- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Keresek használt vagy új 120 és 240gb ssdket és használt gtx1060 3gb videókártyát.
Ha valakinek van ötlete hogy hol vagy kinél lehet beszerezni Győrben vagy környékén, írjon pü-t.
Köszi -
envagyok
veterán
Intel 2magos DDR3-as félgép 5990Ft? (CPU+hűtő+lap+VGA+ház+ODD) Igen! Csak ram és HDD kell bele!
[link]Ha kell egy kis fogyasztású és kis költségvetésű home office pc, vagy háziszerver olcsón, itt a megoldás..
Amit az ár tartalmaz:
Fujitsu DDR3-as D3041-A1 számítógép.
Intel Pentium E6600 3.066Ghz 45nm wolfdale alapú 2MB cache-es processzor 4 magos procik hűtésére is alkalmas hűtővel.
Intel Eaglelake G41 alaplap max 2*4GB DDR3 memória
Intel GMA X4500 alplapba integrált videó
tápegység
ODD
Ház
4 magos procik fillérekért beszerezhetők bele, de a benne lévő processzor is tud meglepetéseket okozni 1 gyors HDD-vel vagy SSD-vel.Személyesen Győrújbarát, ritkán Győr.
Ugyanitt i3, i5, i7 1., 2., 3., 4. Generációs komplett számítógépek eladók még Ausztriai cégünk felszámolásából.Postázni az alacsony ár miatt nem szívesen (sok munka, nagy távolság)
Több darab van. -
envagyok
veterán
Keresek régi, gépházra való pentium 3, pentium 4, Pentium 4 HT, Core2Quad extreme, 1366 Core i7 extreme, Pentium MMX, Nvidia, Ati ragasztható stickert.
[link] -
envagyok
veterán
Keresek kis teljesítményű 2-4GB közötti videókártyákat! Pl. GT640, GT1030, GTX1050, GTX1050Ti
[link] -
envagyok
veterán
válasz
Dryman #35278 üzenetére
Mikor én csináltam 3 éve az ingatlan közvetítői, és értékbecslői tanfolyamot, akkor kezdődött ez a sztori, közös képviselői, társasház- kezelői tanfolyamosokkal voltunk egy darabig együtt, mert a tanulnivaló egy része ugyanaz volt. Ők mondták, hogy eddig is ezt csinálták, de most muszáj megcsinálni ezt.
-
envagyok
veterán
Köszi mindenkinek.
Most jöttem meg, bitboltból hoztam el az utolsó dvd+rw
Mindenképp +-os kellett.
Pcworldöt (marcal aluljáró) is hívtam nekik sem volt, voltam a kodályon is a 10es alatt, ott se. -
envagyok
veterán
Győrben hol lehet jó áron írható DVD-t venni?
-
envagyok
veterán
Keresek i3 i5 laptopot magamnak intel 5. Generációtól felfelé SSD világító billentyűzet előny, de nem feltétel. 14-15.6' FullHD IPS kijelző viszont fontos lenne, és halk működés vagy passzív.
Keresek még 8. Generációs legolcsóbb Intel processzort pl G4900
-
envagyok
veterán
4HDD rackes kicsi halk, kis fogyasztású házi szerverek eladóak:
[link] -
envagyok
veterán
Eladó cuccok:
ASUS GTX 1070 8GB [link]
Intel core i7 970 6 mag/12 szál [link]
Keresek 2-3. generációs i5, i7 processzorokat [link]
Asus Rampage III extreme hibás alaplapot keresek [link]
És az aláírásomban: keresek régi AGP, PCI videókártyákat, alaplapokat, hangkártyákat, videókártyákat, processzorokat, régi gépházakat. 1990-2010 között -
envagyok
veterán
Keresek ATX alaplap dobozokat.
Több tucat kellene.
Cserébe hardvert, csokit, sört megegyezés szerint -
envagyok
veterán
Ha esetleg valakinél kallódik Commodore/Amiga /Atari/Enterprise/HT-1080Z számítógép, eredeti játékok, joystick, periféria, stb, privátban jöhet.
-
envagyok
veterán
Keresem a PIxelhősök című könyvet.
Sajnos boltban már nem találom sehol. -
envagyok
veterán
Core i3 2.-3.-4. Genes számítógépek 18000Ft-tól (ram és hdd nélkül)
-
envagyok
veterán
ASUS CT-479 adaptere nincs valakinek felesleges?
S478 p4 lapba lehet vele betenni s479 dothan procit
[link]
Keresek még powerleap, asus, msi, gigabyte slit1-socket370 adaptert pentium 2-3-hoz -
envagyok
veterán
Keresek régi, 2000-2010 közötti lehetőleg plexis gamer számítógép házakat.
Ha valakinél lenne ilyesmi, ne habozzon, írjon.
[link] -
envagyok
veterán
Ismertek Győrben vagy a környéken tükörreflexes digitális fényképezőgépekhez konyító szerelőt?
-
envagyok
veterán
Köszönöm, megkérdezem őket is.
-
envagyok
veterán
Még mindig keresek órást.
Sajnos a belvárosi nem vállalta, mert kivettem belőle az elemet, miután betört az üveg (nehogy a mutatók is ha sérültek, elakadjon) -
envagyok
veterán
régi legelső xbox-hoz lenne valakinek játéka, karja, meg keresek karhoz azt a speckó usb csatit a végén.
-
envagyok
veterán
Tudtok ajánlani Győrben vagy környékén igazi órást?
Olyanra gondolok, aki nem csak elad, vagy elemet cserél, hanem mondjuk javít is, például üvegcsere, mutató igazítás, stb. -
envagyok
veterán
Lenne itt valaki, aki vissza tudná forrasztani egy Socket 370-es pentium 3 proci egyik letört lábát?
-
envagyok
veterán
Valakinél nem kallódik egy LGA775-ös microatx alaplap?
Egy rászoruló ismerősnek segítenék, mert elromlott neki, 2 ram foglalatos is jó lenne.
Sajnos nekem nincs egy darab se már. -
envagyok
veterán
Ismertek olyan embert, aki gőzborotvát (karcher) tud javítani?
Működik, ha a bot alacsony nyomásra van állítva, akkor semmi gond, de amikor feltekerem, akkor ki- bekapcsol, a másik gond, hogy a tisztítószer tartó viszont tele lesz vízzel, beleengedi.
A marclean-nál kemény majd 5000Ft-ért felmérték, és kisütötték, hogy valami szelepkapcsolót, szelepet, tömítéseket kell cserélni, amiknek az ára 10000Ft alatt van jóval, de a komplett javítás 52000Ft lenne
Most voltam náluk utoljára. -
envagyok
veterán
Nincs valakinek ismerőse, aki tüdőgyógyász, vagy pulmanológus?
Sajnos kisfiam asztmás, és a szeakrendelő, ahova eddig járt bezárt, az orvosa elérhetetlen.
Szeretnék pár kérdést feltenni csak. -
envagyok
veterán
válasz
kovacsroli #34706 üzenetére
Az a baj, hogy jelenleg nem napról napra, hanem óráról órára változnak nyilatkozatok, nézőpontok.
És az elkövetkező hetekben még az is várható, hogy percről percre fognak. -
envagyok
veterán
válasz
kovacsroli #34704 üzenetére
Van másik nézőpont is.
A többi orvosé, és ott szülő anyukáé.Megértelek, mert én se lehettem ott az szülésnél, igaz annak más oka volt (császármetszés).
-
envagyok
veterán
válasz
kovacsroli #34702 üzenetére
Szerintem a biztonság érdekében nem kellene ezt forszírozni.
Nem kioktatásképp írom, de én sem hiszem hogy bemennék ilyenkor ilyen esetben, bármennyire is szeretnék ott lenni. -
envagyok
veterán
válasz
Dryman #34695 üzenetére
Igazából 60-70%, hogy elkapja az ember fia. Ha nem most, majd később.
Viszont az nagyon nem mindegy, hogy most, amikor még kb 50 szabad lélegeztetőgép van gond esetén, vagy 2 hét múlva, mikor már ágyat se biztos, hogy fogsz kapni, és a folyosón fognak fektetni, vagy az életmentőberendezéseket kor és egyéb szempontból privilégizálni fogják.
Immunrendszerét tuningolja mindenki, C- és legfőképp D-vitaminnal, sok mozgással, sporttal, akkor nagy eséllyel (80%) kisebb influenzaszerű tünetekkel megússza.
A tesco hyper, Aldi, Lidl, stb a legkevésbé veszélyesek, komoly szellőztetőrendszer működik bennük viszonylag nagy területen. Sokkal jobban terjed pl osztálytermekben, kis konténertrafikokban, ahol megreked a levegő, és kicsi a terület.
Én eddig megúsztam, Január óta terepfutok napi 1.5-2.5 órát az erdőben egyedül.
Emiatt most arra álltam rá, hogy heti maximum 1x bevásárlással próbálok beszerezni mindent a lehető legkevesebb érintkezéssel, és itthon vagyok egész nap.
Itt HA-n is van korona vírus topik, napi 1-2* érdemes átfutni. -
envagyok
veterán
válasz
Vérboci #34681 üzenetére
Ha a latin zene megfelel, akkor a kuba, igaz ott főleg koktélok vannak.
A richards-nál a torony helyén.
Elő szintis zene van még a régi merkur telep után a töltésnél, ott sör fröccs is van, vagy rábapatonán vannak hasonló bulik.
Ha nőnapra keresel, még a fehér akác péren alkalomszerűen -
envagyok
veterán
válasz
Joker88 #34666 üzenetére
1.: Nincs Audi, VW Skoda busz
2.: Eredetileg a Mercedes buszok Kecskemétre mentek (Ott van ugye a Merci gyár), de a kisalföld volánból énykk lett pár éve Szombathelyi központtal, majd nemrég Volánbusz, ami országos cég, és a Borkai malőr után kellett egy extra esemény (Csoda új buszok Győrbe) az új papagájos polgármester jelölttől, hogy megpróbálja bebiztosítani a nyerést. -
envagyok
veterán
Egy igényesen összerakott Gamer PC-je lett eladó egyik barátomnak.
Jelenleg HD6950 VGA van benne, de fejleszthető bőven.
89K
[link] -
envagyok
veterán
Győr környékén keresek autóvillamossági szerelőt, az se baj, ha francia autó vagy Renault expert az illető.
Tudtok valakit javasolni? -
envagyok
veterán
válasz
Dryman #34616 üzenetére
Nem alaplapba keresem, hanem hangkártyára.
Mindegyiken 2 slot van.
AWE32, abba maximum 2*16MB megy, abból 28-at lát. [link]
Gravis plug&play pro, abba 2*4MB a maximum, amit kezelni tud. [link] [link]Ebay-en találtam is, de csak nagyobb csomagban pl. 4*16MB, 16k-ért, de nekem a másik hangkártyába 2*4MB rakható maximum, meg nem biztos hogy megy, mert lehet nem kompatibilis (80ns vagy gyorsabb kell), meg drága is, azért gondoltam rákérdezek itt, hátha...
1MB-osak vannak most bennük, így 2MB a memória össz, de az kevés, doom is olyan 4,8MB-os wavetableval hangzik jól. -
envagyok
veterán
Keresek régi videókártyákat, hangkártyákat, alaplapokat, processzorokat a gyűjteményembe!
Videókártyák:
3Dfx Voodoo
AGP és PCIe:
Nvidia:
TNT2 ultra, Geforce 256, Geforce2 ultra, Geforce 3 ti500, Geforce 4 TI4600, Geforce FX5800 ultra, 5900 ultra, 5950 ultra, 5600 ultra, 5700 ultra, 6800 ultra, 7800GTX, 7900GTX, 8800 GTX, Ultra, 9800GX2, GTX285, GTX295, GTX480, GTX590 GTX690ATI/AMD
Radeon 7500, 8500, 9700, 9800pro, 9800XT, X800XT, X850XT, X1900XTX, X1950XTX, HD2900 PRO, HD2900XT, HD3850X2, HD3870X2, HD4850X2, HD4870X2, HD5970, HD6990, HD7990Matrox Parhelia
S3: Savage 2000
Kyro
XGI Volari videókártyák
SiS Xabre
Hangkártyák:
PCI-os Creative Soundblaster Live, Audigy, Audigy 2, Audigy 4 (Ezekből csak dobozos!)
ISA:
Gravis Ultrasound
Creative AWE32, AWE64, Sooundblaster pro, pro2, 16Alaplapok: Hosszú lenne a lista, alapvetően adott korszak jól felszerelt modelljeit lehetőleg dobozával (Foglalat Socket1-1366-ig) Főleg keresek socket 370-es RDRAM-os alaplapot.
Processzorok: 1990-2010-ig csúcsmodellek Pl: Pentium 4 extreme edition, Pentium 3 katmai 600 slot1, coppermine 1100 slot1, Pentium 3 1.4S tualatin socket370, Core2 duo x6800, qx6800, qx6850, qx9650, qx9770
Ha van bármid, pü-ben írj
-
envagyok
veterán
válasz
cryingdr4g0n #34574 üzenetére
Ott nem tilos a rögzítés, és csak azzal engedi?
-
envagyok
veterán
Keresek még Győrújbarát környékén lakó hálózat építéshez jól értő kollégát.
Sajnos mostanában vannak problémák itthon, amik túlnőnek az én tudásomon, jól jönne egy kis segítség. -
envagyok
veterán
Ha valakit érdekel van 2 hibás 24-es monitorom (medion, philips) olcsón, illetve van még ki nem próbált 22-es fehér megsárgult talp nélküli Fujitsu monitorom 4-5Db és egy talpas 19-es szintén jóárasítva.
Ha valakit érdekel átnézem őket.
Pü. -
envagyok
veterán
Sajnos az ingatlanpiacra ez jellemző.
Hiphop felmegy, de esni csak lassan fog.
Értsd: Józsi hallotta hogy a házában Irénke 20 misiért tavaly eladott egy hasonló lakást, dehogy adja olcsóbban, kivár. Kényszerértékesítők fogják szépen apránként levinni az árat, amíg a kereslet és a kínálat egyensúlyba nem kerül. De az elmúlt években a nyugatra vándorlás, a csok, az Elfogadhatatlanul alacsony betéti kamatok (emiatt kivették a pénzt és a jobban fialó ingatlanba fektették) és az olcsó hitelek miatt sajnos a keresleti oldalt növelte, a kínálat szinte alig nőtt közben. Ezek torzító hatását figyelmen kívül hagyva egy 40 éves 50nm panel valós értéke avultatva kb 6 millió forint. -
envagyok
veterán
Szintén
Illetve szeretném megköszönni mindenkinek innen a segítséget, és együttműködést. -
envagyok
veterán
Ha valaki szeretne gyereknek játszogatni venni olcsón pc-t, írjon.
DDR3-as 4GB-os AMD gép 1GB VGA-val 25k
Core i5 2.gen-es gép 8GB rammal GTX750Ti 2GB VGA-val 65k
Intel Core2qQuad 4 magos gép HDMI-s VGA-val 20k
Mindegyik komplett, csak be kell kapcsolni, és használni.
Videókártyák lennének még GTX1060 6GB, GTX970 4GB, RX570 8GB új garis, RX5700 8GB 1 órát használt újszerű garis. 50,40,50,100 ezer forintért.
Vannak még DDR2 2GB, DDR3 2-4-8 GB ramok is. -
envagyok
veterán
Keresek AMD Socket 939 vagy AM2 crossfire alaplapot (dupla pciexpress csatlakozó)
Privátban várok ajánlatokat. -
envagyok
veterán
Keresek vállalkozót, aki egy medion laptopban a beépített 18650--es akku cellasort ki tudja cserélni. Már nem emlékszem, kb 3 4 cella.
Én is gondoltam rá, hogy megcsinálom, de csak taknyolósan tudnám megforrasztani.
Ha van is 18650-es cellája valakinek, előny. -
envagyok
veterán
Győrben hol lehet olcsón szemüveget venni , csináltatni ?
A bevásárlóközpontok kamu akcióiból kezd elegem lenni. 50000 a keret, 20-40000 a lencsék. Kb mindkettő a töredékét éri -
envagyok
veterán
Őszi padlástakarítás:
8 db ház, 5-ben táp is van, 2-ben alaplap, cd-dvd-k, mobilrackek, valamelyikben mintha hdd is lenne, működés ismeretlen : 5000Ft összesen
Ha kell még, van, lesz több is eladó, akár 775-ös lappal is.
Eladó 10Db laptop összesen 10000Ft-ért.
MIndegyiknek van valami nyűgje, 1 kijelzője hiányzik, és egynek a billentyűzete.
Táp nincs.Ebből is van/lesz több is.
Külön lehet vinni a gépházakat, laptopokat, de nem bontom meg őket.
Csak személyesen, Győrújbarát.
Privátban várom az érdeklődést. -
envagyok
veterán
2TB Seagate Barracuda, mindössze 24 napot ment, 12000Ft
-
envagyok
veterán
Budget Gamer PC olcsón:
i5, 8GB RAM, GTX 1050Ti 4GB VGA, Wi-Fi, 500GB HDD, Windows 10
[link] -
envagyok
veterán
Keresek Győrben vagy környékén hibás nvidia 8800gts 8800gtx 8800ultra videókártyát.
Igazából csak a csavarok kellenek belőle, amik a hűtés felfogatják.
Ha valakinek lenne valahol elfekvőben, privátban írjon, köszönöm -
envagyok
veterán
Nekem is keres a párom.
Régebben, a gyerek előtt trafikban és butikban dolgozott, szóval eladói munka lenne jó, 3 műszak kizárva.
Ide is jöhet infó, ha tud valaki valamit. -
envagyok
veterán
válasz
sotetlovag97 #34182 üzenetére
Levált a tekercs, hangfalszerelő párezerért javítja.
Valahol csanak és tényő között lakik egy.
Ha cserélni szeretnéd, avx.hu fórumán jó eséllyel találsz -
envagyok
veterán
Garázsvásár Győrújbaráton.
KTM kismotor hiányos (lámpa, stb) de működő
Sok sok hardver szinte kilós áron gombokért csokiért, sörért borért (van am2, s775, régebbi, ) HDD-k, cd, dvd, floppy meghajtók. (vannak újabb cuccok is, de azok értelemszerűen drágábbak)
Hibás és jó monitorok, hibások szintén aprópénzért,.
Vannak hibás újabb (1156,1155,1150,1151) alaplapok, szintén olcsó áron
házak, tápok
cipők ruhák sok hordva se volt, férfi 44-45 L-es méret, nőri 38-39 M-es méret
Baba holmik 2 éves korig (fiú) -
envagyok
veterán
Geforce GTX 1060 6GB MSI Gaming X és Gainward jó áron, kb 1 év garanciával:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest