- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- A karcsúság ára
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
válasz
xyzikeee #20682 üzenetére
(#20704) jonnyjoker01 által emlitett cikk: Így kell
Képernyőmentéshez, meg tegyél fel frapsot, dxtory-t, vagy bármilyen képlopót ami működik.
(#20729) mate3553: Steames is a dokumentumokba ment. Szó nincs felhőről sajnos egyik verziónál sem. élmény másolgatni 3 gépnél gépről-gépre
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
xyzikeee #20682 üzenetére
Rockstar editor segítségével. Korábban linkeltek egy cikket. Felveszed ami kell, kamerát elhelyezed ha tps-ben vetted fel, majd H (hide hud) és akkor valami képernyőmentő programmal "lefotózod". Így lehet eltüntetni a radart meg beállítani a kamerahelyzetet utólag is.
-
S1M0N
senior tag
válasz
xyzikeee #20687 üzenetére
Nem véletlenül rakta azt a vigyorgó fejecskét a mondandója után a kolléga.
A már említett Fraps mellett ott van pl. a Mirillis Action (én ezt használom), de a két nagy VGA gyártónak is van megoldása többek között "képlopásra", de a Steam is képes erre (nem Steam-es játéknál is működik elvileg, ha hozzáadod az adott játékot, de erről sokat nem tudok).
Ezeken kívül van még milliónyi ilyen program.
-
Rasiel
senior tag
válasz
xyzikeee #18918 üzenetére
Sajnos ez a fajta V-Sync így működik. Vagy kikapcsolod vagy beállítod 30 FPS lock-ra vagy ALT+TAB-ozol minden indításnál vagy használod a D3DOverridert a Triple Buffering eléréséhez és akkor nem kell semmit sem "varázsolni". Viszont ez utóbbi csak olyan játékokkal működik, amelyeknek 32 bites az .exe-jük, a GTA V és a legújabb játékok már nem ilyenek.
A hirtelen FPS eséseket (ebben az esetben 60-ról 30-ra, majd mégrosszabb esetben 30-ról 20-ra) ez is okozhatja, mivel a GPU használat hirtelen csökken. Ha 50% felett van a GPU használat, akkor automatikusan lecsökkenti az FPS számot 30-ra. Játék közben ez az FPS esés, ugrálás mondanom sem kell, hogy eléggé érzékelhető. Az újabb játékok közül pl. a Dying Light is ilyen. -
balint107
aktív tag
válasz
xyzikeee #18509 üzenetére
Nekem az nvidia fizika kikapcsolása dobott a sebességen. Az advanced optionsba lehúztam nullára a 2 csúszkát. FXAA-n van a játék és 2XMSAA-n. Nem próbáltam még úgy, hogy lehet-e, hogy FXAA-t kinyomni és MSAA-t megtartani, de ha te FXAA-nál látod rosszabbnak a helyzetet, akkor kapcsold ki. Az sokat nem fog javítani az éleken, a leghitványabb élsimításként van a köztudatba.
Egyébként hasonló a konfigom I5 4690+GTX 970.. Engem is meglepett mennyire meg tud röccenni az fps, főleg a korábbi barátinak beállított GTX 660-as gépigény után. Most mondhatni 45-60 fps-el megy a játék, nagyon ritka mikor kevesebb. Ha tovább akarsz puhítani a dolgon, akkor előbb a többi extrát érdemes kivenni még. Az alap very high-os opciókhoz én nem nyúlnék. Esetleg még az árnyékokat lejjebb húzni, azok szoktak még sokat visszafogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gitáros topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest