- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
válasz
miningboy #40133 üzenetére
A győri lakásban, mi levettük az ajtókat, a konyha asztalra és egy székre raktuk vizszintesen, átcsiszoltam kézzel, és újra festettem ecsettel, 3 réteg festék ment rá, és azóta is jó, a kilincseket és a cilindereket cseréltem. A kereteket is csiszoltam és lefestettem. Én még az üveget is lefestettem az ajtószinére. Szerintem te is meg tudnád csinálni.
A festékboltba szembesültem vele a járólapra is van festék, a konyhába inkább festettem a csempét, nem találtam senkit sem 2m2 cseréra.A bejárati ajtót is ugyanigy lefestettük, igaz azt nem tudtam levenni.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
miningboy #40133 üzenetére
Annyiból szar helyzetben vagy, hogy alapból a festést sem akarják vállalni, mert a száradása sok idő és nagy helyet igényel, relatíve pormentes környezetben.
Ajtót meg a legtöbb készen veszi, gondolom így jobb buli. Tokkal megint lehet szívni.
És ez szomorú is valahol. -
PociAti
őstag
válasz
miningboy #40128 üzenetére
Ránézésre is látszik rajta, hogy van benne anyag.
Egész jó felújítós videók vannak róla, de pont két szakma találkozása: az asztalos nem fogja szeretni és ügyesen megcsinálni a festését, a festő meg az asztalos munka részét.
(Kivételes esetek vannak, de ritkák.)
Ezért lehet előbb egy asztalost kellene keresni, aztán egy piktort aki jó zománcfestésben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest