Hirdetés
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Dehogyis, csak a dolgok sokszor összefüggnek...
Nekem anno volt új hankook kinbergy eco gumim, 5db-ot vettem, kb 5000km-t mentem, és feltűnt, hogy kis szlalomozáskor az autó hátulja kiscsit úszik, mint ha csónakban ülnék. Eltelt pár hónap, kb 10x voltam szerelnél, futóművesnél, minden át lett nézve, mire kiderült, mi a baja, a gumik voltak ilyenek, egyszerűen olyan oldalfala volt, hogy a megfelelő nyomáson egyhe kanyarodáskor is engedett az oldalfal, fordult a kocsi alá a gumi.
Gumicsere után azonnal megszűnt a hiba. Az is kínai gyártás volt, rengeteg dologból van kínai termékem, az 1M-s tévém is kínai, a telefonjaink, 4 routerem is, de én gumiból nem vennék kínait. az amerikaiaknál egy 450 lovas Camaro gyári féktárcsája is made in china, és a gyáriak mellett az első és másodvonalas utángyártott alkatrészek nagyon nagy része is az, azzal nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest