- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
kiszi07 #27338 üzenetére
120kg voltam akkor mentem 43.56x-et. Most azért könnyebb vagyok ugyhogy jobb időkre számítok
Bár hideg van hozzá nem tapadnak a gumik
bundilolo:
Nekem sosem volt ez az érzésem mióta megvannak az új gépek,ezek már viszonylag hasolnók, az lehet gond ha szarok a gumik, volt már hogy én is kifogtam egy defektes vagy csak lapos vagy nemtudoménmibaja gumisat. Kimentem aztán kértem másik kartot, szó nélkül adtak is. -
Coyot
őstag
válasz
sotetlovag97 #27334 üzenetére
6100 pénz 30perc ha van 5 ember a jelen díjszabás szerint. Anno sokat jártunk ki nagy fun főleg ha összejön egy 15 fős csapat kialakulnak a harcok hamar
Az hogy drága, hát nem olcsó - de mi az ami hasonló móka és olcsóbb?
Az szerettem nagyon benne, hogy elég jó még állóképességi edzésnek is, ha tényleg végig úgy tolod ami a csövön kifér. Jövő hétfőre szerveztem is egy félórásat de csak 4en vagyunk perpill valaki esetleg?
-
Coyot
őstag
Hiperszuper autós fejeccség eladó: [link]
vegyétek vigyétek + polt gelt napt!
-
Coyot
őstag
válasz
Dryman #26792 üzenetére
Ismerve a polír lényegét, még mindig a szakembert javaslom, egy polírgéppel rendesen meg tudják csinálni, de kézzel nagyon nagyon kétlem hogy akár a közelébe érő eredményt el tudnál érni.
Még ha kitartóan is polírozol egy polírgép nagyobb felületen egyenletesebb sebességgel és nyomással tud dolgozni. SzerintemHa kipróbálod előtte utána fotót el ne felejtsd!
-
Coyot
őstag
válasz
Dryman #26785 üzenetére
Ne UV fóliázz mert az meg szétmegy kavicstól jégtől és az lesz csak ronda. Valamint nekem azt mondták hogy sokáig évekig megmarad a jó polír aztán max újra megcsináltatod. Pont ma kérdeztem VW topicban
Igazából nem egy nagy kalandaz egész: 800-as papír aztán 1200-es vízben csiszolva, utána meg ipari polírgéppel 2 féle pasztálva csinálták nekem. Ha érdekel utána kérdezek milyen paszta volt konkrétan.
Jazzos
-
Coyot
őstag
válasz
Dryman #26781 üzenetére
NBU van nekem is nagyon jó izzók, nálam most több mint 1 éve mennek és marha sokat megyek, jólbírják. Amugy a legnagyobb ellenségük az indítózva bekapcsolva hagyás meg a leállítás után kikapcsolás.
Polírt szakemberre bízd. Lámpánként kb 3-5 ezer pénz. 2 hete políroztattam én is őket igen jók lettek. De neked fiatal autód van nem? hogyhogy máris bemattultak?
-
Coyot
őstag
Utinform.hu élő képeit érdemes nézni. Bármelyik pillanatban szúrópróbaszerűen elindulhatnak az ellenőrzések. És akkor lesz nagy dugó.
Keldor papa:
Az 1 es is pontosan azon a szakaszon megy át semmivel nem vagy kb előrébb ha az 1esen állsz be a dugóba.Járható út szokott lenni Rajka bár elég nagy kerülő de legalább járható.
-
Coyot
őstag
válasz
Dryman #26451 üzenetére
Még ha meg is tudod csinálni az azóta eltelt időben történtek nem lesznek meg a két rendszer adatait mergelni meg kétlem hogy lehetne. Gondolom felhős névjegy tárolás nem volt beállítva.
Én már teljesen rászoktam a felhős névjegyekre, jó dolog az ha minden gépemen vagy akár egy gmail web felületen is megvan minden névjegy és ez igaz a telefonomtól a dekstop pc-s thundermadárig.
-
Coyot
őstag
1 napos határidő? Teljesen jó az náluk.
Teleszkópon csináltattam nagy szervízt náluk hétfőre vigyem oda a bringát hétvégére garantáltan kész lesz - gondoltam hátha nincs olajuk rendelnek stb. Csütörtökön felhívtam őket hogy mi a pálya, erre közölték ha hétvégére ígérték akkor pénteken állnak neki. Namost akkor mi a rákért állt 4 napot ott a kerékpár kinn az esőben - szivacsos markolatom úgy megszívta magát vízzel hogy egyszerűen hosszában kettérepedt... Nekem az utolsó szervizem volt ott.
Amugy ha ezeken kívül nincs senki aki jól megcsinálja kb esélytelen vagy. Vegyél centrírállványt aztán csináld magad
Amugy nem lehetséges hogy annyire kivannak már a küllőanyák hogy nem tudják rendesen helyrerakni?
-
Coyot
őstag
Urak!
Győrben keresek füll orr gégész orvost magánrendelésre mennék varratot szedni meg állapotot ellenőrizni ilyesmik. Tudtok ajánlani valakit?
-
-
Coyot
őstag
válasz
Balinov #25616 üzenetére
Az szuper, legyen vele szerencséd!
sagesz93:
Igen csak avensis nagyságú, újan sem épp olcsó autót nem azért vesznek hogy éves 5ezret menjenek vele, arra jó valami akármi is. Ahogy megfigyeltem ez az esetek nagy részében igaz. Emiatt szoktam fenntartással kezelni a 10 éves főleg dízel autókat 150k km-el -
Coyot
őstag
válasz
Dryman #25278 üzenetére
Szerintem akkor is ki kell szedni a szilenteket ha utángyártott lengőkarokat teszel be ami munkában ugyan annyi. Tehát nem értem mért jobb kicserélni a gyári lengőkarokatrosszabb minőségűekre azért mert kell pár szilent
Valamint bontott alkatrésszel pontosan ugyan itt vagy hátrébb lennél. Inkább most csináltasd meg szerintem jól, mert nagy esélyed van hogy 2 hónap múlva kompletten mindenből megveheted a gyárit, mert a bontott is használt - nem véletlenül van bontóban ugye.
Összefoglalva : vedd megy a gyári belevaló szilenteket és tegyék a helyére szépen ahogy kell, szigorúan szerintem
-
Coyot
őstag
válasz
Dryman #24418 üzenetére
Felbuzdulva barátném 630asán édesanyám 530at kapott a születésnapjára 1 hete.
Sokat még nem nyomkodtam, mi a nagyobb akksi miatt válaszottuk a 630at az 530 helyett.HW tekintetében mindkettő szépen viszi a win 8.1 et. Nekem személy szerint nagyságra az 530 jön amugy be jobban, mert csak 4" - nem szeretem a tepsifonokat - 630 már 4,5".
Ami egyikben sem tetszik az az hogy nincs fülszenzor benne, egyszerűen lekapcsolja a kijelzőt mikor hozzáérsz a tetejéhez hívás közben - ez okozott meglepetést eddig.
Összességében szerintem piszok gyors könnyen élhető rendszer a win8.1 és eddig nem tapasztaltunk stabilitási gondokat mint az eddigi összes droidnál - de még csak 1.5 hónapja fut a 630as, remélem marad is ez az álláspont.
Ha több kártyád van érdemes 2 simesre menni nagyon megkönnyíti az életed és jól is működik.
Tölteni meg ezeket minden nap kell ha használod is, nincs mese.
Szerk.: Ami még gázos amugy az hogy egyszerű műanyagból készül a készülék tehát ha sokat dobálod inkább keress rá ebayen egy tokot. Hozzáteszem mi azért léptük meg a Nokiát mert ehhez legalább kapható egy rakat kiegészítő kínai csodadroidokhoz még pótakksit sem kapsz
-
Coyot
őstag
válasz
kovacsroli #23334 üzenetére
TC csinált egy listát mit érdemes ellenőrizni vételkor: [link]
-
Coyot
őstag
Keresek monitort ocsoert! 10-15k van ra ha nagyon fasza a cucc kicsit tobb
-
Coyot
őstag
válasz
MR_Joe #22521 üzenetére
Ő dolgozik birnga szerelőként vagy otthon szabadidőben? Itt a közelben amugy a blaskovics bolt van, nem tudom oda lehetne-e vinni, de egyszer talán itt olvastam rosszat róluk - drágák és lehuzósak voltak vagy mi volt. Ha valaki cáfolja nekem az a legegyszerűbb ha oda bedobom holnap aztán kész.
-
-
Coyot
őstag
Gyárekek!
mondjatok nekem valami megbíztható kerékpárszervízt, lett egy piszkosolcsó bringám de azért van baja gazdagon, be kéne állítgatni megnzéni mennyire van elkopva az agy meg ilyesmik. kihez érdemes vinni?
köszike
-
Coyot
őstag
Segítsetek már nekem pls, ide is bemásolom:
1. Jelenleg egy Sapphire Ultimate 7750 es vga-m van, ez a gyárilag passzív verzió. Minden 3d-s nyúzás - legyen az fél perc akár - után standby-ba megy a monitor gép nem válaszol távoli asztalon sem. Reset segít csak.
Namost az első kérdés hogy megdöglött-e a vga-m?- jatek közben akár órákat is elven nem fagy nem lassul, néha aprókat szemetel mintha memória hiba lenne, de az évek óta megvan. Ez a kikapcsolós jelenség azóta van mióta lapot+procit cseréltem. Előtte sosem kapcsolt ki a monitor.
2. Mivel valószínű hogy haldoklik milyen vga-t ajánlatok ami erősebb és hasonlóan keveset fogyaszt mint a 7750? Amit én láttam az az nvidia gtx750ti a maga 60W-val elég kellemes lehet és mehet passzívan valami böszme hűtővel. A kérdés milyen hűtőt érdemes rárakni + van e hasonló alacsony fogyasztású és teljesítményű vga most az ujak között?
köszönöm -
Coyot
őstag
Eladóságok:
[link] -
Coyot
őstag
Naszóval van itt eladóság:
Core i5 660 3.33 ghz
Asus p7p55d lap minden cuccávalGyorsan vigyétek el, mert a Jazzosnál akarok hagyni egy rakat lóvét
-
Coyot
őstag
Laptopkeresésbe csatlakozom asszonykámnak kéne egy rendes gép használtan is akár, sok elitebook-ot láttam 70-90k ért (i5 ös procival 4 giga ram), vélemény róluk?
-
Coyot
őstag
Ha jól tudom 2004-ig gyártották Bosch rendszerrel utána mindenbe Siemens került.
Szerintem nézz be a VW topicba ott többet tudnak neked segíteni, és pontosabb infókkal, nekem szerencsére volt ismerősöm aki segített választani.
Minden attól függ, hogy milyenek voltak az előző gazdái/gazdája.
Futóműre nagyon oda kell figyelni, ezek már az oldalanként 4 lengőkaros megoldások, amik marha kényelmesek de a jómagyar utalak nem nagyon bírják, ha nincs hangja már jó. Meg nyilván még ezer dologra, amit neki sem állok sorolni -
Coyot
őstag
válasz
atos19881101 #20131 üzenetére
Megmondom őszintén bíztam benne hogy nem Bosch elemes lesz, mert azokkal nem szokott baj lenni, meg ezért választottam én is ezt. A sztori mondjuk durva
-
Coyot
őstag
válasz
Balinov #20128 üzenetére
Az 1.8T biztos hogy szervízigényes konstrukció, mint minden turbós.
A 140-160k km szerintem nagyon kevés, ezekkel az első 3 évben mennek 100-140 ezret aztán szokták eladni, legalábbis nyugatabbra ez a szokás, első években céges autót aztán magánszemélyekhez kerül. Nálatok nem tudom mennyire más a helyzet.
-
Coyot
őstag
válasz
atos19881101 #20116 üzenetére
És ez még a Bosch pd elemes?
dci kuka az összes, van még egy kedvesem családjában 1.9dci megane - na arról se lehet jót hallani. 1.5 meg egy olyan konstrukció amibe nem szabad beleugrani.
Napi 10km-re jobban járós volt a benzin
cellpeti:
Akkor gyorsan adjátok el, addig amíg nem lesz baja -
Coyot
őstag
válasz
atos19881101 #20114 üzenetére
Én az első szériás pd elemest vettem, ezek is hasonlóan jók mint a régi adagolós tdi, pedig az eredeti cél tdi lett volna. De marhára lepusztult sajnos a legtöbb, legalábbis amit néztünk, ami nem az meg 1milla fölé tartották..
Amugy van egy dci asszonykámnak, családi hagyaték. Motorcserén túl vagyok, de ez is szar
-
Coyot
őstag
válasz
atos19881101 #20110 üzenetére
Minden attól függ milyen volt az előző gazdája, ha karban tartotta nincs gond, ha el volt hanyagolva akkor mindegy milyen autóról van szó.
Speeedfire: Én is, és pont egy olyan fajtát is vettem
-
Coyot
őstag
válasz
atos19881101 #20104 üzenetére
Mi baj vele?
Jazzos:
Pedig ha sokat mész más nem nagyon lesz alternatíva sajnosmeg szerencse hogy nem kint ülsz hogy szagolgasd
cellpeti
Hát szerintem érdemes végighívni a többi bontót is, nem kifejezetten japánokat. Mert ha bejön egy autó kb azonnal elhordják -
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #20098 üzenetére
Az jóféle
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #20053 üzenetére
Ez az aminek páran bedőltek?
nagy az a bizonyos állatkert
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #19822 üzenetére
Azt írta csomagól felrakja wp-vel együtt neki. Az meg biztos egyszerűbb mint nekiállni konfigolni, mert a next next ek után azért még kapcsolni kéne mod_rewrite-ot, expire modul, hogy csak 1-2 gyakoribbat említsek.
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #19820 üzenetére
Tegye fel a nasra inkább, mert azért webszervert telepítgetni szívás főleg egy nem hozzáértőnek.
-
Coyot
őstag
Tands kazamaták által generált feketelyuk látható a google streetview-n is:
[link] -
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #19246 üzenetére
Kurvára nem játszom de ez még nekem is megért 5 dolcsit
-
Coyot
őstag
válasz
memphis221 #19116 üzenetére
60as vertex 3? még garis.
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #18752 üzenetére
Mert githez kell egy admin aki jóváhagy minden pusht. Én erre nem érek rá aki nekem fejleszt majd megoldja. Ha szar amit csinál meg úgyis picsánrúgom
-
Coyot
őstag
Srácok!
Keresek valami jófajta NAS-t. Jelenleg egy komoly feltételem van a fájltárolás mellett, az hogy subversion menjen fel rá. 5letek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Háztartási gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest