- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazzos
őstag
válasz
atos19881101 #34741 üzenetére
Az még nekem nem fordult elő 20 év alatt, remélem nem is fog
G@ben boldog névnapot!
-
Jazzos
őstag
válasz
atos19881101 #34738 üzenetére
Én 65-tel szoktam menni, azért még nem küldenek üdvözlőt...
-
Jazzos
őstag
Van valakinek gyakorlati tapasztalata abban, hogy milyen elektromos egyszemélyes kisautót érdemes venni? Jó lenne, ha minimál terepen elmenne, meg ne essen szét 1-2 év alatt. MP3, bluetooth, rendszámtábla-világítás nem feltétel. Köszi!
-
Jazzos
őstag
válasz
kovacsroli #34192 üzenetére
Nekünk is volt egyszer ilyen, a szerelő 3000-ért kivette a hajcsatot, az akasztotta meg a rendszert.
-
Jazzos
őstag
Nekem a kapszulás sosenemjött be, drága is, meg olyan közepesen nem jó.
Ilyet vettem: [link], imádom.
-
Jazzos
őstag
Sziasztok, 13 órát ment WD 2.5" 320GB SATA vinyó eladó 3990-ért. Kinek kő?
-
Jazzos
őstag
Dell D620 laptop T2300-as procival, 1 GB rammal, 60GB HDD (4 felpörgési hibás, szerintem nincs baja, de amúgy sata, nem gond cserélni), tökéletes kijelző, utángyári 90w táppal, xp szépen bootol vele, cukor áron 5000-ért mostazonnal valakinek?
-
Jazzos
őstag
FSP Raider 550W kb 5 éves táp használtban érdekel valakit? 9000 ft reális érte? Eladni szeretném, nem keresni rajta
-
-
Jazzos
őstag
Összejöttek az öregek búékozni.
-
Jazzos
őstag
BÚÉK! Mekkora buli volt, atyaúristen.
-
Jazzos
őstag
"Futtotakmég" típusú fekete használt ATX ház ingyen vihető, bónusz Logic tápegységgel. Esetleg vihetné olyan, aki már valaha vett tőlünk valamit.
-
Jazzos
őstag
válasz
kovacsroli #33011 üzenetére
Adorján Gábor Gyirmóton, ha ki bírod várni (engem szivattak sokáig, csak rá is ért a dolog), akkor nagyon szépen dolgoznak. Ha ott van autó, akkor már gyors a dolog, csak nehezen adnak időpontot. 1-2 hónapig ment a "hívj vissza jövő héten, hátha"...
-
Jazzos
őstag
-
Jazzos
őstag
válasz
ígyvanferi #32522 üzenetére
Optiplex 390, 790, valamit biztosan ki lehet fogni használtban, azok elég jók.
-
Jazzos
őstag
válasz
zsigee #32037 üzenetére
Én is drágállom a dolgot. De attól ez még nem lehúzás szerintem. BMW-be a 200.000 Ft-os olajcsere az már az, ha épp olvassa, akire gondolok.
De a BMW-s kollégának sem tartott senki pisztolyt a fejéhez. Ha magad akarod megcsinálni, akkor ebay-en már ahogy látom millió helyről lehet rendelni. Youtube-on van videó, hogy hogyan kell cserélni. Ha még azzal együtt sem szeretnéd bevállalni, akkor tessék meglicitáltatni itt a kollégákat, ki csinálja meg olcsóbban. Én hozzá nem nyúlok, az tuti.
Próbáltam már a sajátomat is 1-2x, de az már sosem lesz a gyári. Talán egyszer sikerült szépen egy régi Nexus tábla, mert az kerettel, kijelzővel, mindennel együtt rendeltük. csak hátlap lepattint, alaplap át, oszt csá. Mondjuk azt is a kollégám csinálta meg, mert nem bírta ki, hogy ne nyúljon hozzá, mire odaérek:
-
Jazzos
őstag
[link] Úgy látom, csak sima P9-re vonatkozik, Lite-ra nem. Azért rá kell próbálni, hátha mégis be lehet regisztrálni. Ha a postán feladod a Huawei pontnál, a TMX-be fogják vinni. Viszonylag gyorsan megfordul a szervizből a cucc.
-
Jazzos
őstag
4GB DDR3 asztali ramja valakinek elfekvőben lenne? Akár még 2x2 is jó lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Háztartási gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest