- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #28751 üzenetére
Milyen TV? Azon kívül, hogy Samsung, smart, lcd, stb... A "H" szériásoknál egyszerű a történet.
Egyéb megoldás:
Mennyire "koszos" a távirányító? Szét kell szedni, lepucolni a panelt, és összerakni. -
zsigee
aktív tag
válasz
Dryman #28740 üzenetére
Szia.
Amire kerestem hűtőt, már megoldva, sajnos újat kellett venni, 4k!
Most elvileg mindenki örül.Ami érdekes lehet, a freezer pro7-hez egy AM2-es lefogató. Ha ilyened van, átvenném-megvenném. Vagy akár a hűtő cserélhető is, de jelenleg semmire sem lehet felszerelni. nincs semmilyen lefogatóm hozzá. Ez egy hosszú történet, nem írom le...
Valami am2-s hűtő úgyis kelleni fog hamarosan.
Üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Van-e valakinek Freezer pro 7 hűtéshez AM2-es lefogatója? Megvenném-átvenném.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Keresek 3k-ig androidos telót.
Legyen rajta BT, ne legyen törve a kijelző, vagy független, vagy vodás, és egyetlen programnak kell rajta működnie. (Torque Lite vagy PRO.)
Akku nem számít, elég ha 10-15percet tud. Töltése micro usb-s legyen, a BT pedig tudjon kommunikálni ELM327 OBDII egységgel.Valamint érdekel olcsó ddr3-as és ddr2-s lap. 2-3k-s árig.
Sziasztok.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
FM2 CPU-hoz keresnék hőcsöves hűtőt.
Ha valakinek van felesleges írjon, csak megegyezünk.Üdv.
-
zsigee
aktív tag
válasz
knifemaster #28641 üzenetére
Szia.
Próbáld meg szerintem a Fias-Párkányinál, Szent István út, Bisinger sétánnyal szemben.
Ha nem tudnak segíteni, akkor Pest, előkerítem majd a címet. Nekem egy 1100D-t kellett kipucolni...Itt nem tudták megoldani.
Üdv. -
zsigee
aktív tag
válasz
knifemaster #28636 üzenetére
Szia.
A hibától függ. A Fias-Párkányinál foglalkoznak tisztítással. Hetente kétszer van bent ey fickó, valami szakszervizes. Ha ott nem, akkor Pest. Ha szükséged van rá, előkerítem a címet. Nekem Pesten javították.
Üdv. -
zsigee
aktív tag
válasz
Joker88 #28602 üzenetére
Beállt az SW frissítés, vélhetően...
Az üzletben jófejek, kedvesek, a srác vágja a dolgokat. De, ha Pestre küldik a cuccot, akkor nehézkessé válhat a dolog.
Volt anno egy Nokiám, ami több mint fél évig volt garis szervízen, kb 8szor, és már mindent kicseréltek-állítólag-mégis pixeles volt a kijelző. Kb mint az első színes telók. Volt , amikor át sem vettem a szervízelést követően...
Békéltető testület lett a vége...Na ebben nem voltak partnerek. -
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #28448 üzenetére
Nem tudom mennyire vízálló a cucc, de a kijelző szinte tuti műanyag. Fogkrém, pzs, és körkörös mozgással, mintha csiszolnád. Régen az órákat így "políroztuk" fel, bár azok vízállók voltak.
A végén ugye le kell mosni, vagy törölni, amihez nem árt egy kis víz.De ki is lehet pattintani a műanyag kijelző burkolatot, és úgy megcsinálni. A visszaragasztáshoz kell némi ügyesség, és jóféle kétoldalú ragasztó.
Röviden ennyi. -
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #28446 üzenetére
Fogkrémet próbáltad már? (Fejes ügyben még nincs semmi.)
-
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #28379 üzenetére
-
zsigee
aktív tag
Nem értem. Rég volt, igaz sem volt...
Sötétlovag: Tehát, érdemben nem kerestem még semmit, csak ha hirdetést látok, azokat megnézegetem. Inkább valami fejhallgatót "keresnék", de mivel keveset használnám, sokat nem akarok költeni rá. Volt nálam egy-két Siberia javításon, azok hangja egész jó. Bár tudom, vannak sokkal jobbak.
Tudom, hogy ezek milyen áron mennek, és annyit tuti nem adok érte...Amit "hirdetsz", nem tudtam miféle kialakítású, de a link alapján ismerős. Egész jól szólnak, de ennyi zenét nem hallgatok. Ha valamit el akarsz adni, szerintem érdemes legalább egy linket dobni hozzá, az ár meg csak hab a tortán. A lomisoknál, aki nem mond árat, azzal be is fejezem a beszélgetést...
Üdv. -
zsigee
aktív tag
válasz
lacy86 #28368 üzenetére
Jófogás. 3-400HUF/m, Öntapadós, 3M névvel. Csak meg kell keresni. Ez táp nélküli...
Sötétlovag: Értem én. A lényeg, az árát még mindig nem tudja senki, így némileg nehézkes a dolog. Nem, nem teszek ajánlatot, Te akarod eladni, nem én. Amúgy nem is ilyen agybadugóst "keresek", amit két link alapján sikerült is megtudnom.
-
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #28357 üzenetére
Bővebben?
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
IBM T40-hez keresnék működő alaplapot...
Van rá esély?
Köszi, üdv. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Érdeklődés szintjén egyenlőre. Ismerősöm laptopot keresne. A keret 25-30k van ennyiért valami?
Köszi, üdv. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Árazzatok be légyszi egy TV-monitort.
Típus: Samsung SyncMaster P2270HD.
Full HD, Digitális tuner, HDMI stb.Csak egy aktuális eladási árra lenne szükségem.
Köszönöm.
-
zsigee
aktív tag
válasz
golya32 #28172 üzenetére
Szia, sziasztok.
Én meghagynám a kollégának, sem időm, sem energiám ezekkel foglalkozni. Az utolsót javítom mostanság, ha végre lesz időm...
Amúgy ha csatlakozónál van gond, akkor csak dugó csere.Sajnálom, üdv.
Kiszi:
3dl hp, utána teszel rá, ha fáj...Cuccod még sajnos pihen, talán hétvégén...
-
zsigee
aktív tag
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Leginkább boltosokat kérdeznék, de ha valakinek lenne eladó, érdekelhet az is.
Tehát, aktív USB hubot szeretnék venni. Azért kell aktív, mert a gép és monitor-billentyűzet-egér között, kb 3 méter távolság van. Nem légvonalban, hanem normálisan elvezetve. Nagy a "jelveszteség" a kábelen, és gyakran lefagy a gép. "Elfogy az elektron..." Ha direktbe van kötve semmi baja...Jelenleg is egy aktív cuccot használok, de nem teljessít normálisan, használtan került hozzám.
Várom a javaslatokat, és árakat.
Üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Van-e valakinek Abit NF7-S V2.0-hoz használható BIOSa? Szeretnék kipróbálni egy lapot, de esélyes, hogy ez a gondja.
Üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy eladó gépezet.
E7200, Asus P5K-VM, 2*1gb ddr2, IDE dvd író, Chieftech táp, valami kis házikó, fekete-szürke, talán Asus.
Igény esetén Gigabyte 8600GT-vel, gyári Zalman hűtéssel. Továbbá egy Maxtor 160Gb-os HDD-vel, sata.
A HDD javított, érdeklődés esetén mutatom a javítást.Teszt céljából w10 telepítve.
Ár megegyezés szerint, csere érdekelhet.Üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Érdeklődnék a szakiktól, hogy szilikon szigetelésű vezetéket hol lehet vásárolni? Színe mindegy, sodrott réz legyen, kb. 0,4-0,5-ös. Szüksége lenne egy munkatársamnak kb 20*20cm ilyen kábelre.
Hol lehet ilyet vásárolni? A somogyis kábel nem szilikonos, fontos hogy bírja hideget, és a rendszeres mozgást. Ha esetleg a szilikon nem jó, akkor melyik az a szigetelés, ami nem reped meg mozgatáskor, -20 fokban sem, és +50 fokon sem?Köszi, üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne, hogy mi a neve annak a segédprogramnak, amit HP Probook 4520s használ, és a képernyő felső részén helyezkedik el. McCaffe, meg valami security program van benne. Hasonló, mint egy lenyiló asztal.
Köszi, üdv.Ja, meg boldog nyulat mindenkinek.
-
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #27896 üzenetére
Vasárnaponként az ETO parknál a lomisoknál, vagy a Tihanyi Árpád úti Lidl mellett. Ez a pár százas ajánlat egyike...Ilyesmit ott szoktam beszerezni.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Dryman #27842 üzenetére
Szia- sziasztok.
Amit írsz, a szép megoldás.
Ha gyorsabb beavatkozás szükséges, akkor pótolható a letört rész is. Akár alaplapi SATA csatolóról pótolva (adat rész esetén). Itt ha jól látom akkor pont a táp oldalon van gond... Ezen kívül szükség van némi Sico Met 77-re. Javítható, de megfizethetetlen meló, ezért csak saját célra csinálok ilyet...Üdv.
Továbbra is keresnék fém ládát, ötlet valakinek?
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Érdeklődnék van-e valakinek esetleg feleslegben fém ládája, esetleg szekrénye. Zárhatóság nem fontos, az sem baj ha rozsdás, csak egyben legyen.
Ha valakinek lenne, ne tartsa meg, szóljon. Illetve, ha tudtok helyet, ahol beszerezhető ilyen, normális áron, az is érdekelhet.Továbbá keresek olyan szakembert aki foglalkozik lemezjátszó (bakelit) "javítással".
Köszi, sziasztok.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
120Gb környéki SSD-t keresnék "jóárasítva". Leginkább használt, hibátlan érdekel. Ha van valakinek felesleges, keressen meg, hátha meg tudunk egyezni.
Üdv.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Jazzos #27559 üzenetére
Ha Canon, és komoly a gond, akkor Budapest.
Ha más gyártó, akkor nem tudok ajánlani márkaszervízt.
Amúgy Győrben a Szent István úton a Fias-Párkányi, ha minden igaz jól is írom. Az enyémet ott nem tudták tisztítani, de így pénzt sem kértek. Amúgy 3000 körüli áron lett volna. -
zsigee
aktív tag
válasz
kovacsroli #27551 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
-
zsigee
aktív tag
Angol használt ruhával leginkább a Háda foglalkozik, és van online értékesítés is.
Google a barátodAmúgy, nem igazán értem. Ha online kell, akkor miért fontos, hogy Győrben legyen...
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Megválnék néhány notebook ram modultól.
5gb ddr3, 4,5gb ddr2.
Bővebb infót pü-ben, csere érdekelhet.
Üdv. -
zsigee
aktív tag
válasz
Ukraan #27473 üzenetére
Hi.
Több dolog is lehet.
Ha rég nem használtad, esetleg beszáradt, és ez a legvalószínűbb.
Ha mégsem ez a helyzet, akkor a patronnal lehet gond, pl utángyártott, esetleg töltött.
Ha ez sem, akkor elérte a nyomtató a "nyomtatási maximumot", cseréld le. Vagyis van egy megoldás, resetelésnek hívják, rá kell google-zni, ha megtalálod kb 20 perces meló.
Nekem Canon MP140-es multim van, és ugyanezt csinálta. Megtaláltam a resetelés folyamatát, azóta elfogadja az utángyártottat.
Ennyi.
Üdv. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Lenne két darab, üres laptopos dobozom, igyen Elvihető. Valakinek esetleg postázáshoz, vagy bármihez. Továbbá lenne több darab alaplap doboz is, üresek. Esetleg szüksége van valakinek ezekre?
Üdv. -
zsigee
aktív tag
Boldog új esztendőt kívánok mindnyájatoknak!
-
zsigee
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek.
-
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Keresek cpu-alaplap-memória "pakkot". A lényeg, megbírkózzon a youtube-bal. Valami 775-DDR2 cucc ideális lenne, de bármi megoldás érdekel. Ma holnap át is venném, ár függvényében. Köszönöm, üdv. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Írok ide is, hátha valakinek van a fiókban.
Toshiba Satellite p770-hez keresek billentyűzetet. Magyar kiosztás, fekete szín, lehetőleg háttér világítással.
Tudom, hogy drága, használtan is, de minden ajánlat érdekel.Üdv Urak.
-
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #27192 üzenetére
Belváros, Dunakapu-térnél, valami döneres mellett.
-
zsigee
aktív tag
válasz
BalooTM #27117 üzenetére
Nos igen, valóban igazad van. De miből gondolod, hogy ez nem történt meg? Az első hsz volt csak kérés-kérdés, a többi már másról szólt. Örültem volna egy driver csomag lehetőségnek, ami egyszerűsíti a dolgokat...Lenovonál jól működik, a felesleget pedig ki lehet szűrni. Vagy pl segítség lett volna, ha Broadcom UHS-re hamarabb kiderül, hogy tulajdonképpen a TPM driver...És természetesen nem okoz gondot, ha 10-20 drivert le kell tölteni.
És mivel ez egy ilyesmi fórum lenne, gondoltam megkérdezem az ismerősöket. A többi pedig már csak magyarázkodás lenne, így le sem írom...Természetesen köszönöm mindenkinek a hozzászólást és építő véleményeket.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Összefoglalva a dolgokat, megpróbálok mindenkinek válaszolni.
Tehát, mint fentebb írtam az a 4 eszköz nincs meg, abból egy ismeretlen, wifi és BT van, w7-w10 egyaránt. A netkolbászos részét nem néztem, mert ha megy a wifi nem is érdekel.
A TPM driver utoljára egy Toshiba-nál okozott fejtörést, ennél többet vártam DELL-éktől. A D620, 830-hoz már volt egy összegző program, ami szépen behúzta a hiányzó drivereket, az E6520-tól elvártam volna ugyanezt. Sokkal szebb megoldás, mint leszedegetni, meg böngészni a megfelelőeket.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, sajnos csak megerősítettétek az elkövetkező délutánjaim mivel telnek majd...Üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott DELL Latitude E6520, frissítette magát w10-re, hivatalos w7-ről.
Borzasztó lassú volt, és csak minden második indításra indult el. Bekapcsolás után, kb 5 másodperccel kikapcsolt, (rendszer töltés nem kezdődött meg, vagy csak alig). A második bekapcsolást követően indul a gép, de kb 1,5 perc a rendszerbetöltés.
Vissza lett rakva a w7, egész rendben van, de jelenleg 4 eszköz az eszközkezelőben felkiáltójeles. Ha azonosítást kérek ST alapján, az ok, de a driver keresésnél nem tudja az oldalt betölteni, folyamatosan frissíti az oldalt...?Amiket ismeretlenként jelez:
-Broadcom USH
-SM buszvezérlő
-Háttértárvezérlő
-Ismeretlen eszközSzóval nem az első lapos nálam, és az ilyenek nem okoznak gondot, de nem tudom letölteni sem, mert azonosítás után nem engedi. Ilyenkor mi a teendő?
Köszi bárkinek, üdv.
-
zsigee
aktív tag
válasz
okiDoki #27028 üzenetére
512 alaplapi mellett 512-es modul van benne. Ezt cseréltem volna., de mindegy, ennyire az ért nem problémás...Gigás modulom meg pont nincs, de esélyes, hogy befut a héten egy db. Csak "jót akartam" az ismerősömnek.
Olvastam amúgy, hogy 2gb-ot kezel maximum, csak gondoltam hátha van valami "okosság". -
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #27019 üzenetére
Microsoft Lumia 435DS, kicsi, fekete, 2 simes, Windows-os, nem kérdezős, olcsó!
Ja, és egyszerű!
Esetleg eladó darab is lehet nálam, papíros garival. -
zsigee
aktív tag
válasz
Jazzos #27016 üzenetére
Így van!
Csak bosszankodtam egy kicsit.. A wifije xp-vel csak wep-es kódolást tud...gondoltam az 512-t cserélem 2gb-ra. De az alaplapi mocsok beleugat. A w7 meg nem tudom mennyire lesz stabil 1Gb-tal.
Ki találta ki az ilyen szemetet...? Semmi értelme az ilyen kis izéknek...Természetesen köszönöm az infót Neked is!
-
zsigee
aktív tag
A ZG5-ös miért nem kezel 2gb-os modult.....
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Volt valaki a fórumon, aki fényezőt keresett, meg lámpa polírozást is akart. Lehet nem ugyanaz a személy volt, mindegy, akkor többeteknek szól néhány sorom.A minap hoztam el kicsi autómat a házgyári fényezőtől, mert sajnos a jobb hátsó ajtóm igényelt némi beavatkozást. Először sokallottam a kért összeget, és vissza is mondtam, majd több helyen érdeklődtem.
Mindenhol aláígértek, de sehol sem tudtak meggyőzni...
Végül némi szerencse folytán megteremtődött az anyagi háttér is a munkára, így visszahívtam a házgyári embert. Vasárnapra készült el az autó. Minőségi munka, minőségi anyagokkal! És a lámpát is felpolírozták, ami szintén rendben van.
Személy szerint csak ajánlani tudom őket. Persze biztosan van jobb csapat is, de szép munkát végeztek.(Mint kiderült, a jobb hátsó ajtómon a két "tornádó vonal" között 1,5cm vastagon volt a gitt..)
Ezt a múltkoribeszélgetéshez fűzném hozzá, ami itt zajlott.
Sziasztok. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
5Gb 1333MHZ-es,DDR3 notebook ramomat (2*2Gb+1*1Gb), 4 Gb (2*2Gb) 1333Mhz-es asztali ramra cserélném.
Akinek van, és cserélne, keressen meg.
Üdv. -
zsigee
aktív tag
válasz
Dryman #26685 üzenetére
Ez egy hivatalos szakmai bejegyzés volt!
Simán lehet ez a hiba.Ettől függetlenül az elmúlt 1,5 hónapban két gép is volt a kezeim között, ami pontosan ezt produkálta. A hiba a SATA kábelben volt...Kicseréltem új kábelre, és minden a legnagyobb rendben.
Nem tudom, hogyan tud "elromlani" egy SATA kábel... -
zsigee
aktív tag
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Okos TV-hez "keresek" billentyűzetet. Igazából tapasztalatokat, infót gyűjtök. Melyiket érdemes? Megy vezetékes is, vagy csak BT. Nem zavarna, ha éppen vezetékes lenne, de ennek miértjét itt nem írnám le, hosszú lenne...
Van olcsó megoldás? Vagy csak a 10+K-s termékek jók, illetve csak azok vannak?
Samsung TV-hez lenne, és távirányítóval elég nehézkes.
Köszi bárkinek, üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest