Hirdetés
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Magisk
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mikulásbá #54150 üzenetére
Nem véletlenül látom azt, hogy sok hely, akiknek van telephelyük is, azok sem engednek ingyenes helyszíni átvételt. Na kb. ezért, mert az ember ilyen szállítási árak mellett nem fogja visszaküldeni.
Ez a lexarjuk a vevőket olyan nemzethy magyarosch hozzáállás...
Aztán lehet, hogy nyugaton direkt 4 külön dátumot válogatnak a kereskedők... -
Firstaye
tag
válasz
Mikulásbá #54123 üzenetére
Taylorgumira még ránézhetsz, nem dobja árukereső, de ők sem drágák.
A nagyobb webshopok meg a noname-ek is ugyan azokra a raktárkészletre látnak rá nagyjából, csak más marzsokkal dolgoznak + egyiknél ingyenes a szállítás, máshol nem.
Ebben a méretben esélyes, hogy nem kapsz régi gumit, mert elég népszerű.Én személy szerint kettő közül a Hankookot venném, Bridgestone tud érdekesen öregedni.
-
Firstaye
tag
válasz
Mikulásbá #54112 üzenetére
Szia!
Milyen méret, milyen felhasználás? Ha a mostani nyári 8 év alatt inkább elöregedett, mint elkopott, akkor megfontolandó a négyévszakos, annak függvényében, milyen állapotú a téli szett.
A forint gyengülés + eu-s infláció miatt megérheti most megvenni, olcsóbb nem lesz tavasszal sem szerintem, bár az idei télnek elég erős jövedelemhatása lehet, így beeshet a kereslet, de nem hiszem, hogy ez nagyban csökkentené az árakat.
Annyi előnyöd van még a tavaszi vásárlássa, hogy látod a friss nyári gumi teszteket, így azokra alapozva tudsz dönteni.
Használtban is lehet ki fogni jót, de ahhoz szerencse kell, meg hogy folyamatosan figyeld a kínálatot. A használt abroncsok is drágultak követve az újak árát, továbbá szemétre való gumikat is képesek hirdetni az emberek, így egy pár éves gumi az új árának 70-80%-káért is elmegy. Nagyobb benne a bizonytalanság + így hogy nálad amúgy is elöregdett az előző szett, így én elvetném ezt az opciót, kivéve ha 1-2 év múlva biztosan eladnád a kocsit. -
válasz
Mikulásbá #46864 üzenetére
Érdekes módon itt is megoszlanak a vélemények, nyárinak eddig egy Nexen N'Blue HD Plus volt alufelnin, ezzel nagyon elégedettek voltunk, télinek pedig Bridgestone LM001. Próbáltam már Michelin CrossClimate+ és Pirelli Cinturato All Season Plus négyévszakosokat (igaz, kisebb tömegű autón), de nekem bejöttek. Ezzel szemben s legtöbb gumis nem ajánlja őket.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Mikulásbá #46124 üzenetére
Deszka helyett inkább elöl és hátul középen emelnék, ha van ott pont (általában igen), úgy is ki lehet cserélni egyszerre kettőt.
Az ütvecsavarozó nem akkora összeg, szerintem megéri. És nem csak kerékcseréhez használható, nekem legutóbb a lengéscsillapítók, rugók cseréjénél is sokat segített, valamint a bal hátsó kerékcsapágy csavarját is simán lekapta.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Mikulásbá #46104 üzenetére
A jobbat szokás hátra rakni, mert ha a fara úszik el a kocsinak azt nehezebb korrigálni mintha az eleje. Ha nagyon kicsi a különbség köztük akkor viszont előre tenném a jobbat. Elöl jobban kopik a gumi így kb kiegyenlített lenne jövőre a helyzet ha a jobbat teszed előre.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Mikulásbá #44618 üzenetére
Nehéz megmondani mert még a promója sem indult be, ősznél előbb nem nagyon fog megérkezni sztem. Ha azt nézem a Michelin Crossclimate 2 már legalább 5 hónapja fut a tengerentúlon, itthon meg még csak egy árva promó anyag sem jött ki róla...
A Conti ASC 2 meg még sehol sincs még, nem hogy forgalmazva de még promóként sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Építő/felújító topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tesla topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Microsoft Excel topic
- Politikai mémek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Kenwood Kmix 750
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest