem is gazdagok csak ugy megeldegelnek (keresnek netto 3-500 ezret havonta) mar azok is azt kezdik mondogatni, hogy nem is olyan draga, es hat ennyibe kerul es ok bizony megveszik mert minden draga amugy is es tok normalis hogy ez is annyiba kerul amennyibe kerul. Mindenkinek mas a prioritasa, de valamit kva jol csinal a nagy magyar atlag hogy mindenre is van anyagi keret.
-
Theodorci
tag
Ugyan így vagyok az s10+-al. 3 éves de eskü inkább egy akksi csere (még most sem tragédia az üzemideje amúgy..) annyira jól eltalált design és stabil teló. Konkrétan azóta a gyári fólia van az elején. Imádtam a led view tokot de már nem nagyon kapni rá...
Mindig megfogdosom az újat, de nekem az s22 tégla és az oldala "vágja" a kezem a lekerekített 10hez képest. A szoftvertámogatás miatt lassan kéne valami új, eddig kb2- 3 szériánként cseréltem az S szériát, de most bajban vagyok hogy mi legyen majd hosszabb távon..diákkedvezménnyel bemenne a 23 plus 400 alá de nekem szerintem ez nem ér ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest