- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
valaki keres esetleg proci hűtőt? Megmaradt a régi gépből egy ID-Cooling SE-213-V2 , AM5-re is jó. 3k lenne az ára. Ryzen 7 2700at csendben hűtőtte.
-
sagesz93
addikt
Sziasztok győriek, valakit érdekel Sapphire RX590 Nitro+? Hibátlan állapotban, sose volt megbontva, nem volt bányász, saját gépembe van új kora óta, 35k körül gondoltam érne.
-
-
sagesz93
addikt
sziasztok, egy nagyon miniatűr játékhoz keresnék 2,7V 1F kondenzátort... valakinél bármi esély erre?
-
sagesz93
addikt
válasz
kovacsroli #39002 üzenetére
Szombati autószerviz nekik van gépük az automata váltó olajcseréhez/átmosáshoz. (facebookon van fent róla kép)
-
sagesz93
addikt
Valakinek 14” decathlon gyerekbicikli esetleg?[kép]
30k -
sagesz93
addikt
Valaki esetleg gyűjti / szeretne coca colás poharakat/sütis tányérokat? Megörököltünk egy elég szép számú készletet, nekünk 1 szett kellett belőle, a többit továbbadnám. Csináltam róla egy hirdetést + google drive képek, de még ezeken túl is vannak más fajták is.
-
sagesz93
addikt
-
sagesz93
addikt
valakinek alig használt 512es ssd 12k körül? patriot vpn100
-
sagesz93
addikt
Győr számtekbótosoktól kérdezném, valakinél: AXAGON ADSA-SN dokkolóállomás van raktáron? Persze árukereső ár feléért?
-
sagesz93
addikt
Sziasztok! Csak ma-holnap a győrieknek 90 lenne a masina: [link]
Lassan 700 lesz a benya, itt az alternatíva
Senki nem akar eljönni érte Győrig, én meg nem akarom postazgatni -
sagesz93
addikt
Nekem lenne egy tele tanknyi benzinem, de kocsi is jár hozzá : [Fiat Punto 1.2]
-
sagesz93
addikt
Sziasztok, nem keres valaki Győrben nagy tv-t? Nálam lenne egy jó LG, mivel nincs sok kedvem küldözgetni futárral egy jó ajánlatért cserébe odaadnám helyben valakinek.
[link] -
sagesz93
addikt
Powerbank érdekel valakit? 10000 meg 15000 mah új bontatlan egyik alcor másik adata márkájú. Mindegyiken 2db USB. Nagyobbikon lámpa is van. 4 és 6ezer Ft.
-
sagesz93
addikt
valaki keres olcsó okostelót Győrben? fél éves alcatel 3x 64gb új állapotban elején fólia- hátán szilikon tok még fél év garival 25ért vihető azonnal
-
sagesz93
addikt
Valakinek Győrben nincs szüksége egy Thermaltake Litepower RGB LED 650W tápra 1,5év pcx garival?
-
sagesz93
addikt
valakinek Győrben steelcase ipari irodai szék? örök élet a termék[link]
-
sagesz93
addikt
Sziasztok,
keresek 60k körül valami friss szériás VGA-t
valakinél eladósorban?
-
sagesz93
addikt
Hi!
tud valaki helyet Győrben vagy a környéken, ahol a legjobb áron vesznek meg aranyat?
-
sagesz93
addikt
sziasztok
ki mit gondol ezért a konfigért mennyi /lehet-e pénzt kérni?[link] most felraktam kb ennyiért de fogalmam sincs manapság ezek a dolgok mennyit érnek. Az SSD azt tudom, hogy ér belőle pár ezret önmagában, mert nagyon keveset futott, szerintem még 1 terra írás sincs rajta.
-
sagesz93
addikt
sziasztok ,
TV nálam is van eladósorban, nagyobbra váltás miatt
győrieknek extra jó áron vihető [link]
Illetve van egy régi konfigom, LGA775ös lap, Intel E5200, 3gb ddr2 ram, nvidia GT9800, egy 120as SSD meg egy 250 vagy 500as vinyó, meg hozzá egy Benq 22"es monitor, valakinek nincs esetleg rá szüksége? SSD-vel egész használható.
-
sagesz93
addikt
válasz
cortez25 #34631 üzenetére
erre reagálva lenne nekem is eladó BENQ 22" 1680x1050-es monitorom eladó + van mellé egy komplett gép is, LGA775 alaplap, Intel E5200 proci, 3GB DDR2 ram, NVidia 9800GT, kingston hyperx 120GB SSD nagyon kevés írással, WD 250GB HDD, DVD író egy fekete CHILI GREEN házban.. ez valakinek érdekes esetleg?
-
sagesz93
addikt
Sziasztok!
Valakit érdekel az alábbi ITX konfig?
Alaplap: ASUS PH77-I itx
Proci: Intel I5 3470 gyári hűtővel
Memória: Kingmax 8GB DDR3 1600Mhz
VGA: MSI GTX1050ti 4G OC
Táp: FSP HEXA 400W
Ház: CoolerMaster Elite 120 hibátlan állapotban
SSD+HDD-t viszem tovább az új konfigba.
ideális kis alap gamer cucc, ami bárhol elfér szinte
+ még sok kütyüm eladó itt: [link]
Győrieknek jár a szokásos kedvezmény, főleg ha több mindent visz valaki! -
sagesz93
addikt
Sziasztok
Valaki tud esetleg szakit aki mostanság konyhabútorba “telepít” LED csíkot? A villanyszerelő megcsinálta a kábelezést, már csak szalag-táp-Profil kéne, meg aki ezt összerakja. Sajna ő el van havazva, ezért keresek alternatív megoldást.
-
sagesz93
addikt
Sziasztok
Főnököm laptopja elhalálozott:
Dell Vostro 3550 I5 procival, egyszer csak nem kapcsolt be... SSD ki lett belőle véve. Valakinek ér valamit bontásra? -
sagesz93
addikt
Szevasztok
pár kütyü:
iPad 9,7" 6.gen 32gb space grey 2018 bontatlan győri átvétellel 92k
Xbox one s 500gb alapgép gyári csomagban mintha új lenne még kb 1-1,5 év garival győri átvétellel 55k
forza horizon 4 xbox one letöltőkód 10k
battlefield 5 deluxe edition xbox one letöltőkód 10k
xbox live gold 3 hónap 4k
Sony DSC-WX350B bontatlan digitális fényképező győri átvétellel 35kEgyéb infókért PÜÜ
-
sagesz93
addikt
Sony Xperia M2 győri topiktagoknak 13k
-
sagesz93
addikt
Sziasztok,
Ha esetleg valaki épp xboxot akar venni.. van nálam egy zsír új One S 1TB bundle. hirdetés
-
sagesz93
addikt
Sziasztok
Philips 4k tv jóáron eladó.. zsír új 2 év gari
-
sagesz93
addikt
Hali
Valakinél olcsó-jó SSD? 60-120gb körül -
sagesz93
addikt
-
sagesz93
addikt
válasz
sotetlovag97 #29797 üzenetére
Mindig az appot nyomatják gondolom a statisztikák miatt... de az, hogy ezért azt előbb indítják el.. nem volt valami korrekt. Viszont én cáfolnám azt, hogy kamu akció lenne, hisz én tudtam rendelni.
-
sagesz93
addikt
válasz
Dryman #29784 üzenetére
Nem tudom, nekem tavaly is, meg most is sima volt az xbox, és most még a laptopot is meg tudtam venni(tavaly meg az ipadet)... a TV-n tudtam gondolkozni, de inkább hagytam, star-light nem túl bizalomgerjesztő... a többi nagyobb akciósból is tudtam venni.(serpenyő, baba játék, külső akksi) Ami feltűnt, hogy a mobilos app minimum fél perccel előbb indult, mint a gépem. Tavaly a gépről vettem meg a dolgokat, most muszáj volt mobilról.
Az xbox és a laptop vásárlása között a rendelés szám 200-at ugrott, kb 20mp telt el a kettő között, szerintem az nem olyan sok. (ha egyszerre 130-150 ezren voltak az oldalon...) -
sagesz93
addikt
Sziasztok,
Valakinek itt Győrben van ilyen tápkábele? : [link]
Illetve keresek gtx 750 ti 2GB vga-t 25 ezer körül!
-
sagesz93
addikt
sziasztok,
van valakinél fekete előlapos hibátlanul működő DVD író? Az enyém már csak olvasni képes, és még néha szoktam írni lemezeket.... Fel tudom ajánlani beszámításra
-
sagesz93
addikt
sziasztok,
keresek Győrben ddr3 noti ramot 2 vagy 4gb-ot, 1333mhz-eset. Írjon akinek van, köszi
-
sagesz93
addikt
válasz
Thocy a ZAGY #28943 üzenetére
Kár, hogy nem jott ossze... Tovabbra is keresek nyomógombos telefont ! Vodafone kartyaval menjen.
-
sagesz93
addikt
Sziasztok,
Keresek ma/holnap átvehető nyomógombos telefont, egy kamera legyen rajta meg jó bőrben legyen, illetve vodafone-os kártyával menjen... van valakinél ilyen elfekvőben?
-
sagesz93
addikt
sziasztok,
valakinek ma átvehető 120as ssd esetleg?
-
sagesz93
addikt
Sziasztok
Valakinek nincs Gyorben lga1155 foglalatú lapja eladó? Alapverzio érdekel.
-
sagesz93
addikt
[link] Lenne egy ilyen bontatlan TV-m eladó minden okosságot tud, tegnaptól induló garanciával!
-
sagesz93
addikt
Sziasztok,
Ki tud Győrben olcsón vehető üres DVD-t? 100db érdekelne kb.
Köszi
-
sagesz93
addikt
na akkor én is kérdezek, Győrben van valami ajánlott emberke/cég aki gázbojlert szerel? A sajátunk szarakodik kicsit ehhez hívnék szerelőt.
-
sagesz93
addikt
Újból bedobom hátha...
Nincs valakinek egy 8gigás microsd-je amire nincs már szüksége? Megvásárolnám.
-
sagesz93
addikt
hali,
valakinek Győrben átvehető 8gigás microsd-je nincsen esetleg?
-
sagesz93
addikt
Sziasztok
Keresnék SATA winchestert, 160-250-320 környékit. A lényeg hogy rendszer vinyónak használni lehessen.(tehát mindenképp 100/100-as hibátlan legyen). Köszi
-
sagesz93
addikt
sziasztok
valaki tud segíteni CNC gép és számítógép hálózati összeköttetésében?
-
sagesz93
addikt
sziasztok,
keresnék VGA-t 7-8k környékén, HD4850, ilyesmi kategóriát.
-
sagesz93
addikt
32"es fullhd samsung eladó! Zsír új.
-
sagesz93
addikt
Lenovo Ideapad miix 10
windows 8as tablet(10re frissíthető), magyar billentyűzetes tartóval! -
sagesz93
addikt
Eladó Nokia Lumia 520, bontatlan! Hátha valaki hasonló olcsófont keres éppen.
-
sagesz93
addikt
Sziasztok!
Keresek egy jo minőségű tápot, minimum 350 de inkabb 400 wattosat, amin van minimum egy 6 pines csati VGA-nak.
Plusz keresek egy ddr2 ram modult 2gb méretűt. Lehetőleg 800mhz. Várom az ajánlatokat! Köszi. -
sagesz93
addikt
Sziasztok
Valakinél elfekvőben egy intel s775 proci hűtője? Minél olcsóbb megoldás érdekel -
sagesz93
addikt
sziasztok
Lenne nálam egy eladó ASUS 1001PX notebook.
Atom N450, 1gb ram, 250gb vinyó, szép állapot, 0akksi, töltőjével, win 10-el telepítve.
Irányár 20-25k körül.
Fekete színben -
sagesz93
addikt
Van nálam egy toshiba satellite l-505 13d laptop, ami bekapcsol, felpörögnek a dolgok, de képet nem ad, se hdmi, se dsub se a saját kijelzője. DVD drive is megy, meg ilyenek.
Bill kombinációk, bekapcs gomb sokáig nyomva tartása sem segít, valakinek valami ötlete? Még nem szedtem szét. -
sagesz93
addikt
sziasztok,
két dolgot keresek:
1. DVD felvevő...
létezik még ilyen valahol ilyen dolog, és fennmaradt működőgépesen?
2. USB APA-APA kábel...
Akinek lenne ilyesmije, jelezze priviben! Köszi.
-
sagesz93
addikt
válasz
Dryman #26451 üzenetére
Lehet nem is kéne hozzá G2, csak valamilyen LG készülék Kitkattel. Vagy ezért is rinyál a PC suite?
Komplett mentés csinált a telefonról a suite, vagy esetleg kategorizálva névjegyek - sms - stb? Mert ha egyesével mentette le, akkor azok fájljai más programmal is visszarakhatóak szerintem. -
sagesz93
addikt
sziasztok
occsó' monitort keresek az egyik kollegámnak. Annyi az elvárás hogy azért már "lapos" legyen. Amúgy meg tök mindegy. Az ár minél kevesebb. Legyen hozzá minden, ami a működtetéséhez szükséges.
-
sagesz93
addikt
Sziasztok
valaki szokott a pennyben vásárolni, pontgyűjtés végett, kellene nekem pár olyan pont
-
sagesz93
addikt
sziasztok
utolsó JJRC H6c kamerás quadkopter van nálam, már 4 számjegyű árral! Ennyiért semelyik webshopban sem kapja meg az ember. hírdetés
-
-
-
sagesz93
addikt
Keresek 30k-ig, használható, normál állapotú laptopot!
-
sagesz93
addikt
Ismét kapható nálam pár darab CX-10A kopter, húsvétra tökéletes ajándék!
-
sagesz93
addikt
Lenne egy ilyen kis csodám eladó : [link]
Nagyon jó kis cucc! -
sagesz93
addikt
sziasztok
valakinek vékony tűs Nokia töltője van esetleg?
-
sagesz93
addikt
Ismét van nálam készleten a JJRC H5C quadkopterből!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Synology NAS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest