- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
xuldar
addikt
Eladva, a topik zárható.
-
xuldar
addikt
Up!
-
xuldar
addikt
Up!
-
xuldar
addikt
Up!
-
xuldar
addikt
Up!
-
xuldar
addikt
Up!
-
xuldar
addikt
Idepofátlankodok, ha nem bánja a topik gazdája. Nekem is van egy eladó GX10i-m. 2 hetes, Vodafone-os, karcmentes állapotban. Az ára legyen mondjuk 17.
-
Stimpy
senior tag
akció van,20k-ért vihető.
[Szerkesztve] -
Stimpy
senior tag
még mindíg eladó.
-
Stimpy
senior tag
gx10i-ben nagyobb a memo,másról nem tudok.nem ocsmány,de elég karcos(azért ennyi)legjobb lenne,ha mégis jönnél pestre,vagy valahol félúton tali?(bár ez csak hétvégén jó nekem)amúgy másfél éves és hibátlanul működik.
-
ps2k
tag
Ja és mi a különbség a GX10 és az GX10i között?
-
ps2k
tag
re mail ment
-
Stimpy
senior tag
-
Stimpy
senior tag
Légyszi csörögj rám,és megbeszéljük.Jó a jövhét,csak biztosra kéne tudnom,hogy mi van.
Mennyit dobnál rá amúgy??? -
Stimpy
senior tag
-
Stimpy
senior tag
Érdekel.Milyen konstrukcióra gondoltál?Nekem még a héten kéne,csak pesten,személyesen..
-
Stimpy
senior tag
Tehát van egy ilyen telcsi eladó,karcos,vodás,de jól működik.Dobozában,cd-vel,töltővel,3 nap garit vállalok.
Legyen mondjuk 22k,de csere is szóba jöhet fényképezős,vodás v. függlen,de nem szétnyitható telcsire értékegyeztetéssel.
Repülhetnek az ajánlatok
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest