Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz
MomoSinX
üzenetére
Az alatt az idő alatt mit csináltál? Én elkezdtem a megjelenéskor, kb egy hónapot játszottam intenzíven, azalatt szépen nyugisan felnyomtam 80-ig magam, plusz ezzel párhuzamosan kivittem a sztorit (majdnem, Arah még most is hiányzik), volt egy kevés spvp, és még kevesebb wvw. Aztán volt kb egy hónap szünet, csak néha játszottam vele, olyankor sem tudtam mit kezdeni a játékban magammal, esetleg szakmáztam. Aztán jött a halloweenes event, azon végig ott voltam, nagyon jó volt, majd a nagy patch rá egy-két hétre, azzal is elvoltam, aztán megint szüneteltem, majd egy hete megint intenzíven elkezdtem, a wintersdayes event még jobb, mint az előzőek. A wvw-re is ráéreztem, már elég nagy fun. Pár napja például az Eternalon lévő fő kastélyt vesztettük el amatőr módon, megszerezték a FoW-osok, rá kb fél órára visszatámadtunk alulról, de nem tudtunk bejutni legbelülre, csak az első várfalat tudtuk áttörni, közben meg föntről betámadtak a vabbisok, ők sikeresen betörtek, erre mi körbe mentünk és itt kialakult egy ilyen hármas csata, nagy fun volt. spvp-re is egyre jobban ráérzek. Na, ebből csak azt akartam kihozni, hogy sokszor érzem azt, hogy nincs értelme belépjek a játékba, aztán mégis belépek, de egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Van, amikor meg nagyon belejövök és abba sem bírom hagyni. Keress magadnak valami célt vagy nem tudom. Nekem bejött. Pl a területeket is most kezdem el felfedezgetni. Kb 70%-on vagyok az egész mapon, egy 80-as karim van, spvp-ben 10-es szinten vagyok, a szakmáim kb 50-es szinten vannak, és mégis már több, mint 250 órát már beleöltem. A dungiknak sem voltam még a 70%-ában... Ja, és csak mostanában kezd izgatni, hogy milyen típusú legyen a második karim...
Új hozzászólás Aktív témák

- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- Path of Exile 2
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest