Hirdetés
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Basszus, hogy elszaladt 1 óra, pedig csak az első bosst irtottam még csak ki.
Kicsit elkószáltam a kentauroknál... De banyek. Hármat lépek a ház hátsó sarkából, és már kinn vagyok a szabadban... zavar, hogy megmaradt a siklás. 
Ám...! Letagadhatatlanul Guild Wars, és Jeremy Soule.
Néhány zeneszámot mintha egy az egyben átemeltek volna az első részből, megtartva a "tipikus GW hangulatot", de szerintem jól jött. Ember necroval kezdtem, eddig nagyon bejövős. Csak sajnos a procim, és a kevés ram nagyon betesz, leglowabb grafikán is eléggé akad, hát akkor már inkább medium, nem sokkal rosszabb, de szebb... high/ultra-n játszhatatlan. O_o[Elszoktam én már ettől, másik gépen GW1 is 5-10-15 FPS-el szaggat.
]ui.: Jó a szájmozgás. És MMO.
Új hozzászólás Aktív témák

- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- OTP Bank topic
- Mini-ITX
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Hobby rádiós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit elkószáltam a kentauroknál... De banyek. Hármat lépek a ház hátsó sarkából, és már kinn vagyok a szabadban... zavar, hogy megmaradt a siklás. 
]