- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borokafa
őstag
válasz
memphis221 #14818 üzenetére
-
Borokafa
őstag
válasz
sladka_pani #14140 üzenetére
940-et nem tud, ahhoz valami átalakító kellene
-
Borokafa
őstag
Üdv, 512-es sd ram nincs valakinél feleslegben?
-
Borokafa
őstag
válasz
sladka_pani #12746 üzenetére
Hoppá, dupláztam
-
Borokafa
őstag
válasz
sladka_pani #12746 üzenetére
Ez már egész jó vga, nem llano
és 4mag, A BF3-at próbáltam egy kicsit vele, gyönyörűen ment, de sajnos a monitorom nem fullHD-s
-
Borokafa
őstag
válasz
sladka_pani #12741 üzenetére
Folyamatosan jelennek meg az alaplapok, itt már Asus , Asrock, Giga kaphatók. Mondjuk én szokás szerint Gigával raktam össze.
És mi a drága? Szerintem meg nem az. A komplett gép amit összeraktam 91k volt 8Gb memóriával, 1TB-os vinyóval stb... -
Borokafa
őstag
válasz
sladka_pani #12731 üzenetére
Szerintem otthoni felhasználásra bőven jó az FM2. 25k-ért kapsz egy 4magos procit 5600k és egy közép kategóriás vga-t.7650 (és még tuningolható is) Egy elfogadható alaplap 20k-tól indul. A proci tudása kb. mint az FX4100-4170. Ennél olcsóbban egy elfogadható gépet összedobni...
Netezés közben a teljes gép fogyasztása tuningolva
40W körül volt. Full terhelve 140W normális táppal. Ja és gyors a rendszer. Én azt hiszem át fogok állni majd rá .
-
Borokafa
őstag
Én azért raktam össze a trinityt a kollégámnak, mert ez volt a leginkább költséghatékony, azaz egy elfogadható proci és jó videoteljesítmény. (alaplap 21, proci 25k volt)
Arról nem beszélve, hogy itt a proci teljesítmény szabadon változtatható nem úgy ,int az intelnél. Kisebb intellel nem is hasonlítgattam, de azért egy i5 2400-al igen. -
Borokafa
őstag
-
Borokafa
őstag
válasz
memphis221 #11061 üzenetére
Aida64
Everest már régen megszűnt -
Borokafa
őstag
Sziasztok, nincs esetleg valakinek egy felesleges Athlon X2 procija? AM2 és AM3 is megfelelő.
-
Borokafa
őstag
válasz
papaizsolt #10145 üzenetére
És a lemezeid jók?
-
Borokafa
őstag
válasz
papaizsolt #10143 üzenetére
Vagy memória hiba, vagy nem tudja olvasni a lemezt az olvasód.
-
Borokafa
őstag
-
Borokafa
őstag
válasz
sladka_pani #9884 üzenetére
Jazzosnál szokott lenni a boltban univerzális töltő.
-
Borokafa
őstag
válasz
sladka_pani #8975 üzenetére
A SATA3-as OCZ Agility3 60GB 17k volt, 3év gar (520/480 Mb/s ha jól emlékszem)
-
Borokafa
őstag
Nekem tegnap óta van ssd-m, problémamentes volt a telepítés. Ez egy csoda, minden megtáltosodott.
-
Borokafa
őstag
Kis konfig frissítést végeztem, cuccok az adatlapomon. A konfig fogyasztása most így netezés közben 62W és nem gyenge cucc. Tehát az AMD sem egy zabagép azért.
Jani, nem tudtad kivárni azt a jó kis ájemdét -
Borokafa
őstag
válasz
sladka_pani #8677 üzenetére
Nálam akad hozzá való erős hűtő, full réz Zalman, még súlyra is húzós
-
Borokafa
őstag
válasz
Speeedfire #7943 üzenetére
A SATA2-SATA3 esetében is olyan magas az átviteli sávszél, hogy nem ez a döntő, hanem a vinyók sebessége.
-
Borokafa
őstag
Nem rosszak amúgy a Bulldozerek sem. Nagyon alul lehet feszelni őket, és még úgy is szépen mennek. A 33-35k körüli ár vonzóvá tudja tenni. Memóriakezelésük kimondottan jó.
Nekem mondjuk otthonra biztos nem kellene olyan gép(proci) amin szinte semmit nem tudok állítani -
Borokafa
őstag
FX 4100 hát szerintem felejtős nagyon. A 6100 már hosszabb távra is elfogadható lehet, több szálas alkalmazásoknál komoly előny a több mag .(árban is tűrhető ) Egész jól tuningolhatók, de ezt jelentős fogyasztás emelkedéssel is "honorálják", ebben az esetben a gyári hűtés már kevés.
A 2400 keveset fogyaszt, egész gyors
Alaplap választáskor inkább a lap szolgáltatásai alapján érdemes választani, mivel tuning az itt nincs
Egyébként rengeteg összehasonlító teszt található a tudásukról, az segíthet a választásban. -
Borokafa
őstag
-
Borokafa
őstag
válasz
Speeedfire #6593 üzenetére
-
Borokafa
őstag
válasz
sladka_pani #6443 üzenetére
Olvastam
A csodákra bizony még várni kell
Ott van pl. az Intel atom....... -
Borokafa
őstag
válasz
knifemaster #6399 üzenetére
Brisbane magos procik már 65nm -es csíkszélességgel készültek a Windsor pedig 90-en, ergo a Brisbane az ajánlottabb.
A legjobb tuningpotenciállal pedig az F3-as Windsor magosak rendelkeznek, de ez sajnos téged nem érint -
Borokafa
őstag
Zoli! Mindent a vevőkért, a haszon csak másodlagos
-
Borokafa
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest