- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #529 üzenetére
Még azzal játszom, de tervezem, hogy váltok valami másra. Elegem lett a Northern Realms és Skellige paklik kombóiból, hogy a gyógyítóval behozza a gyógyítót, amivel behozza az újabb gyógyítót, amivel végül olyan lapot hoz be, ami további lapot/lapokat rak le. Ehhez képest a Monsters pakli nudli. Feltámasztás nincs, csak a Caretakerrel lehet az ellenfél graveyardjából behozni egy kártyát. Persze tudom, hogy vannak még az egyéb kártyák amikkel be lehet húzni újabbat (pl.: Johnny, Giant Toad), de akkor is.
Váltottam volna korábban is, de menet közben eléggé leépítettem a többi paklit a scrape-kért és még beletelik egy kis időbe mire pótolni tudom a veszteségeket. Volt például egy próbálkozásom a The Last Wish kártyával, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Most a Borkh Three Jackdaws-szal szívok. Az esetek több mint felében az ellenfél kivárja míg lejár a három kör és elpusztítja a legerősebb kártyákat és egyáltalán nem a kívánt hatást érem el. A maradék esetekben legalább részben sikerül az ellenfél legerősebb kártyáit kinyírnom vagy frusztrálnom az ellenfelet, aki emiatt előbb abbahagyja a fordulót vagy feladja (egy-egy példa volt ezekre). Úgyhogy most kuporgatom a scrape-t valami másik használhatóbbra.
Ennek tetejébe ráadásul többször vesztek, mint nyerek. Az a meglátásom így bő 73 órányi játékidővel a hátam mögött, hogy van még némi kiegyensúlyozni való az egyes paklik erőssége és képességei között. A Northern Realms és Skellige paklikat túl erősnek érzem a Monsters-szel szemben. A Scoi'taellel kerülök szembe a legritkábban, így erre ennyire egyértelműen ezt nem tudom mondani. Kaptam már ki elég komoly összeállítást ellenfélnek, de olyat is, amelyiket elég könnyű volt legyőzni.Kíváncsian várom milyen változásokat fog még hozni a beígért frissítés a vezérkártyák olcsóbb gyártási költségén felül. Nagyon remélem, hogy a paklikat is kiegyensúlyozottabbá fogja tenni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #534 üzenetére
Ugye most elég kevés lap van. Kérdés, hogy ennyivel fog indulni is (bár gondolom igen), meg hogy később milyen gyakran kerülnek be újak. Ha gond nélkül fent lehet tartani akkor is, akkor menet közben is ráérek bekapcsolódni, ha meg nem, akkor kár is nekiállni.
Amúgy a napi 2 óra játék teljesen esélytelen nálam -
Chronos85
tag
válasz
NyxNyxNyx #529 üzenetére
Engem is a monster fogott meg. Hiába ezek a weather kártyák olyan pluszt adnak, mint már említettem is, ami nekem nagyon hiányzik a HSből.
Sztem sem OP. Igazából a tribuche+phillipát érzem kicsit erősebbnek a többinél, de általában elmondható, hogy itt is jól körbejátszva bármivel lehetsz sikeres. Talán a scoital gyengébb. Annak ellenére, hogy jelenleg a legdrágább frakció, bár a törpés verzióval azért lehet haladni.Tudom, hogy még csak béta, de így 2 hét után mint már az elején írtam is, kevésnek érzem a lapokat. Nemtudom, hogy a jelenlegi reward rendszer marad-e, ami nagyon f2p barát. De napi 2-2,5 szinttel, elég gyenge nyitásokkal, már most összetudtam rakni 2 teljes értékű (max silver és gold kártyákkal) életképes deckeket, úgy hogy valódi pénzt nem tettem a játékba.
Most, hogy epicek lesznek a vezérek, amit nagyon jó ötletnek tartok, végre olcsón kilehet majd probálni más taktikákat is.A mostani rendszerrel durván 1,5-2 hónap alatt meglehet szerezni a jelenlegi teljes kollekciót f2p napi 10winnel, ami egyfelöl jó, de kétlem hogy 2-3 havonta tudnának új tartalmat tolni a rendszerbe, arról nem is beszélve, hogy ha senki nem költ a játékra, akkor miből tartják fent a gépparkot...
-
Ðávid
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #525 üzenetére
Jelen.
Én most mással nem is játszom. Eleve nem vagyok nagy játékos és ha valamivel játszom, akkor kizárólag azt tolom. Amikor elkezdtem a The Witcher 3-at, akkor kicsit több, mint egy éven át csak azzal foglalkoztam napi szinten. A Gwentet először hanyagoltam benne, aztán később megpróbálkoztam vele és nagyon megkedveltem, hamarosan eljutottam odáig, hogy mindig nyertem. Így amikor adódott a lehetőség az önálló kártyajáték béta tesztelésére, azonnal jelentkeztem. Itt nem olyan egyszerű a helyzet, kellően összetett és nehéz lett, a Witcherben levő eredetihez képest, ezért is játszom vele annyit, mert minél jobb szeretnék lenni benne. Ez azonban nem megy olyan könnyen. Az elmúlt 3-4 napban például többször veszítettem, mint nyertem. Apránként lépkedek előre, most éppen 38-as szinten vagyok.
#526 jer1cho és #527 BomiBoogie
Tegnap nekem is többször kellett a keresésre nyomnom mire végre talált ellenfelet. Olyan is volt, hogy egy parti után újra ugyanazzal az ellenféllel hozott össze, mert nem volt más (mondjuk egy ez pont nem tegnap történt).
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
NyxNyxNyx #525 üzenetére
Mert nincs mindenkinek annyi ideje.
Én örülök, ha napi 1 órát tudom nyomni, jelenleg lvl 15 vagyok. Meg amúgy vagy béna vagyok, vagy nincsenek jó lapjaim, de kb. minden 2. partit nyerem csak meg, szóval ezért sem tudok annyira haladni.200-ból a leadereket? Ez elég komoly váltás lesz akkor.
(#526) jer1cho
Igen, én volt, hogy nem próbálkoztam tovább, mikor már ötödször kattintottam rá és nem indult meccs... -
TazLeacher
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #525 üzenetére
Tegnap szörnyű volt, alig talált játékost, mindig 4-8 alkalommal kellett rákattintanom, hogy bedobjon valakit. Bár én még csak mostanában kezdtem, de nyomom bőszen még egy darabig. Kis esélyt látok rá, hogy tavaszig. Ha rendesen megismertem a lapokat, a taktikákat, összeraktam (jó)pár dekket, utána dobom, mert úgyis nullázódik, szerintem 1-2 hónap még van ebben a játékban. Nem szeretném megunni, mire kijön. Ha kijön a végleges, az azért más lesz...akkor ezerrel tolom újra.
-
PhilBrick
őstag
válasz
NyxNyxNyx #502 üzenetére
Csak a karakterlapokat(pontszámos) tudja duplázni és csak kézben lévőt. De abból ezüstöt is. Viszont mivel ad egyet az ellenfélnek is, észnél kell lenni vele. És tényleg ritka lap, az ellenfél szinte mindig jól megnézi miután letettem. Meg a kék kártyát a paklijában is!
-
PhilBrick
őstag
válasz
NyxNyxNyx #500 üzenetére
Ok, én se gondolhattam komolyan.
Nenneke új a csapatban, Shani mellett nem tudott újat mutatni. A Priscilla + Decoy párost szeretem, de akkor talán azok helyére akkor Thaler. Meg van egy Operatorom, viccses lap és nem NR ellen jól jön a + 1 Elite. Viszont sajnos bugos, mert az egész táblán számolja a 3-t nem csak egy sorban. -
PhilBrick
őstag
válasz
NyxNyxNyx #498 üzenetére
"Clear skies-t kicseréled NR ellen és nagyobb eséllyel megkapod monster ellen"
Ilyen tényleg van? Ok, Thaler eddig nem fogott meg, de akkor adok neki még esélyt. Nenneke helyett beférhet.A Sarge-ok most van teszt alatt, még kétséges a sorsuk. Szükségem tényleg nincs háromra belőle, de egy jól jöhet a gold&pass kezdések ellen.
-
PhilBrick
őstag
válasz
NyxNyxNyx #496 üzenetére
Skelligét én is jobban utálom, de nem sok esélyem van monster ellen, ha se clear sky, se dimetrium bomb nem kerül a kezembe.
Most nagyjából ezzel játszom, de folyton alakítgatok rajta kicsit.
-
PhilBrick
őstag
válasz
NyxNyxNyx #494 üzenetére
Nekem az időjárástól szokott elmenni a kedvem. Bár múltkor nyertem egy monster weather pack ellen clear skies nélkül.
Szerencse is kellett hozzá, de utólag nagyon sajnálom, hogy nem vettem fel.
Shani, Natalis van bent Geralt mellett, még egy Yennefer vagy Bloody Baron jönne jól szerintem. Vagy Borkh.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #478 üzenetére
Az a legnagyobb poén, hogy pontosan tudom, hogy ha jó a keze, beszívom NR ellen ezt s taktikát, de nem volt erős kezem, kellet még a +2 lap. Szerencsére lvl10-en a legtöbb ember erre még nem jött rá. Nagyon sok meccset nem én nyerek, hanem ők bukják el. Amikor lerakta a 2. lapot, tudtam, hogy mi jőn. De gondoltam 60-70-et még megfogok a 2. kőrben. De erre nem számítottam...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
NyxNyxNyx #439 üzenetére
Pedig megnéztem az összefoglalót, de valószínűleg késő volt már...
Most ki is emeltem azt a részt.Köszönöm azért az útmutatást, nem baj, hogy odalett, mert legalább most már tudom és erre is figyelek majd.
Mondjuk ehhez nem árt, hogy az ember emlékezzen, milyen kártyái vannak, és azokból is pontosan hány darab, mikor keget nyit.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
NyxNyxNyx #437 üzenetére
Köszi!
@all:
Nem értem ezt a "spare cards" dolgot.Eddig volt egy Gremistem, most gondoltam, a kegből választok mellé még egyet.
Választottam is, és a Collection-ben ott is van, hogy x2, de a deckben továbbra is csak egyet látok, illetve a Collection-ben spare cardként le is akarná darálni. Miért van ez?
Más kártyából lehet több a deckben. -
okibots
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #411 üzenetére
Xbox One-on is csinálja, volt párszor mikor "beakadt" és duplán cserélt miatta..
Heavyrain Cirka egy napja nem néztem be a topikba ( idő nincsen, így játék sincs-ma sem sajnos
) és mik történnek itten, teljes információ tömkeleg fogadott a lap tetején
Nagyon jó lett az összefoglaló, príma munka
-
Heavyrain
őstag
válasz
NyxNyxNyx #399 üzenetére
1-et, plusz bedaráltam mindent ami nem skellige (most bétában úgysem játszanék mással) és a többi kártyát scrap-ért vettem.
Így is van jópár legendary meg epic kártya,ami hiányzik (amit linkeltem,az csak egy tev), valószínüleg ezért is nem működik még annyira ez a deck. Béta után vissza fogok majd térni erre a discarding deckre, mert nagyon erősnek tűnik ha minden kártya megvan, és sikerül a War Longship-eket lerakni. -
okibots
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #373 üzenetére
Szerintem maradhat a képessége, úgyis annyi sebző képességű lap van, hogy simán kicsinálják ha úgy adódik.
Csak piszkál, hogy ha monster ellen játszom, nagy része ráállt a dupla weather lapokra, és sose tudom kijátszani szegény békát mikor akarom, vagy szükségem lenne rá.Borkh Three Jackdaws, és Ingi Geralt lapok is elszaporodtak, szemét képessége van mind kettőnek
Ráhajtok valamelyik elkészítésére, csak nem tudom melyik arany lapot kéne majd dobnom miatta/miattuk. (Geralt, Ciri,Woodland Spirit, Caranthir)
-
okibots
aktív tag
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #360 üzenetére
Megint kérdeznék:
Ugye silver és arany lapból 1, bronzból 3 lehet a paklidban ugyanabból a fajtából.
Ne keverd, vannak a gold lapok amikből 4-et és silver lapok amikből 6-ot lehet a deckbe rakni.
Most én nem értek valamit, vagy ez a két mondat ellent mond egymásnak? Melyikből mennyi, az annyi?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #345 üzenetére
-A harmadik a hordók száma.
bmeg, tényleg.
Köszi, sok dolog van, ami puszta figyelmetlenség volt. Most már ez után a pár játék után lassan elkezdek decket építeni, mert már kezdem érezni, hogy mi az, aminek van értelme, minek nincs, miből menni kell a deckbe. Ennyi lapból mondjuk még az elején elég nehéz kombókra építkezni. Ami furcsa volt így elsőre, hogy nagyon kevés volt az időjárás lap, talán kettő volt összesen a 12 meccs alatt. Tanulgatom még, hogy mire kijön a végleges, addigra képben legyek. Mondjuk elég messze van még a tavasz, ti nem tartotok attól, hogy addigra minden csínját-bínját kitanuljátok, és a végleges már unalmas lesz?
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #239 üzenetére
Én egyelőre elég erősnek érzem az RNG-t a Gwentben, max másabb, mint a HS-ben, de nem gyengébb (HS-es Yogg-ot leszámítva, azt tényleg nem szabadott volna benthagyni rankedben).
Skellige amúgy erősen emlékeztet a HS-es patron warriorra, szerintem ezzel elég sok HS prot megfoghatnak, hogy merüljön el a Gwentben -
SLYM
veterán
válasz
NyxNyxNyx #222 üzenetére
mennyire lehet ezt a game-et összehasonlítani a HS-el? a kedvenc játékom a witcher 1, imádom a sorozatot, érdekelne ez is, de nem tudom van-e legalább megközelítőleg olyan jó, mint a HS. írhatnál róla egy keveset. köszi. a magam részéről 15 perc alatt 3 crush-ig volt érdekes ez a game egyelőre, játszhatatlan fos nálam sajnos
-
saen
veterán
válasz
NyxNyxNyx #222 üzenetére
HS-ben volt reset, de nem a hivatalos megjelenéskor, hanem korábban. Tehát aki bétázott az előnyben volt, illetve azok a pack-ek amikért fizettek azokat meg újra megkapták és nyithatták újra.
Ha lesz reset akkor a free to play szerzés menni fog a kukába itt is, annyi új keg-et fogsz kapni ahányat igazi pénzből vettél. Cserébe viszont még nincs döntés resetről, tehát van rá esély, hogy nem lesz, bár én azért ezen meglepődnék.
-
okibots
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #211 üzenetére
Engem eddig egyszer sorsolt össze olyannal, hogy esélyem nem volt ellene.
Amúgy pedig jól megy, tegnap volt egy 10-es győzelmi szériám isMa eddig háromszor kaptam ki (nagyjából 12-őt játszottam, de nem tudom pontosan), egyszer szerver hiba miatt, kétszer pedig szimplán megvert az illető.
Én meg azt vettem észre, hogy első nap alig volt Monster paklis ellenfelem, két napja meg 85%-ban azok jönnek ellenem
-
Ðávid
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #165 üzenetére
AZért tartottam bent őket, mert ha megjátszom a ködöt, vagy esetleg az ellenfél, akkor rögtön bekerülnek a táblára 2 pontosként (darabonként). A játszma elején be szoktak kerülni a kezdő lapok közé, olyankor egyszerűen kiszedem őket. A ködbe általában be tudom rakni a 6 pontos Ancient Foglet kártyát, ami meg minden fordulóban eggyel többet ér amíg a köd marad.
Ciri párszor már nekem is segített.
Azt csak akkor kapod meg, ha az ellenfeled is megnyomja a Good Game gombot. Párszor volt olyan ellenfelem, aki ezt nem tette meg. Olyankor nem kaptam semmit se. Én mindig rákattintok függetlenül attól, hogy győztem vagy veszítettem. Ma szintlépésekkor nem kaptam semmi jutalmat. Ezen még változtathatnának a készítők.
-
Ðávid
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #163 üzenetére
Engem ma a gép összehozott egy olyan ellenféllel, hogy az első köt végén ott is hagytam, mert esélyem nem volt vele szemben. Northern Realms paklija volt és olyan kombókat csinált, hogy a kört 100 ponttal zárta. Nem kellett hozzá nagy matektudás a részemről, hogy kiszámoljam, ha az összes kártyámat kirakhatnám, akkor se tudnám utolérni. Ezt leszámítva volt egy döntetlenem, amúgy meg az esetek 80-85 százalékában nyertem.
Ha már megmutattad a paklid, gondoltam én is készítek egy képet róla. Én még arra se vettem a fáradtságot, hogy új paklit rakjak össze, hanem csak egyszerűen a kezdőt kezdtem el használni és fejleszteni.
Én is a saját gyakorlati tapasztalataim és taktikám szerint alakítottam, nem olvastam utána máshol. Egyedül a The Witcher 3-ban szerzett tapasztalataim voltak még segítségemre.
-
okibots
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #158 üzenetére
Én próbálom úgy alaktani, hogy legrosszabb esetben is valami 5-ös feletti maradjon fent. Azért szoktam a gyengékre tenni az pontnövelőket, hogy nekem ne a 3-as nekkerek vagy wild hunterek maradjanak többségben mikor random választ
De párat beszoptam már, mikor a tehén maradt fent vagy a 3-as nekker, neki meg a 18-asig feltápolt lapja
-
Ðávid
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #155 üzenetére
Szerintem ez teljesen véletlenszerű. Nekem már többször maradt fent magasabb pontszámú kártyám, de persze olyan is volt, amikor egy-két pontosat hagyott fent a táblán a játék. Ez utóbbi mondjuk tényleg elég zavaró tud lenni.
Az eddigi tapasztalatom az, hogy egész kiegyensúlyozottra sikerült a játék. Az elején a legtöbbször kikaptam, de ma többségben voltak a nyertes partik, mint a vesztesek. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
NyxNyxNyx #136 üzenetére
"A szintlépés ránézésre egyre kevesebb rewardot ad, ami persze várható volt, csak nem gondoltam hogy már lvl 4-nél elkezdik csökkenteni."
Kijavítanám magamat, a reward system naponta resetelődik. Itt el van magyarázva videó formájában angolul. Ez pedig így ebben a formában kiváló.
-
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #95 üzenetére
Figyelembe véve, hogy mennyire sikeres a HS quest rendszere, főleg a most nem rég bevezetett új quest fajták, amik nincsenek győzelemhez kötve, azt előre megjósolom, hogy ha a Gwent nem vezet be hasonlót, akkor esélye se lesz a HS ellen népszerűségben. Ettől még lehet jobb nála, de pvp alapú játékoknál a népszerűség elég döntő dolog hosszú távon (lásd MMORPG és MOBA piac).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest