- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Meg amit még elfelejtettem, hogy a szövegezésnél szabadabb kezük van és nem is nézik hülyének a játékosokat. HS-ben még több képesség van, de sokkal több lap is van.
Most nyomtam kb egy 10-es win streaket. Szegények között volt vagy 2 erős pakli, pár normál, de a nagy részük hulladék paklival nyomta. Geralt Ignit egyszer sem tudtam kirakni.
Ja és én is átléptem a bűvös 24 órát. Lvl 16
-
saen
veterán
Ha ingyen akarsz gyorsan haladni akkor minden nap kell játszani és két-három szintet meglépni. Így gyorsabb a haladás, mint HS-ben volt anno, viszont a lapok összességében drágábbak. Rengeteg a legend lap.
Pénzben nem került fél-1 millába a HS amikor kijött. Cserébe viszont itt jóval többet kéne költeni, mint anno a HS-ben kellett volna ha teljes készletet akarsz.
-
NyxNyxNyx
addikt
Más. Pont azért tetszik, mert tényleg más (duelystet egyből meguntam ahogy kicsit kiismertem, mert annyi közös eleme van a HS-nal) és nincs mana, tehát nem buksz tempo miatt. Egész meccsen lapelőny kialakítására kell törekedni, sokkal jobb másodiknak jönni, hogy tudj reagálni. Sokat tud számítani, hogy kié az utolsó lap egy Monster pakli ellen, mikor ő tartogatja az utolsó weather cardját, te meg a clear skies-t. Nagyon sok esetben dől el ezen a meccs, ez nem feltétlen tesz jót a játéknak szerintem.
Többet kell benne gondolkozni, mint egy átlag HS deck-kel. És sokkal több a "mind games" is. RNG sok van itt is, de nem befolyásol annyit és kontrollálhatóbb. Itt is van olyan deck ami megőrjít egy idő után ,ez a weather monster deck, de még béta, ez változhat. Szerintem a Skellige kaszt van a legjobban kitalálva.
A "p(l)ay2win" vonal viszont húzós, szerintem nincs olyan deck ami olcsó és ne lenne egy drágább változata ami lényegesen erősebb.
Reward system kiváló, zene mindent visz.
-
Cathfaern
nagyúr
Hagyományos kártyajáték = poker, kanaszta, uno, stb
Ha nagyon egyszerűen akarnám összefoglalni, akkor a MtG-s vonalnak a lényege, hogy a játék a boardon lévő minionok harcáról szól nagyrészt. A két ellenfélnek van egy HP száma, ha az leér 0-ra, akkor az illető vesztett.
Ezzel szemben egy hagyományos kártyajátékban a lényeg, hogy valamilyen pontszámot gyűjts. Board nem, vagy csak minimálisan létezik, a játék nagy része a kéz megfelelő kijátszásából és blöffölésből áll.Gwent-ben van board, de ha csak nem rendelkezik egy minion valamilyen passzív képességgel, akkor miután lekerült a boardra már csak pontszámot jelent, nem velük küzdesz. Ha ehhez hozzáveszem, hogy körönként csak egy lapot lehet letenni, nincs körönkénti laphúzás, illetve hogy nincs "mana" se, akkor szerintem érezhető, hogy nagyon más játékról beszélünk
-
Cathfaern
nagyúr
"mennyire lehet ezt a game-et összehasonlítani a HS-el?"
Attól függ mire gondolsz. Maga a játékmenet teljesen más, ahogy lentebb is írtam közelebb áll egy hagyományos kártyajátékhoz, mint a MtG által elterjesztett vonalhoz (aminek a HS is része). Innentől kezdve nagyon nehéz összehasonlítani. Ha MtG-t vársz tőle, akkor szörnyű, nekem is ezért volt elég keserű az első ismerkedésem, lásd előző hsz-em a topicban.
Ha az a kérdés, hogy mennyire van jól megcsinálva (UI, card balance, stb.), akkor szerintem preferencia kérdése, grafikai stílusra sokkal jobban bejön nekem a HS, de megértem ha valaki ezt preferálja. Balance-ról closed beta alatt meg nehéz beszélni, de egyelőre nem láttam senkitől túl nagy sírást ilyen téren.Amúgy tegnap egész sokat toltam vele, érdekes a játék, csak át kell állnia az ember agyának rá HS után. De nem rossz. Ha kijön mobilra is, akkor lehet egész sokat fogok vele játszani
Amúgy a 3D-s kártya artworköket nem lehet valahogy kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest