- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ilyen a HoT. A régi builded oda már kevés lesz, plusz ezért van az újabb specializáció. És ahogy előttem szólott a tanult kolléga, érdemes kinyitni a tempest sort. Többek között.
Bár őszintén megmondom, az ele jelenlegi formájában egy kalap lófütty. A metabattle szerinti build jó dps-t ad, de a papínyúlnál is hamarabb roskad össze. Ha valaki helpért kiált valami tömegben, tuti hogy tempest. HoT indulásakor pedig az volt a favorit, de azóta valamit lerángattak róla.
Tudok olyat aki még "csakazértis" elével tolja, bár magát a stílust nem tudom neked átadni, még ha a buildjét-gearjét el is kérem neked. De jól tolja fraktálban is.
Ott viszont találkoztunk celestial rucis tempestel, aki nem halt meg, "viszont" szépen healelte a mi viper cuccos necroinkat, és együtt szépen daráltunk. De a buildjét, insigniáit nem tudom. A lényeg, hogy végül is van variáció. Lehet vele healelősre fogni a figurát, de én nem erőltettem, inkább előszedtem a necromatHa maradt volna minden a régiben, úgy mi értelme lenne? Így is csak fanyalognak a népek, hogy "kevés a tartalom". Meg a kis facom nagy csokor ibolyával. Egyébként sok sima Tyriás boss, meg a dungeonok le lettek nerfelve. A HoT-os meg az azutáni új mapok kemények, az tény. Olvasd át a meta menetét, keress valami népes map-et aztán lehet tolni orrvérzésig. Sztem a raidek sem egyszerűek. Meg sem fogod tudni unni őket, és itt lesz a PoF.
Előreláthatólag azzal is ismét változni fognak az erő(balance)viszonyok. Van egy gyanúm hogy a thief-ből csinálnak valami hatékonyabbat, de ez csak a saját agyalásom. Mondjuk arra is ráférne pve fronton.
Én pl. a régi gs-ös mesmert sajnálom mocskosul, de azt meg már régesrég elfújta a szél..
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Apple iPhone 12 mini 64GB - 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest