- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Elfek, gnómok, trollololo

Asura nekem egy kicsit unszimpatikus faj, bár én világ életemben nem bírtam a manókat.
A gólemek viszont engem is vonzottak egy darabig, de már rég elveszett a lelkesedés. Sajnos nem sokat tudni róluk... Amúgy szerintem minden kasztnál elérhető lesz a gólem, egyszerűen csak fajhoz van kötve - bár meglehet, hogy badarságokat beszélek, és már van róla bővebb infó, csak nem tudok róla. 
A sylvari viszont érdekes, mi több, vonzó, de a bétával egyelőre a játékmenetet akarom tesztelni, és nem a lore-t, ezért hosszabb távon egyelőre kihagyom. A háttértörténetük egészen egyedi, meg maga a faj is (szinte szó szerint emberalakú saláták), érdeklődve várom mi minden derül ki majd róluk a játék folyamán, avagy milyen lesz a kapcsolatuk a többi fajjal.
Ha warriorom lesz, az pedig egy benga norn lesz kétkezes pallossal, ez már szinte biztosra el van döntve.
A monk kaszt viszont nagyon hiányzik, ezért is vonz egy kicsit a guardiannak a támogató szerepe... leírás alapján kicsit talán olyan, mint a paragon volt GW1-ben. Ehm, kíváncsi vagyok milyen lesz élesben. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Macrodroid
- Path of Exile (ARPG)
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A gólemek viszont engem is vonzottak egy darabig, de már rég elveszett a lelkesedés. Sajnos nem sokat tudni róluk... Amúgy szerintem minden kasztnál elérhető lesz a gólem, egyszerűen csak fajhoz van kötve - bár meglehet, hogy badarságokat beszélek, és már van róla bővebb infó, csak nem tudok róla.