- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bluuzia
senior tag
válasz
winhate #96018 üzenetére
A kb. 10 év mellé még várnotok kell egy hónapot, mert sajnos a bant nem fogják lehúzni az accról, bármit csinálsz.
Nekünk is elég volt, hogy idegennel versenyeztünk, másnapra mindhárman megkaptuk az egy hónapot a resettel együtt.A lényeg, hogy nem szabad publicba menni.
Amióta Invite onlyban mindent lehet csinálni, nem is nagyon mentem mások közelébe.
Mondjuk pont emiatt az I.O. szét is csapta teljesen a közösséget.Amit Plata írt, hogy a dobált pénz felvétele vagy RP növelés valóban főbenjáró bűntettnek számít. De lehet, hogy a "jóbarát" "közbenjárása" miatt kaptátok a tiltást.
Szóval kerüljétek el az idegeneket, mert a következő tiltás végleges lesz.
-
Plata
félisten
válasz
winhate #96018 üzenetére
Elöször is ne menjetek publicba,ha ketten játszotok az invite only tökéletes,azért mert csalóval játszott nem kap büntit.
Azért valamit tenni kellett,teszem azt adott neki pénzt és felszedte.
Na nem azt mondom hogy ő a hibás.
De ha csaló van a sessionban és pénzt dobál,el kell húzni,ha teleszórja az utat pénzel és felszeded akor büntetnek.Lehet akkor is ha rád szórja.
Ha xp-t csaltok azért is morcosak.
Én még nem kaptam büntit azért mert csalóval játszottam.
Pedig volt olyan,igaz nem tudtuk hogy csaló csak amikor elteleportált,akkor jöttünk rá itt bibi van.
De ha nem csinált tényleg semmit érdmes próbálkozni,bár ha viszont csinált olyat ami nem tetszik neki rosszabbul is járhat.
Majd rá jössz hogy bizonyos crew-ben lévő játékosokat messzire kell kerülni,mint például IGN. -
wjbhbdux
veterán
válasz
winhate #95969 üzenetére
Steam OSt felejtsd el, annak nem asztali gépre való a felülete, hanem controlleres TV-s cucc.
maguk a játékok kb ugyanúgy mennek más Linuxon is a Steam Proton támogatása miatt. A protonDB oldalon tudsz tájékozódni hogy egyes játékok hogy futnak, elindulnak-e.
win10-el megint csak csapdába csalod magad mert jövőre végetér a támogatása, úgyhogy marad a 11 vagy vársz 12-re jövőre.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
winhate #95969 üzenetére
Én is nagyon sokáig w7-en voltam. Aztán pont a Gta5 miatt kellett váltanom, mert akárhogy próbáltam, 7 alatt egyszerűen nem akart elindulni. Nyugodtan válthatsz, nincs vele semmi gond. Akit zavar, a frissítéseket is le lehet véglegesen tiltani, hogy nem fog zavarni soha. Úgyh már jópár éve 10-en vagyok és semmi gond. 11-et biztos nem fog véletlenül sem telepíteni a gép, mert nem kompatibilis vele.
A 7 felett meg eljárt az idő. De ha valakinek csak böngészésre, dokuk használatára, régebbi játékok futtatására, multimédiára kell, annak még mindig jó lehet, de az újabb cuccoknak, legyen az játék, vagy felhasználói programok, már kell a 10. És már az sem mai csirke.
A 11 engem sem csábított el. Egyelőre nem látom semmi értelmét a váltásnak. -
válasz
winhate #95963 üzenetére
Nem foglak meggyőzni semmiről, főleg nem a windowsról - már csak a szakmám miatt sem, mert pl. serverek esetén szimplán agyf*szt kapot tőlük -, de nekem annyira nem adja ez a boomer/retro vonal, lehet azért, mert mielőtt 91-ben PCm lett volna C64-en toltam, nem volt Amigám.
Nekem manapság már nem nagyon van időm ilyen hack-ekre, a gépeim/konzoljaim mind online vannak, esetleg ami nem, az is naprakész. Sosem használnék outdated rendszert, meg is b*sznának érte probléma esetén rendesen. Rasotamas jól mondja, ha nem kell a W11, akkor van alternatíva, Linux - bár azt hiszem az "új" launcherrel ez még problémásabb - vagy SteamOS és nem kell hackelni, fut minden szépen.
-
-
válasz
winhate #95957 üzenetére
Ne szorakozz már hdd-vel 2024-ben. Pár ezresért veszel ssd-t, olyan mintha egy másik gép lenne annyival gyorsabb.
Figyelj szerintem rengeteg b*szakodástól kímélnéd mdg magad, ha vennél egy ssd-t és felraknád a Win10-et.
Semmi baja nincs. Semmivel nem rosszabb, mint bármilyen Win7 vagy 8 (ez mondjuk nekem pont nem is tetszett). Nagyon jól működik rajta minden. A nem tetsző extra funkciók kikapcsolhatók.
Az hogy aktív támogatása legyen az oprendszerednek nagyon fontos, nem szabad netre menni olyannal, amire már nem jönnek biztonsági frissítések.
Egyetlen szituációt ismerek amikor nem jó a win10, ha HDD-ről fut és csak 4GB ram van a gépben. Előző munkahelyen ilyen gépem volt, a falat vakartam annyira lassú volt. -
válasz
winhate #95953 üzenetére
Hivatalosan is w10 kell neki minimum: [link]
Szerintem sajnos ezt megkerülni nem nagyon tudod, hacsak nem valami viragbolti verzióval, ha azok még mennek w7 alatt, azt sajnos passzolom, de talán azok nem launchereznek.
A Win hate-ről meg ne beszéljünk, látom, hogy szeretsz veszélyesen élni, még az aláírásodba is http van.
-
-
Plata
félisten
válasz
winhate #95956 üzenetére
Steam támogatás:Windows 7 és Windows 8 támogatás2024. január 1-jével a Steam hivatalosan befejezi a Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1 operációs rendszerek támogatását. E dátum után a Steam kliens többé nem fog futni a Windows e verzióin. Ahhoz, hogy tovább futtathassák a Steamet és bármilyen, a Steamen keresztül vásárolt játékot vagy egyéb terméket, a felhasználóknak a Windows egy újabb verziójára kell frissíteniük.
E változtatás azért szükséges, mert a Steam legfőbb funkciói a Google Chrome egy beágyazott verziójára épülnek, ami már nem működik a Windows régebbi verzióin. Továbbá, a Steam jövőbeli verziói olyan Windows funkciókat és biztonsági frissítéseket fognak igényelni, amelyek csak a Windows 10-ben és újabb verziókban találhatók meg.
Bár a támogatás 2024-ig még tart, erősen javasoljuk minden Windows 7/8/8.1 felhasználónak, hogy minél hamarabb frissítsen. A Microsoft a Windows 7-hez 2020 januárjában, a Windows 8.1-hez pedig 2023 januárjában szüntette meg a biztonsági frissítéseket és a technikai támogatást. Az ezen operációs rendszereket futtató számítógépek az internethez kapcsolódás során kiszolgáltatottak az új kártékony programokkal és más biztonsági résekkel szemben, és ez nem lesz javítva. E kártékony programok a PC-d, a Steam és a játékok gyenge teljesítményét vagy összeomlását okozhatják. Az efféle kártékony programok Steam fiókod vagy más szolgáltatások belépési adatainak ellopására is használhatók.
Ezt nem hiszem hogy viccből írták.
De egyébként a steam áruházban is ki van írva.
* 2024. január 1-jétől a Steam kliens csak a Windows 10 és újabb verziókat fogja támogatni.
Bár ott még úgy van hogy majd január 1-től,közben már júliusss van.Egyébként már van olyan játékom aminek a minimum win 10 recommended win 11.
Szóval lassan a 10 is elbúcsúzik szerintem. -
Plata
félisten
válasz
winhate #95956 üzenetére
Nem viccelek.
Steames automata előfizetős üzenethez volt még a tavalyi évben írva,hogy az előfizetés meghosszabbítás ellenére sem fog elindulni majd a steam.De nem izgat mert mindkét aktív gépem win 10-es és eredeti,így egyik MMo miatt sem izgulok.
Online és MMo játékoknál sem elég már a win 7.
Még annál sem ami öregebb mint a rusnya magdi dédnagyija. -
Plata
félisten
válasz
winhate #95953 üzenetére
Ne haragudj meg,de ezt már nagyon rég bejelentették és tudta mindenki.
Már kb semmi nem megy win 7-8-al.
Kár ezen ki akadni,win 7 és 8 nagyon elavult.Még a 15-20 éves mmo-k sem futnak vele már.
Nekem is 10 van,igaz folyton piszkál hogy frissítsem 11-re,mivel eredeti win-em van,meg is tehetném,de még nem akarom.
Majd ha játék kéri akkor fogom.
Mellesleg még steam sem fut ezekkel. -
-
KubanitoS
veterán
válasz
winhate #19141 üzenetére
Nálam Core I7 860 2.8 GHz + GTX 960 tökéletesen játszható FHD-ben high texture, normál árnyék, advanced beállítások teljesen kilőve, többi max közelében.
MSI afterburner szerint a CPU magok kihasználtsága 50 és 90% között mozog, a VGA folyamatosan 80 - 97% között van használva.
Nálad lehet valami komolyabb probléma.
-
sagem
addikt
válasz
winhate #19094 üzenetére
Azért nála a 2K-s felbontás is sokat dob a látványon..persze az is igaz, hogy ahhoz a felbontáshoz, ha ragaszkodik valaki az ultra beállításokhoz/60 FPShez izom gép kell. De a lényeg, hogy a fullHD-hoz nem kell annyira erőgép, a 2K/4K kijelzők meg nemigazán elterjedtek még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest