Új hozzászólás Aktív témák

• Submarine

senior tag

válasz Roland861010 #9607 üzenetére

Ilyen a HoT. A régi builded oda már kevés lesz, plusz ezért van az újabb specializáció. És ahogy előttem szólott a tanult kolléga, érdemes kinyitni a tempest sort. Többek között.

Bár őszintén megmondom, az ele jelenlegi formájában egy kalap lófütty. A metabattle szerinti build jó dps-t ad, de a papínyúlnál is hamarabb roskad össze. Ha valaki helpért kiált valami tömegben, tuti hogy tempest. HoT indulásakor pedig az volt a favorit, de azóta valamit lerángattak róla.

Tudok olyat aki még "csakazértis" elével tolja, bár magát a stílust nem tudom neked átadni, még ha a buildjét-gearjét el is kérem neked. De jól tolja fraktálban is.
    Ott viszont találkoztunk celestial rucis tempestel, aki nem halt meg, "viszont" szépen healelte a mi viper cuccos necroinkat, és együtt szépen daráltunk. De a buildjét, insigniáit nem tudom. A lényeg, hogy végül is van variáció. Lehet vele healelősre fogni a figurát, de én nem erőltettem, inkább előszedtem a necromat

Ha maradt volna minden a régiben, úgy mi értelme lenne? Így is csak fanyalognak a népek, hogy "kevés a tartalom". Meg a kis facom nagy csokor ibolyával. Egyébként sok sima Tyriás boss, meg a dungeonok le lettek nerfelve. A HoT-os meg az azutáni új mapok kemények, az tény. Olvasd át a meta menetét, keress valami népes map-et aztán lehet tolni orrvérzésig. Sztem a raidek sem egyszerűek. Meg sem fogod tudni unni őket, és itt lesz a PoF.

Előreláthatólag azzal is ismét változni fognak az erő(balance)viszonyok. Van egy gyanúm hogy a thief-ből csinálnak valami hatékonyabbat, de ez csak a saját agyalásom. Mondjuk arra is ráférne pve fronton.

Én pl. a régi gs-ös mesmert sajnálom mocskosul, de azt meg már régesrég elfújta a szél..

Új hozzászólás Aktív témák