- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Ez a Samsung volt Európa kedvenc telefonja tavaly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Véletlenszerűen beakad a játék (pedig fut szépen egyébként) 20 perc.....fél óra kb. 2 akadás között. A hang ilyenkor ugyanazt a pár tized másodpercet ismételgeti. Kitabolok, meg vissza és megy szépen tovább.
Ötlet?
A pluszban szerzett skill pontokat mire érdemes elosztogatni? Most éppen van 5. Healing és Arcane (Cure??) féle skillek között lehetne választani. 6-os és 7-es billre kiosztottak
A sérült cuccokat armorsmith-nél lehet javítani?
Van olyan cuccom, amit nem tudok szétbontani sem crude, sem basic salvage kit-tel. Ezeket simán csak adjam el?
10-es szinten kaptam egy Zöld nyilas küldit, amit leszartam és mentem kalandozni mindenfelé. Egyre többet fedezek fel Caledon Forest-ből. Ezen terület több, mint felét már bemászkáltam többször is, mikor rájöttem, hogy a térképen mutat érdekes helyeket is, ahová elnézve jön kevés TP. Viszont a zöldnyilas küldi pont a másik végén van a térképnek (a legalján) fene a száját.
Új hozzászólás Aktív témák

- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kés topik
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Gamer PC
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- P16s Gen4 16 FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest