Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Mondok jobbat miért kell azonnal lejelenteni ha eladtad, sok éve eladtam egy kocsit este, igazán nem is érdekelte az autó, kifizette de nekem nem tetszett a fazon, így reggel nyitásra mentem az okmányirodába, a kocsival másnap sorozatos bűncselekményt követtek el, több betörés, tankolás meg egyéb dolgok, ha nem jelentem le reggel a TEK rám rúgja az ajtót, így csak 1x kellet mennem a rendőrségre hogy kinek is adtam el az autót. meg a bíróság nekem is megküldte miket követett el , de csak belenéztem mert nem érdekelt, az ügyirat vagy 100 oldal volt.
-
Rick4
félisten
Az autópályakezelő nem hivatalos szerv, semmi közük nincs semmiféle személyes adathoz, magán adásvételhez!
De mindez elkerülhető lett volna, ha aznap vagy másnap leadtad volna az adásvételit, és lejelented az okmányirodában is, ugyanis konkrétan felvezetik a rendszerbe az új vevőt! Ha ez megtörténik, akkor a szabálysértés után nem a te nevedet találták volna az adatbázisban! az autópályakezelő meg legfeljebb kaphat egy levelet, hogy lekérhetik az adatbázisból, a jogosulatlan úthasználat idején kinek a birtokában volt a gépjármű, és neki lehet küldözgetni a levelet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest