- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sotetlovag97
tag
Srácok, ha paypalon keresztül utalok pénzt és esetleg nem érkezne meg valami akkor kaphatok vissza pénzt?
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #27895 üzenetére
-
sotetlovag97
tag
válasz
kovacsroli #27894 üzenetére
Pü!
-
sotetlovag97
tag
válasz
kiszi07 #27814 üzenetére
Köszönöm szépen, ilyet is tanácsoltak, de én jobban bíznék a 8pinesben.
Igazándiból a laptopomhoz akarok külső videókártyás rendszert összehozni.
Itt ebben a fórumban tanácsolták ezen utóbbi kérdésem alapját is.Amúgy a táp egy exp gdc beast és gainward gtx 970 pároshoz kellene.
Dryman: A te válaszaidnál mindig meglepődök, hogy mennyi mindenről mennyit tudsz.
Sok hasznos infót tudtam meg most is, csak lehet megkíméltelek volna jó pár sor leírásától, ha előre leírom, hogy mihez kellene a táp. De azért köszönöm és RePült.Remélem a hiányzó dolgokat most pótoltam.
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #27812 üzenetére
És még esetleg valakinek lenne egy minimum 500w-os (de végülis bármi érdekelhet) moduláris vagy nem moduláris tápja, amit cserélne vagy amibe beszámítana pár darab vmx 100-at?
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Valaki esetleg tudja, hogy hol lehetne ilyet venni Győrben? Vagy akinek van 1db eladó, azt is szívesen fogadom.
-
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Eladó lenne újra pár dolgom, jó áron, ittenieknek kis kedvezmény is mehet.
Itt vannak a dolgok. -
sotetlovag97
tag
válasz
Dryman #27770 üzenetére
Dryman, lehet neked lesz igazad, mert a mostani sim csere után is ugyan az a hiba. Hívni nem tudok, sms van és mobilnet is.
Ezt azért nem értem, mert zozyk kolléga is pár napja vette a kártyáját a vodafone-nál és azzal simán ment, semmi szétkapcsolás meg hasonlók nem voltak...Már komolyan nem tudom mi lehet a baja.
A telefonnak semmi, mivel akkor zozyk kártyájával sem ment volna.Lehet a telefon meg a simem utálják egymást...
-
sotetlovag97
tag
Itt is megköszönném, hogy segítettél és rájöttünk pár dolgora a telefonnal kapcsolatban.
Másodrészben pedig nem tudna még valaki egy T-mobile-os nano simet biztosítani 2 percre kb.
Mert azzal még nem próbáltam és vodával működött a telefon, de telenorral nem és rá akarok jönni, hogy csak telenornál van letiltva és a többivel mehet vagy t-mobile-lal sem megy és akkor voda függő a telefon.Erre keresnék még 1 embert győrben.
-
sotetlovag97
tag
Nem feltétlen kell voda, tőlem még román sim is lehet, csak 1 hívást had nézzek meg, hogy eldobja vagy nem.
zozyk: Pontosan hogyan talállak majd meg, mert hívni ugye nem tudok. :/ Amúgy a holnap az jó.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem. A telefonom pár napja szórakozi velem. Sms-t tudok küldeni és mobilnetezni is de ha hív valaki vagy én akarok valakit akkor eldobja a hálózatot.
Remélem hogy nem a telefon hibája hanem a sim kártyáé és ehhez keresnék olyan embert aki pár pillanatra kölcsönadná a nano sim méretű kártyáját(mivel ha jól tudom ez kell az s6 edge-be).Mivel hívni nem tudtok és én sem ezért főleg itt vagy privátban várom a jelentkezőt, már ha lesz ilyen.
Tényleg csak 1-2 perc és csak annyi hogy meg kell nézni hogy arról a simről tudunk-e hívást indítani, ha igen akkor lerombolom a vodafone-t.
-
sotetlovag97
tag
válasz
vidobali #27727 üzenetére
Másik topicban szerintem mongoose123 tud neked segíteni.
Vagyis legalább ott is tudnak tanácsot adni. -
sotetlovag97
tag
Az árkáddal mostánában csak ügyesen, mert nem akarok rémhíreket terjeszteni, de dunaszegen(egy faluval arréb)pont ma mondta nővérem, hogy többen is mentek orvoshoz rühességgel. Végül kiderült, hogy a migránsok amit behoztak már karácsonytól kezdve és ahol üldögéltek ott lehet elkapni. Csak leülsz egy székbe és kész, lehet nem azonnal jön ki, mint ahogy ez most is volt, de én amúgy is kerülöm az árkádot, de így...
Nem rémhíreket akarok terjeszteni, mivel az ottani orvos is mondta.
-
sotetlovag97
tag
Rendben, köszi, csak eddig a sráccal az üzletig nem jutottunk el, szóval így egyenlőre talonban marad sajnos... :/
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Esetleg valaki tapasztaltabb vagy rutinosabb itt, ha egy macbook air 13-as kijelzőcseréről lenne szó?
-
sotetlovag97
tag
válasz
kovacsroli #27643 üzenetére
Üdv!
A teljes pakk nem érdekelne, de esetleg egy játéklistát tudnál dobni?
Lehet egyik ismerősömet érdekelné 1-2 cím. -
sotetlovag97
tag
Vagy ha valaki mostanába akar laptopot venni azt is megbeszélhetjük.
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Esetleg lenne itt olyan úriember vagy esetleg hölgy aki beszámítaná egy gamer pc-be a samsung laptopomat?
Nem kell feltétlenül garisnak lennie vagy ha csak a főbbek azok, akkor az sem gond, ha jó áron van.A lényeg, hogy 1150-es lap és proci legyen. Akár lehet itx is, de egyenlőre vga nélkül érdekel.
-
sotetlovag97
tag
válasz
stairmaster #27609 üzenetére
Külső hdd-hez kell kábel?
Hát ilyet nem tudok, hogy hol tudnál szerezni. -
sotetlovag97
tag
Üdv!
Esetleg valakinek itt lenne eladó vagy cserélhető 1-2tb-os külső hdd-je?
Gari jó lenne, ha lenne rá valamennyi és usb 3.0-ás legyen.Ha esetleg beszámítana az eladó headsetet vagy fülhallgatót az többszörösen jó lenne!
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Nem rég vásároltam humblebundle-n és megmaradt egy 20% off Just Cause 3(így ez az oldalon 40euró) és egy 33% off Life is Strange Season Pass(így ez 11,38 euró), én ezeket nem tervezem így valakinek odaadnám egy csokiért vagy valamiért.
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Eladó lenne pár fül és fejhallgatóm, valamit headsetem, mint azt megszokhattátok.
Holnap pesten leszek fenn.
Itt találjátok a hirdetést. -
sotetlovag97
tag
Üdv!
Valaki innen nem tudna segíteni, hogy a headseteknek a fülre akasztós részét vagy illesztékét, szóval nem magát a headsetet azt hogyan hívják, meg hol lehetne olyat beszerezni?(konkrétan ami jó sennheiser ezx 80-hoz, ezx 70-hez vagy sennheiser presence-hez)
Jó lenne csak ezeket a kis gumi vagy műanyagokat megvenni hozzájuk. -
sotetlovag97
tag
válasz
zsigee #27321 üzenetére
Jamba: Hirtelen ezt találtam és igen eeprommal kell megcsinálnod. Hát lesz egy kis meló én nem biztos, hogy neki mernék állni.
Nem rövid művelet az tény, de suli vagy munks melett nehéz lenne.http://0xff.org/utiles/lenovo-thinkpad-t530-supervisor-password/
kangool: Hogy jött szóba Győrzámoly, ha érdeklődhetek?
Mivel én meg győrladaméri vagyok. -
sotetlovag97
tag
válasz
kovacsroli #27275 üzenetére
A-Grafi kft az arrabonához közel van. Ott szerintem mindent tudnak adni. De jobb ha megkérdezed.
-
sotetlovag97
tag
válasz
Bobrooney #27247 üzenetére
Hát igen úgy, hogy nem eszel előtte, úgy biztos ütősebb.
Amúgy meg az csak menőbb, hogy ha annyit iszol vagy még többet is mint a többiek és még sincs semmi bajod tőle, a többiek meg már rég fekszenek vagy nagyon jól vannak.
Amúgy a jó hangulat függetlenül az italtól is megvolt. -
sotetlovag97
tag
Üdv mindenki!
Meg volt a buli. Az orosz fény nem volt akkora szám bár rajtam kívül mindenki totálon volt. Engem nem ütöt meg annyira.
Amúgy esetleg mr joe kollégáról tudtok valamit? Régen még egy táp kapcsán beszélgettünk, csakelévült az ügy.
Most megint ráírtam és láttam hogymár egy hónapja nem volt fenn...
-
sotetlovag97
tag
-
sotetlovag97
tag
válasz
Jazzos #27227 üzenetére
okiDoki: Már nézegettem ott őket, de egy probléma van.
Péntek estére kell.De azért köszi.
Bobrooney: Köszönöm szépen az eddigi segítséget.
Majd adok a fényből.Jazzos: Hát én extra fényről hallottam eddig amikor fekete absinthe-ra nyomják ki a vodka-szódát.
Rómeó: Hát mi még azért nem ott tartunk, csak megnézzük a fényt.
Végezetül pedig, ezt egy másik fórumon olvastam:
"A fény gyújtson elborult, sötét elméinkben világosságot barátaim!" -
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Megint kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy győrön belül hol tudnék venni szódásszifont és hozzá patront?
-
sotetlovag97
tag
Köszönöm az infot és a telefonszámot pedig megköszönném.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Esetleg tudnátok mondani olyan üzletet vagy embert Győrön belül, aki esernyőjavítással foglalkozik?
-
sotetlovag97
tag
Már az egész baross út, dunakapu tér és széchényi tér is tele van forraltboros és pálinkás, valamit többféle finomságot árusító pultokkal.
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Szülinapom és a black friday alkalmából feltettem a füleseimet és minden mást egyben 50e forintért.
Ami szerintem jutányos tekintve hogy így kb. 2000 forintos darabárra jönnek ki. -
sotetlovag97
tag
Üdv!
Szeretném lecserélni a laptopomat egy asztali pc-re csak még nem vagyok biztos benne, hogy a megfelelő árat megkapnám érte, ezért először tájékozódni szeretnék több helyen(akár itt fórumon is), hogy ki tud-e olyan személyről aki felvásárol notebookokat vagy olyan boltról Győrben vagy környékén, amikkel már van tapasztalatotok.
A laptopom egy samsung np350v5c-s03hu típusú laptop.
Ha esetleg érdekelne valakit innen is és meg tudunk egyezni egy normális árban, akkor fogadom a PÜ-ket.
Itt van pár info:Típus: samsung np350v5c-s03hu
Proci: i5 3210m
Ram: 6 gb
Vga: hd 7670m 2gb
Hdd: 1tb samsung(mondhatni új)Jó állapotú, talán kisebb karcok vannak rajta, de még az sem biztos.(Még a kijelző hátoldalán rajta van a samsung feliratot védő fólia is)
A touchpad mellett lévő kis részen a tenyerem nyoma ott van, mivel ott tartom ha gépelek rajta.(de ez szerintem megoldható probléma).
Kb. háromhavonta tisztíttatva van és lesz is. Nem régen lett benne hdd cserélve amire 1 év garancia van. Néha szoktam már csal használni netezésre és a PH-s ügyek intézésére.
Meg van hozzá mindene, a doboz amiben vettük és a papírok is. Gari már nincs rá.
Ehhez vettem egy EXP GDC Beast külső videókari adaptert, de még nem építettem be. Az is dobozában várja gazdáját, csak az alsó részén az egyik sarkán van lepattogva egy kicsit az a "fa" része, sajnos már én is így vettem, de nem igen reklamáltam érte.
Hamarosan jön bele egy intel 320 160gb-os ssd korion kollégától és 2 hó garival, ha minden igaz, ez egy optibay-el lesz beépítve és akkor megy tisztításra és akkor friss windows lesz rátéve.
-
sotetlovag97
tag
Hát ehhez a témához sokat hozzáfűzni sajnos nem tudok, mert a felsoroltak közül jó, ha 1-ben jártam.
De viszont szégyen, hogy ezek a dolgok megtörténhetnek egy étteremben, ahol a vevő/vendék kiszolgálása és "vidítása" a cél. Már lassan jobb hely lesz a kebab ház.
De sok múlik sajnos a személyzeten is, hiába, hogy a helynek jó hírneve van és mindenki kedves, kivéve a te felszolgálódat, akkor ott az egészre rányomja a bélyegét...De én egyet tudnék ajánlani, ahol jártam, még nyáron. Patkányos, Vidra csárda. Ide alakalomtól és eseménytől független is érdemes elmenni, mert szép a táj és nyugalom van, egyszerre nincs ott(legtöbbször amikor én ott voltam nem volt)sok ember és kedvesek a kiszolgálók és nagyok, táplálóak az adagok(számomra ez is mérvadó) és finomak, ami ugye nem elhanyagolható szempont. Mivel nyáron, szúnyogos időben voltam, így kint sok volt a szúnyog, de mivel profin felszerelték a szúnyoghálókat,ezért minimális vagy inkább semennyi kártevő nem jutott be. Legkondi is van benn, de ezt én annyira nem bírom, szóval nem a közelébe ültünk...
Nagyjából ennyi, jó hely, jó étel, kedves felszolgálók és normális árak és azt hiszem mindenféle kártyát elfogadnak, lehet még paypal-lal is lehet fizetniEnnyit tudtam hozzáfűzni srácok.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valakit nem érdekelne egy fullos harman fejes?
Brutálisat borít.Topictagoknak kedvezmény is lehetséges.
-
sotetlovag97
tag
válasz
bendeguz76 #27076 üzenetére
Ha garázsban jó helyen voltak tartva akkor még jó lehet, de azért 15 év az 15 év.
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Esetleg lenne valakinek egy minimum 650w-os garis tápja, aminek az árába beleszámítana egy 550-es corsair vs550-et?
-
sotetlovag97
tag
Üdv, újra.
Remélem még nem unjátok nagyon a fejem, de gondoltam egyet és feltettem egy kalap alá az összes fül és fejhallgatómat meg headsetemet.
Ha esetleg valakit érdekelne és lenne egy érdemben elfogadható ajánlata az ne habozzon. -
sotetlovag97
tag
Üdv, újra!
Esetleg valaki tudja honnan lehetne letölteni egy letiltás elleni garancia formanyomtatványát vagy mintáját?
-
sotetlovag97
tag
-
sotetlovag97
tag
Ha Győrladamér felé is eljössz a vendégem vagy egy kávéra,de miután kifizetted.
-
sotetlovag97
tag
válasz
Dryman #26903 üzenetére
Részemről is egyetértek veled bár én még nem üzleteltem vettel-lel, de régebben nekünk is volt egy kis nézetéltérésünk, de azóta normálisabb lettem(ha nem is teljesen).
De én is üzleteltem már győri emberekkel és ha dolgom akadt éppen győrben és be tudtam iktatani, akkor akkor adtam át a terméket a vevőnek, mivel úgy neki is könyebb, de mivel még diák vagyok és a bérletet ígyis-úgyis meg kell vennem havonta, így ha az idő is engedi akkir szívesen be is buszozok Győrladamérról és még sétálok is, ha ezzel meg tudom könnyíteni annak a dolgát aki esetleg előző nap dolgozott és fáradt vagy akármilyen más dolga lenne autókázás helyett. -
sotetlovag97
tag
válasz
stairmaster #26886 üzenetére
Megvan!
Egész jól felépített kis űrlap.
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Ahogy mondtam felraktam mindent apróra, amit találtam. Topiklakók egy kicsit alkudhatnak is.
-
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Eladó lenne barátom nikon d5100-as gépe, mivel másik gép megléte mellett felesleges.
Másfél évig használt!
Dobozos, hibátlan újszerű állapot,nem karcos, leharcolt , fullos, de objektív és táska nélkül.Kittobjektíves dobozban tudja küldeni de ugye obi nélkül!
A felsoroltakon kívül semmi sem hiányzik a pakk-ból.(megvan a nyakpánt,objektív takaró stb..)
Telepítő cd-t még keresi de az is meg lesz, ahogy az útmutatók is. Lelkes kezdőknek kiváló vétel!Eredeti dobozában adja, edigitalos számlával. Még másfél év gari van rajta és mindössze 13 000 expo van a gépben!!
Képeket félórán belül készít és akkor tudom elküldeni az érdeklődőknek privátban, de felteszem google drivba is és linket is ide teszek majd.
Topiklakóknak 76e.
Csere, beszámítás most nem játszik.Képek hamarosan!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest