- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Kaptam egy Timex Expedition fekete órát ajándékba, de nekem túl nagy, csak kibontottam 36e a bolt ára 19e ért valakit érdekel?
-
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #32191 üzenetére
Köszi a lehetőséget, kaptam egyet kariba, bár nem nekem vették, végül is nálam landolt..
-
golya32
senior tag
Ha megkaptátok az ajándékokat, és lesz valakinek dual simes felesleges telója az is érdekelne
-
-
golya32
senior tag
Valakinek eladó autója 800 000ft alatt?
Kisteher is érdekelhet..
Tudom van egy rakat a hahu-n, sajnos ott nem találtam semmit, ami jó lenne. -
golya32
senior tag
Valakinek olcsó autója 500e ft-ig? Munkásautónak kellene napi 300km futásra
-
golya32
senior tag
Az olajcsere igaz, nem is lesz még1x bmw-m, majd veszek egy Teslat abba nem kell olajat cserélni.
Asszony telefonján már másodszorra durrant el a kijelző iphone 7, alkalmanként 80eur, és hiába gyári akkor is világosabb mint az eredeti..
Láttam hogyan csinálja a srác, egyszerűnek tűnt, ha tudod hová kell nyúlni, nekem még a üveg kijelző felrakása is problémás.. -
golya32
senior tag
Szekrénysor és kihúzható kanapé érdekelhet valakit?
-
golya32
senior tag
Megint van kiadó lakáson a Bálint Mihály utcáról nyíló Beér közben, ha érdekel valakit engem keressen.
-
golya32
senior tag
válasz
sotetlovag97 #31963 üzenetére
Én úgy látom a pasi fullba kihasználja, valószínűleg hatalmas rutinja van hogyan kell az ilyen fruskákat elcsábítani.
Beférkőzik a bizalmukba, aztán ezt kihasználja. Egyedül álló nincs senkije. Szerintem az ilyen ember, aki ilyen fiatalokkal kezd beteg, valszeg volt valami rossz tapasztalata ami ebbe az irányba mozdította el, nem tud kapcsolatot teremteni idősebb tapasztalt nőkkel...Ha megnézitek a másik oldalról, mennyibe kerül egy 18-20 éves nem agyonhasznált "szolgáltató" 2 órára?
Neten nézegetve egy barátnő filinges csaj legalább 40e, és akkor gumit kell húzni, kényelmetlen, meg havonta 5 alkalommal 200e, azért ilyenre szerintem ez sok pénz.Emberünk körbenéz felszed egy ilyen csajt, heti rendszerességgel töltögeti, hoz neki ajándékot max 20e ért, olcsón megúszta, igazi szerelemmel szeretik, gumi sem kell.
Mit szóltok hozzá? Piszkosul bicska nyitogató, de Mo-n élünk itt sajnos ezt megteheti.
Uff, én beszéltem
Adminok, ha ez kiveri a biztosítékot, akkor nyugodtan töröljétek!
-
golya32
senior tag
Köszönöm a megerősítést, megtörtént az információ közlés
-
golya32
senior tag
Kérdésem van, mitn tennétek akkor ha kiderülne hogy a rokon 17 és féléves leány a 37 éves tanárjával kever?
A szülei nem tudják, de én már igen..
Szóljak a szülőknek? -
golya32
senior tag
7 éves gyereknek kellene tabletet vennem max 50e van rá, mit ajánlotok?
Ez jó lehet? -
golya32
senior tag
Samsung s4 érdekel valakit 15e ért?
Wifi-nagyon gyenge. -
golya32
senior tag
Vagy minden szelet előtt szájvíz.
-
golya32
senior tag
Párátlanító érdekel valakit?
ez -
golya32
senior tag
Térkő 4,8m2 sima szürke kell valakinek?
-
golya32
senior tag
válasz
Dryman #31766 üzenetére
Na ez a bajom, ezért nem akarok kapcsolatba lenni ezzel a gyárral.
Pedig dolgoztam én már a környéken nagyon sok cégnek, a Lear is meg ér egy misét, viszi a pálmát az inkorrektség terén keményen...Haveri körből 4-en Audisok, múltkor inni voltunk, sajnos emiatt össze is kaptam velük..
Ráadásul én voltam egy évet katona is.
-
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #31749 üzenetére
Írtam privatot
-
golya32
senior tag
Van benne valami amit írsz, nekem van egy avensis 2.2-es diesel is. Itteni gázolajjal 8l a max fogyi, a némettel, olyan 7,2 körül van, a kinti valamivel tisztább üzemanyag, legutoljára amikor kint voltam hosszabb időt, még az egr is megjavult.
-
golya32
senior tag
Ford econoline 4,9 sor 6 olyan 18l körül van az átlag 180le, meny mint a barom akár 1T-val is..
140l es tank, 54e egy teli tank, ez úgy 2 hetente bejátszik.. -
golya32
senior tag
válasz
bendeguz76 #31697 üzenetére
Nem írta óda hány km-re gondolt lehet csak 50re...
-
golya32
senior tag
Bontott bejárati ajtót keresek 240 magas kellene és legalább 160cm széles. Van valakinek eladó?
-
golya32
senior tag
Hirdetett valaki francia ágyat meg van még?
Kellene hilti véső, tud valaki kölcsön adni? Hétfőn kb 3 óra hosszára.
-
golya32
senior tag
Projektort vennék 100e alatt, van valakinek eladó?
Esetleg teló beszámítás se lenne rossz -
golya32
senior tag
Lenne note5 dual, érdekel valakit?
Esetleg jöhet csere is, meguntam a sok lökött ajánlatot, Tbánya Movár találkozó megoldható. -
golya32
senior tag
Van valakinek felesleges raklapemelője (Béka) olcsón?
-
golya32
senior tag
Van billentyűzetem egérrel usb-s + még egerek + billentyűzet, érdekel valakit, valami nyűgje mindnek van, lehet csak elem kell bele, érdekel valakit?
-
golya32
senior tag
válasz
atos19881101 #31524 üzenetére
Következő hét kedden megyek a veszprémi toyotába.
-
golya32
senior tag
Notebook 5 duál érdekel?
-
golya32
senior tag
Esetleg valakit érdekelne iphone 4s fehér független 16gb? 19e kellene érte, minden ajánlatot meghallgatok, retro nokiát beszámítok,(még működőt)
-
golya32
senior tag
válasz
atos19881101 #31499 üzenetére
Écsi vagyok, itt már a 10misis kéró szar, legalább 5e-t rá kell költeni legyen belőle normális kéró
-
golya32
senior tag
válasz
atos19881101 #31494 üzenetére
Akkor legyen egy vélemény a másik oldalról a kiadóéról..
Tehát vettem az önkormányzattól 2 db lakást a Bálint Mihály utcában, szükség lakás volt 5 misit kértek érte, állapotokról inkább nem írok semmit, egyetlen előnye volt nem ázott be.
Összenyitottuk a két lakást, és kinyitottuk az utca felé.
Szerkezetkészre kellett hozni, teljesen kipucolni, az aljzatbetont is fel kellett szedni, ablak ajtó fűtés rendszer villany, beépített bútorok, és gépek, természetesen minden új.
Plusz riasztó rendszer, még a szúnyogháló is riasztós.
A lakás olyan lett én is beköltöznék, laktam is benne 1 hetet.Amit ráköltöttem az is volt még 5 misi.
Gondolhatod hogy ezek után nem fogom 100e alatt kiadni, és kérem a 2 havi kauciót is
Ez egy befektetés, így is lesz 9-10 év amire visszajön az ára. -
golya32
senior tag
válasz
BigBlackDog #31485 üzenetére
Hello!
nekem is van még kell egy kis idő és készek vagyunk 2 szoba 53m2 Bálint Mihály utca, a lakás a Rába partra nyílik.
Ha érdekel keress privátban. -
golya32
senior tag
DeLonghi Nespresso EN 180 Le Cube Kávéfőző 8db kapszulával 8e ért érdekel valakit?
Kb 2 éves lehet, jó állapotban eladó -
golya32
senior tag
Érdekel valakit Opel astra F, 94-es kombi piros?
2018.09 hóig van műszaki, nem lehet átíratni, tehát csak üzemben tartóival mehet.
Látszik rajta a kor, de megy, új benzin tank, akku, gumik is elmennek van hozzá 2db téli gumi, belseje elég jó nem szakadt és koszos.
Tetőablak beázás mentes, 1,6-os motor eszi az olajat.
Ár 60e.
Ha nem alkudozol benne hagyom a cd-s mp3 as fejegységet -
golya32
senior tag
Hókötőgép borítókkal érdekel valakit?
-
golya32
senior tag
Felültöltős mosógépe van valakinek eladó?
Lehetőleg működő.. -
golya32
senior tag
Logo Plc 24V-os esetleg bővítő táp kellene használt és több db?
Van valakinek eladó? -
golya32
senior tag
Villanyszerelőt keresek heti 2 napra plc és villany szerelésre.
-
golya32
senior tag
Időjárásálló polly-rattan kerti bútor összeszerelve érdekel valakit? 1 éves.
https://www.vidaxl.hu/e/8718475901754/20-db-polyrattan-ules-kerti-butor-keszlet-barna
65e ért? -
golya32
senior tag
Érdekel valakit Pebble steel óra bőrszíjas 18e ért? kb 3 hónapos.
Vettem másikat. -
golya32
senior tag
szereztem 2 embert akik nyírják saját géppel 800ft/órát kérnek, fele már kész holnap befejezik, jó ez így nekem nem veszek semmilyen gépet.
Oleo-mac kicsi kaszám van eladó, főtengely csapágyas és nem indul, ha érdekel valakit 5e be vihető.
-
golya32
senior tag
Gyomerdő van a telkemen kb 5000m2 bevetettem fűvel, de az eső hiány miatt nem jött ki, megpróbáltam fűnyíró traktorral nem tudom lenyírni, lehajtja a gyomot leszedi a leveleit, de ki nem vágja, már kb 80cm magasak.
Mit vegyek, nagy teljesítményű fűkaszát? Esetleg tudtok valakit aki lenyírja?
-
golya32
senior tag
Ja annyi, az egész autó volt 50e és nagyon ette az olajat ezért inkább vettem egy másik motort, rohad is úgy hogy ez már nem megy műszakira csak a bontóba, kb egy év múlva..
Ez a motor csak csipegeti az olajat.Nekem is van autó amivel szívunk egy 2011-es yaris, megtörték a hátulját, bal hátsó negyedet 2 hónapig kerestem mert az új ára olyan 300e körül van. Most hoztak egyet bontásra így 45e ért tudtam venni..
-
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #31292 üzenetére
Komplett 1,6 os motor 30e számlával az astrához, minek cserélgessek vezérlést?
-
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #31290 üzenetére
Látod nem kellett volna új autót venned, lenne egy f-es astrád, ahhoz van minden dögivel a bontóba, kb 2 hónapja vettem a droidoknak egyet, megnyomták a parkolóba a baloldali ajtót meg a lámpa is kavicsos volt 13e ért számlával vettem cserét a bontóból, így már az elektromos zár is működik
-
golya32
senior tag
200l es fémhordója van valakinek eladó?
Tüzelni akarok benne, ezért nem érdekes a lyuk meg a rozsda.
-
golya32
senior tag
Tudtok ajánlani maszek fül-orr gégészt?
Pannonhalmán csak augusztusra van időpont, valszeg fülmosás kellene.. -
golya32
senior tag
Ultra puszta fesztivál jegy eladó, Most szombat vasárnap, érdekel valakit?
-
golya32
senior tag
26" os női bicikli érdekel valakit?
http://www.hauser.hu/grizzly-26rdquo-n337i-city.html
Megkímélt rózsaszín/fehér csomagtartó nélkül.
25e vagy valami értelmes csere -
golya32
senior tag
Megállt a fűkaszám tudtok szerelőt ajánlani?
-
golya32
senior tag
Mosógép szerelőt tudtok ajánlani?
-
golya32
senior tag
válasz
Dryman #30993 üzenetére
Nem tudok ennyit fizetni, árat nem tudok növelni, mert akkor senki sem rendel, én azt sem értem hogyan akar a Jobbik itthon nyugati fizetést adni !?
Ha nagyon rám akarják ezt a fajta bérezést szorítani, akkor befejezem a Kft-t és én is beállok a sorba munkáért.Talán ha csökkentenék az Áfát meg a járulékokat akkor meg lehetne oldani..
Találtam embert, elégedett is vagyok vele, most ez egy újabb lehetőség.
-
golya32
senior tag
Mérnök asszisztens pozícióra keresek munkatársakat!!
Valakinek van ismerőse akkor ne tartsa magába
Mérőszobába kellene ember.
-
golya32
senior tag
Tegnap vettem okosórát, nem jött be! 28e ért vihető.
Típusa: Pebble Steel Okosóra - Ezüst Színű (401SLR) -
golya32
senior tag
Meizu m5 Eu-hoz mit szóltok? Van benne b20, ára is ok.
-
golya32
senior tag
Döglődik a samu c5 telóm meg b20 sincs benne, 100e-ig milyet érdemes venni meg 5,2"-ig?
Dual kell, meg 2-3Gb memória 32-64Gb tárral, legalább 1 napot menjen el. -
golya32
senior tag
válasz
sotetlovag97 #30750 üzenetére
Mindegy műszaki legyen, úgy is be kell tanítani..győri egyetem nagyon jó, itt mindenki tanul egy kis műszakit.
Közlekedés mérnökként én is tanultam még anyagismeretet is.. -
golya32
senior tag
Tudtok céget ajánlani aki tud kisteher autót oldalfal lemezt glettelni meg festeni?
Előző tulaj flexel szedte le feliratot, fóliáztatni akartam, akkor derült ki glettelni kellene, nem elég csak festeni -
golya32
senior tag
Mérnök asszisztenst keresek, tudtok valakit ajánlani?
Meghirdettem a jófogáson, de katasztrófa volt a jelentkezők értelmi szintje..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest