- Magisk
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
aizen92
üzenetére
Hát, ők (köztük én is) igazából le vannak sz*rva.
"This is an exciting time, but we also recognize that there is some frustration and confusion. We would like to clarify our intentions and address these concerns."
Elég enyhe kifejezés, hogy some frustration, a confusion pedig nem a játékosoknál volt, hanem az Anetnél.
"The process of delivering your additional character slot will take us some time, but rest assured we will get it to you as soon as possible."
Ez meg egy vicc, fizetni persze azonnal kell.
Azt hiszem ez lesz az első kieg a GW történetében amit nem fogok megvenni, vagy csak jóval később, mint a megjelenés. Maga a kieg tartalma is szerintem kevés lesz, főleg ami az új területeket illeti, de ami bicskanyitogató, az az Anet kommunikációja és hozzáállása. Egy ilyen cég nem pedig másból nem ért, csak abból, ha szarul alakulnak a számok. (Bár lehet ezzel a véleménnyel egyedül vagyok, de igazából van más, amivel lekötöm magam, így nem "szorulok" rá a GW2re)
Új hozzászólás Aktív témák

- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest